Notranja oprema in dom (Novosti, ki jih je dobro poznati)

Notranja oprema doma je že skoraj zadnja faza pri gradnji in obnovi naše hiše. Pa čeprav smo že skoraj pri koncu tehten razmislek glede izbire kosov notranje opreme ne bo odveč. V uredništvu gradnje in obnove svetujemo, da naj bo glavno vodilo pri izbiri notranje opreme kvaliteta in ne izbira večjega števila nekvalitetnih kosov, ki bodo kasneje v napoto in se jih bomo hoteli znebiti. Kakovostni izdelki bodo zagotovo služili dalj časa, prav tako se splača odšteti nekaj več denarja za izbrane kose notranje opreme, ki vam bo služila za dalj časa.

Ustvarjalci revije Gradnja in obnova vedno stremimo k iskanju TOP rešitev, torej tistih najboljših na trgu, ki vam bodo pomagale urediti dom, izboljšati bivalne pogoje in bodo omogočile tudi udobno in zdravo bivanje. Gradnja in obnova vašega doma bo s temi vrhunskimi nasveti zares lažja.

Danes bi vam zato radi predstavili atraktivne dodatke pri opremi doma, ki jih je vredno poznati.  Preverite jih 👇

1. Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO

Predstavljamo vam izjemno funkcionalna in inovativno zasnovana pomivalna korita BLANCO z dodatki, ki preprosto navdušijo. Izbirate lahko med različnimi sodobno zasnovanimi oblikami, barvami in materiali. Še posebej pa izstopajo ta, izdelana iz trpežnega silgranita, umetnega kamna, ki daje izjemen izgled in se odlično prilega tako v povsem sodobno, kot tudi v tradicionalno zasnovano kuhinjo. A kar je nas najbolj očaralo, je to, da pomivalna korita BLANCO z vsemi dodatki in pripomočki nadvse izpopolnijo uporabniško izkušnjo.

👀 Oglejte si video in preverite o čem govorimo. KLIK TUKAJ ZA OGLED

Funkcionalna in inovativno zasnovana pomivalna korita BLANCO.

2. Kamin, ki ne potrebuje dimnika [Na voljo tudi pri nas]

Edinstvena rešitev. Kamin, ki ne potrebuje dimnika! Gre za novost na trgu, ki omogoča, da lahko uživamo ob kaminu prav vsi, tudi tisti, ki nimate pogojev za izgradnjo klasičnega kamina in tudi tisti, ki si želite prijetnega ambienta in topline ognja pa vam rokovanje z drvi ni ljubo. Vgradnja kaminov na bioetanol je vse pogostejša tudi v objektih sodobne vgradnje, kjer se prostori, zaradi visokih toplotno izolacijskih lastnosti objekta in uporabi klasičnih kaminov, močno pregrevajo. Gre resnično za odlično rešitev, ki v prostor vnaša toplino in čarobnost ognja, ne povzroča pa dima, saj in pepela. Ker ne potrebuje dimnika ga lahko postavimo praktično kamorkoli, tudi na vrt.

👀 Spoznajte izbor čudovitih modelov kaminov na bioetanol. KLIK TUKAJ

Okrogel gorilnik na bioetanol z električnim vžigom vgrajen v lesena tla.
Kamin na bioetanol, edinstvena okrogla oblika.

3. Oprema doma v istem stilu [sodoben TREND in izvedba]

Les zagotovo pričara prijetno vzdušje Sodobno zasnovane interierje vse pogosto spremlja uporaba lesa, ki dom naredi prijeten in ga otopli. Rustikalni slog opreme, ki v ospredje postavlja naravne materiale prednjači. Prav tako oprema doma v istem stilu. Minimalistična masivna lesena miza, omara in talne obloge v istem stilu na fotografiji so delo mizarstva Termiza. Z njihovimi izdelki po meri vašega doma, boste ustvarili brezčasen ambient, ki se lahko uporablja desetletja, ne zgolj nekaj sezon. Danes so v ospredju notranje opreme doma naravni materiali, zlasti les in njegova estetika. V kolikor si želite ustvariti prijeten dom in iščete mizarstvo s stilom vam priporočamo, da si ogledate njihove izdelke.

👀 Opremite si dom v istem stilu. Izvedba na konkretnem projektu. KLIK TUKAJ

Pohištvo po meri, v enakem stilu in trendu.

4. Dom z vodo brez vodnega kamna [Enostavna in sodobna rešitev]

Kako lepo in bolj enostavno bi bilo življenje brez vodnega kamna. A žal vodnega kamna ne moremo izbrisati iz obličja Zemlje. Nekaj pa vendarle lahko naredimo … Lahko ga izbrišemo iz svojega doma, brez da bi se zaradi tega morali odpovedati vodi.

Predstavljamo vam obroč Merus, ki odpravi obstoječe obloge vodnega kamna in rje v vodovodnih ceveh in napravah, ter ob enem le te stalno ščiti pred nastajanjem novih oblog, ki so posledica vodnega kamna in korozije. Vgradi se povsem enostavno na glavno dovodno cev, njegovo delovanje pa se nato prenaša po kompletni vodovodni inštalaciji. Temelji na fizikalnih zakonitostih resonance in interference, ki spremenita molekularno strukturo vodnega kamna, ki ostane raztopljen v vodi in se tako ne nabira na ceveh, grelcih, armaturah, keramiki, … Armature v kopalnici in kuhinji, keramika in tuš kabina bodo na pogled bistveno dlje
ostale kot nove.

👀 Več prednosti uporabe, postopek vgradnje in kako deluje (video) najdete na povezavi TUKAJ

Obroč Merus odpravi obstoječe obloge vodnega kamna in rje.

5. Pametni nasveti za izbiro popolnega vgradnega kuhinjskega pomivalnika

Kuhinjski pomivalnik je eden izmed najbolj uporabljenih elementov v vsaki kuhinji, zato je pomembno, da pri izbiri pomivalnika upoštevate svoje potrebe in zahteve. V tem članku bomo govorili o vgradnem kuhinjskem pomivalniku in vam ponudili nekaj nasvetov za izbiro pravega pomivalnika za vašo kuhinjo.

👀 Izboljšajte svojo kuhinjsko izkušnjo z Granitnim Pomivalnikom Set Niagara Kliknite TUKAJ

Montaža Granitnega pomivalnika Set Niagara je zelo enostavna in jo lahko izvedete sami.

6. Sodobno in udobno ležišče [NOVOSTI in nasvet za izbiro]

Ko obnavljate svoj dom ne pozabite tudi na kakovostno izbiro ležišča. V postelji preživimo kar tretjino svojega življenja. Preden se odpravimo v nakup novega ležišča se velikokrat porajajo različna vprašanja o tem kakšno ležišče bo za nas najboljše, a pri tem je potrebno upoštevati več dejavnikov, ki vplivajo na pravilno izbiro. DA boste lahko izbrali pravo ležišče si prispevek na spodnji povezavi morate ogledati. Spoznali boste prvo slovensko ležišče iz ekološko pridelane slovenske konoplje, ki je odporno proti pršicam, plesnim in bakterijam in zato najboljša izbira za alergike. Vas zanima katero ležišče zmanjša težave, povezane z bolečinami v hrbtu, se idealno se prilagaja obliki telesa, ga podpira na vsakem mestu in zagotavlja pravilen krvni obtok?

👀 Več o sodobnih ležiščih in video o tem kaj je ključno pri izbiri glede na vaše spalne navade ali težave preverite TUKAJ

Pravila izbira ležišča.

7. Prednosti centralnega sesalnega sistema [BEAM] in postopek vgradnje

Vedno več posameznikov se odloča za vgradnjo centralnega sesalnega sistema. Pri centralnem sesalnem sistemu je centralni sesalec postavljen v enega od prostorov, npr. v kleti ali v garaži, cevi pa so napeljane po celotni hiši, tako da imamo v vsakem prostoru cev sesalca. Uporaba centralnega sistema prinaša uporabniku vrsto prednosti pred ostalimi načini sesanja in čiščenja bivalnih prostorov. Več >>

Prednostni centralnega sistema BEAM

8. Majhni triki, ki vaš dom naredijo stilsko dovršen!

Uporabni, trajnostni in stilsko dovršeni izdelki, ki bodo polepšali vaš dom. Izbrskali smo izjemno kakovostne ročaje, obešalnike ter pohištvene noge, ki bodo vaš dom naredili sodobnejši. Poglejte si te čudovite rešitve… Klik >>

Stilsko dovršeni izdelki za vaš dom.

9. Pasti prenove otroške sobe in prezračevanje

Ravno v novodobnih gradbenih materialih, lepilih za pohištvene elemente, zidnih barvah, lakih za parket in stavbnem pohištvu se skriva največ onesnaževalcev notranjih prostorov, ki lahko slabo vplivajo na zdravje odraslih in tudi otrok, katerih pljuča se šele razvijajo. Zato je treba poskrbeti za konstantno in učinkovito prezračevanje. Več >>

Pasti prenove otroške sobe.

10. Kako izbrati pravi komarnik za vaš dom – vodič za nakup

Komarji lahko postanejo nadležni vsak poletni večer. Če je še davi veljalo, da jim ne uidemo na območjih z veliko količino komarjev se danes zdi, da so vsepovsod. Čeprav so komarji majhni, lahko povzročijo velike težave, vključno z alergijami in boleznimi. Zaščita vašega doma pred komarji je ključnega pomena za zagotavljanje varnega in udobnega bivanja, in eden najboljših načinov za to je namestitev kakovostnega komarnika.

Če razmišljate o nakupu komarnika, vam bodo te informacije pomagale pri izbiri pravega komarnika za vaše potrebe. Več.

V spletni trgovini 1a-komarniki.si vam ponujajo vrhunske komarnike po ugodnih cenah.

Takole, prišli smo do konca. Upam, so vam aktualne novosti za notranjo opremo doma bile v korist. V kolikor pa želite kupiti novo pohištvo za dom prihranki pa niso tolikšni, da bi zadoščali za vse stroške imajo v banki Sparkasse odlične rešitve. Preverite spodaj:

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title