window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Vrhunska umetnost ogrevanja: Sistemski kamini in masivne peči Hrovat

Najuglednejši ponudnik peči in kaminov v Sloveniji, podjetje Pečarstvo Hrovat, skriva navdihujočo zgodbo, ki prepleta tradicijo, vrhunsko kakovost in nenehne inovacije. Ta zgodba je postavila temelje za vse, ki si želijo v svojem domu ustvariti tople in prijetne prostore. Podjetje Hrovat s Sistemskimi kamini in pečmi spreminja naš pogled na ogrevanje in ustvarjanje prijetnega domačega okolja.

Nič se ne more primerjati s toploto in udobjem, ki ju kamin ali masivna lončena peč prineseta v vaš dom. V Pečarstvu Hrovat so že vrsto let predani ustvarjanju vrhunskih kaminov in masivnih lončenih peči, pri čemer obrtništvo in dejavnost razumejo kot edinstveno kombinacijo umetnosti, tradicije in inovacij. V letu 2023 so povsem prenovili seriji Sistemskih kaminov SKH in masivnih peči Hrovat. S širokim izborom najkakovostnejših kaminskih vložkov priznanih proizvajalcev, dovršeno in premišljeno dodatno opremo ter neskončnimi možnostmi prilagajanja vašim željam in potrebam so postavili nove standarde na področju ogrevanja doma.

Sistemski kamini Hrovat: Inovacija in kvaliteta v pečarstvu

Ko govorimo o ogrevanju doma in ustvarjanju prijetnega ambienta, so kamini že dolgo časa eden izmed najbolj priljubljenih izbir. V zadnjih letih pa je podjetje Pečarstvo Hrovat dvignilo standarde s svojo impresivno ponudbo Sistemskih kaminov Hrovat (SKH).

Sistemski kamini Hrovat, model: SKH 17 PREMIUM – Spartherm Premium-A-U-50h

Hitro in enostavno do novega kamina, ki ste si ga vedno želeli.

Sistemski kamini Hrovat (SKH) so že nekaj časa del njihove ponudbe, vendar pa podjetje Pečarstvo Hrovat vedno stremi k inovacijam. Letošnja prenova in dopolnitev SKH ponudbe prinaša svež veter in številne prednosti za stranke. Eden od ključnih konceptov SKH je prilagodljivost. V preteklosti so pri Pečarstvu Hrovat pristopili k vsaki stranki individualno, kar je privedlo do projektov, ki so se pogosto ponavljali. Zato so leta 2013 razvili osnovne modele SKH, ki strankam omogočajo vpogled v ponudbo ter enostavno primerjavo mer, moči in okvirne cene kaminov. To pomeni, da so SKH primerni za vsak dom.

Poleg tega so SKH razdelili na različne razrede ali pakete, kar omogoča strankam, da izberejo kaminski sistem, ki ustreza njihovim potrebam in željam. Med najnovejšimi razredi najdete:

Premium ponudba: Za tiste, ki si želite najboljše, SKH ponuja premium izdelke, ki združujejo brezkompromisno kakovost in vrhunski dizajn. Kaminski vložki izbrani s strani priznanih evropskih proizvajalcev zagotavljajo najvišji tehnični nivo in brezčasno estetiko.

Standardna ponudba: Ta ponudba je namenjena tistim, ki iščejo optimalno kvaliteto, zanesljivost in preizkušene produkte z dovršenim dizajnom. Z več kot 25-letnimi izkušnjami v vgradnji teh modelov, Pečarstvo Hrovat zagotavlja preverjeno kakovost.

Basic Robust: Za tiste, ki cenijo enostaven dizajn, masivno konstrukcijo, robustnost in vzdržljivost, je Basic Robust ponudba odlična izbira.

Basic Look: Izdelek Basic Look je namenjen tistim, ki iščejo dobro kvaliteto po dostopni ceni. S kamini iz te ponudbe lahko ustvarite prijeten ambient v domu, tudi če ne potrebujete vsakodnevnega kurjenja.

AIR ponudba: Za počitniške objekte ali stanovanja na morju so kamini iz AIR ponudbe idealna izbira. Ti kamini s kaseto manjših dimenzij omogočajo izdelavo niše pod kuriščem ter razpih toplega zraka s pomočjo ventilatorja, kar omogoča hitro ogrevanje prostora.

AIR ponudba: Za počitniške objekte ali stanovanja na morju so kamini iz AIR ponudbe idealna izbira. Ti kamini s kaseto manjših dimenzij omogočajo izdelavo niše pod kuriščem ter razpih toplega zraka s pomočjo ventilatorja, kar omogoča hitro ogrevanje prostora.

Za tiste, ki želite najboljše: PREMIUM PONUDBA

Novosti in garancija:

Podjetje Pečarstvo Hrovat nenehno izboljšuje svojo ponudbo. Nedavno so vključili nove modele, ki ponujajo več različnih možnosti dimenzij in formatov. Prav tako so dodali nove proizvajalce, kot so Brunner, Spartherm Premium, Kobok, Hitze in Spartherm Linear Kaseta.

Najpomembnejša novost pa je podaljšana garancija za določene modele, kot so PREMIUM in STANDARD, ki sedaj znaša 5 let, namesto prejšnjih 2 let. To poudarja zavezanost podjetja k visoki kvaliteti in zadovoljstvu strank.

Sistemski kamin Hrovat, model: SP-Design-Front-98×66-Arte-Xh-3S

Sistemske peči Hrovat: Tradicija, zanesljivost in učinkovitost

Podjetje Pečarstvo Hrovat se lahko pohvali tudi z izjemno ponudbo masivnih lončenih peči, ki so prava umetnina v svetu ogrevanja. Te peči niso le funkcionalne naprave, ampak tudi estetski dodatek k vsakemu domu. Poglejmo, kaj jih dela tako posebne:

1. Tradicija in kvaliteta: Lončene peči Hrovat so rezultat dolgoletne tradicije in izkušenj v pečarstvu. Vsaka peč je ročno izdelana s strastjo in skrbnostjo, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in trajnost.

2. Učinkovito ogrevanje: Peči Hrovat niso le lepe, ampak tudi izjemno učinkovite pri ogrevanju prostora. Njihova zasnova omogoča optimalno izrabo goriva, kar pripomore k zmanjšanju stroškov ogrevanja.

3. Estetsko dopolnijo dom: Lončene peči Hrovat so prava umetnina, ki lahko popestri vsak interier. Njihov edinstven dizajn in detajli pritegnejo pozornost ter dodajo pridih topline in elegance vsakemu prostoru.

4. Raznolikost modelov: Podjetje Pečarstvo Hrovat ponuja široko paleto modelov lončenih peči, ki se prilagajajo različnim potrebam in preferencam strank. Ne glede na to, ali iščete majhno peč za stanovanje ali večjo peč za hišo, boste našli idealno rešitev.

5. Okolju prijazno ogrevanje: Peči Hrovat so zasnovane tudi z mislijo na okolje. Učinkovito izgorevanje goriva zmanjšuje emisije, kar pripomore k ohranjanju čistega zraka in okolju prijaznemu ogrevanju.

Masivne lončene peči Pečarstvo Hrovat

 

Sistemski kamini in masivne lončene peči Hrovat predstavljajo vrhunsko izbiro za ogrevanje doma, ne glede na vaše potrebe in želje. S svojo raznolikostjo in prilagodljivostjo ter nenehnim vlaganjem v inovacije, Pečarstvo Hrovat zagotavlja najvišjo kakovost in zadovoljstvo strank. Sistemske rešitve Hrovat so več kot le naprave za ogrevanje – so investicija v udobje, estetiko in trajnost.

Za več informacij in ogled celotne ponudbe Sistemskih kaminov in masivnih lončenih peči Hrovat obiščite spletno stran podjetja na www.pecarstvo-hrovat.si

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]