Majhni triki, ki vaš dom naredijo stilsko dovršen!

Uporabni, trajnostni in stilsko dovršeni izdelki, ki bodo polepšali vaš dom. Izbrskali smo izjemno kakovostne ročaje, obešalnike ter pohištvene noge, ki bodo vaš dom naredili sodobnejši. Poglejte si te čudovite rešitve...

Podjetje Rujz design je z vami že več kot 30 let! Pohištveni ročaji, obešalniki, pohištvene noge, aluminijasti profili, sistem sestavljivih polic CUBUS in ostali dodatki soustvarjajo vaš dom. Kuhinja, kopalnica, spalnica, dnevna soba ali otroška sobica … odprli ste nam svoja vrata in zato se nenehno trudijo, razvijajo, iščejo nove rešitve, nove oblike in nove obdelave.

to, kakšen stil opreme ste si v prostoru zamislili, boste v njihovih kolekcijah našli primerne izdelke za manjkajočo piko na i.

Stara kuhinja z novimi ročaji.
Ročaji na pohištvu v otroški sobi.

»Imate novo kuhinjo? Ne, samo nove ročaje.« 😊

Ponujajo vam kakovostne ročaje za vsak okus in dober oprijem.

Med pohištveni ročaji boste tako našli dvovijačne ročaje različnih medvijačnih razdalj, palične ročaje, ki so na voljo v pestrem naboru različnih dolžin, dvojne ročaje, ki se uporabljajo kot ročaj za steklena vrata in gumbe.

Kovina, les ali plastika? Rustikalni, elegantni ali igrivi? Izberite sami.

Kam odlagate svoja oblačila?

Stenski obešalniki so ena izmed najbolj uporabnih stvari v prostoru, česar pa se niti ne zavedamo. Ko postanejo del predsobe, hodnika, spalnice, kopalnice ali otroške sobe pa hitro spoznamo, kako nepogrešljivi so. Kam smo svoja oblačila ali dodatke odlagali ves ta čas?

Stenski obešalniki Rujz Design.

Sistem sestavljivih polic CUBUS

Sistem sestavljivih polic CUBUS ponuja rešitev v več pogledih: različni tipi kubusov, poljubno število horizontalnih in vertikalnih oddelkov, več možnosti za dolžino, višino in globino kubusnega profila (standardne in nestandardne dimenzije), viseči ali samostoječi kubus, kubus z ali brez drsnih vrat ter različne vrste polic med nivoji (les ali steklo).

Sistem sestavljivih polic CUBUS
Sistem sestavljivih polic CUBUS

ALUMINIJASTI PROFILI

V naboru pohištvenih ročajev imajo posebno kategorijo aluminijasti profilov. Aluminijaste profile so sprva razvili kot odgovor oziroma rešitev na trend brezročajnega pohištva, saj se je pokazala potreba, da se pohištvo vseeno zaščiti pred prijemi, poleg tega pa minimalistično skrite linije profila po celotni odpiralni dolžini, eleganco le še poudarijo.   

POHIŠTVENE NOGE

Njihov asortiman izdelkov dopolnjujejo pohištvene noge. Od manjših nogic za klubske mizice in predalnike do nog za jedilne in barske mize. Kot enostavno rešitev pritrditve pohištvene noge z mizno ploščo so razvili mizni spoj, ki nosi tudi patentno zaščito.

Pohištvene noge

Podjetje Rujz design d.o.o. je na trgu prisotno že od leta 1991, s proizvodnjo in prodajo pohištvenih ročajev in dekorativnega okovja pa se ukvarjajo skupaj že več kot dvajset let. Že od samega začetka so usmerjeni v razvoj in izdelavo dekorativnega pohištvenega okovja, predvsem pohištvenih ročajev, program pa dopolnjujemo tudi z obešalnimi kljukami, nosilci polic, pohištvenimi nogami in z drugimi dodatki za pohištveno industrijo.

Kontaktirajte ponudnika: info@rujzdesign.com I www.rujzdesign.com

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title