sreda, 29 novembra, 2023
DomaGradnjaGradnja in obnovaIzberi Sparkasse in Kredit za kar vam paše

Izberi Sparkasse in Kredit za kar vam paše

Če iščete ugodno financiranje gradnje, obnove ali nakupa nepremičnine ali pa le financiranje manjših nakupov, je kredit na banki Sparkasse dobra izbira. Poleg nizkih obrestnih mer, vključuje tudi odlog plačila, brezplačno vrednotenje nepremičnine. Zelene kredite pa omogočajo za energijsko učinkovite gradnje in obnove.

Stanovanjski krediti – prava izbira za hitrejšo gradnjo

Stanovanjski kredit za gradnjo hiše je prava izbira za vse, ki si želijo svojega doma po meri in se ne želijo sprijazniti s kompromisi. Krediti so danes zelo dostopni in omogočajo ugodno financiranje gradnje ali nakupa hiše oziroma stanovanja. Stanovanjski kredit lahko najame tudi nekomitent, vendar pa je za komitente obrestna mera lahko še ugodnejša. V primeru obnov ali opremljanja nepremičnine pa navadno velja, da je za financiranje bolj primeren potrošniški kredit.

Brezplačni DomCheck – vse informacije o kreditiranju, gradnji in nakupu na enem mestu

Ena od prednosti, ki jo na Sparkasse ponujamo našim komitentom, je brezplačni DomCheck. Na enem mestu boste s pomočjo prijaznega svetovalca prejeli vse informacije o kreditiranju, gradnji in nakupu doma. S tem se boste izognili morebitnim težavam in zapletom v procesu gradnje ali nakupa nepremičnine.

Vrednotenje nepremičnine – stroški odobritve stanovanjskega kredita vključujejo tudi vrednotenje

V stroške odobritve stanovanjskega kredita vključimo tudi vrednotenje stanovanjske nepremičnine v vrednosti do 500.000 EUR. Tako boste prihranili na stroških, ki jih sicer morate plačati sami. Hitra kalkulacija vašega kredita po meri je možna na Informativnem izračunu kredita na spletni strani banke.

Odlog plačila – fleksibilnost pri vračilu stanovanjskega kredita

Fleksibilnost je še en pomemben aspekt vsakega kredita. V času gradnje ali selitve ste že tako obremenjeni s stroški, zato vam za ta čas na banki Sparkasse ponujamo možnost odloga vračila stanovanjskega kredita. To vam bo omogočilo lažje obvladovanje financ v tem obdobju.

Kredit v dvoje – najem kredita s sokreditojemalcem za bolj praktično rešitev

Stanovanjski kredit lahko najamete tudi v dvoje. S tem se izognete podvojenim stroškom najema dveh kreditov. Najem kredita s sokreditojemalcem, ki je lahko vaš partner ali pa družinski član, je tako mnogokrat najbolj praktična rešitev. Nekaj praktičnih nasvetov, ko gresta po poti skupnega kredita s partnerjem, si preberite tule. Kredit pa lahko zavarujete tudi z zastavo življenjskega zavarovanja ali z zavarovanjem z denarnimi sredstvi: varčevalnimi sredstvi ali vrednostnimi papirji.

Krediti za samozaposlene – možnost kreditiranja za samostojne podjetnike

Pri Sparkasse lahko kredit najame tudi samozaposleni. Pri samostojnih podjetnikih namesto bruto/neto zavarovalnih osnov upoštevamo kazalnik EBITDA, pri samostojnem podjetniku brez bilance pa upoštevamo dohodke na podlagi davčne osnove, znižane za davke in prispevke.

Zeleni krediti – prednosti za energijsko učinkovite gradnje in obnove

Pri gradnji hiše pa preverite tudi prednosti zelenih kreditov, ki so namenjeni pasivni ali skoraj ničenergijski gradnji hiše, kot tudi zeleni obnovi. S tem boste prispevali k ohranjanju okolja in hkrati prihranili pri stroških energije.

Vse te prednosti lahko izkoristite pri našem stanovanjskem kreditu. Ne odlašajte, ampak nas kontaktirajte in si zagotovite svoj dom po meri. Za več informacij o kreditih in naših storitvah obiščite našo spletno stran in preverite tudi druge članke na temo kreditov.

#VerjemiVase in izberi Sparkasse.


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA