ponedeljek, 5 junija, 2023
DomaStrokovnjaki svetujejoIzberi Sparkasse in Kredit za kar vam paše

Izberi Sparkasse in Kredit za kar vam paše

Če iščete ugodno financiranje gradnje, obnove ali nakupa nepremičnine ali pa le financiranje manjših nakupov, je kredit na banki Sparkasse dobra izbira. Poleg nizkih obrestnih mer, vključuje tudi odlog plačila, brezplačno vrednotenje nepremičnine. Zelene kredite pa omogočajo za energijsko učinkovite gradnje in obnove.

Stanovanjski krediti – prava izbira za hitrejšo gradnjo

Stanovanjski kredit za gradnjo hiše je prava izbira za vse, ki si želijo svojega doma po meri in se ne želijo sprijazniti s kompromisi. Krediti so danes zelo dostopni in omogočajo ugodno financiranje gradnje ali nakupa hiše oziroma stanovanja. Stanovanjski kredit lahko najame tudi nekomitent, vendar pa je za komitente obrestna mera lahko še ugodnejša. V primeru obnov ali opremljanja nepremičnine pa navadno velja, da je za financiranje bolj primeren potrošniški kredit.

Brezplačni DomCheck – vse informacije o kreditiranju, gradnji in nakupu na enem mestu

Ena od prednosti, ki jo na Sparkasse ponujamo našim komitentom, je brezplačni DomCheck. Na enem mestu boste s pomočjo prijaznega svetovalca prejeli vse informacije o kreditiranju, gradnji in nakupu doma. S tem se boste izognili morebitnim težavam in zapletom v procesu gradnje ali nakupa nepremičnine.

Vrednotenje nepremičnine – stroški odobritve stanovanjskega kredita vključujejo tudi vrednotenje

V stroške odobritve stanovanjskega kredita vključimo tudi vrednotenje stanovanjske nepremičnine v vrednosti do 500.000 EUR. Tako boste prihranili na stroških, ki jih sicer morate plačati sami. Hitra kalkulacija vašega kredita po meri je možna na Informativnem izračunu kredita na spletni strani banke.

Odlog plačila – fleksibilnost pri vračilu stanovanjskega kredita

Fleksibilnost je še en pomemben aspekt vsakega kredita. V času gradnje ali selitve ste že tako obremenjeni s stroški, zato vam za ta čas na banki Sparkasse ponujamo možnost odloga vračila stanovanjskega kredita. To vam bo omogočilo lažje obvladovanje financ v tem obdobju.

Kredit v dvoje – najem kredita s sokreditojemalcem za bolj praktično rešitev

Stanovanjski kredit lahko najamete tudi v dvoje. S tem se izognete podvojenim stroškom najema dveh kreditov. Najem kredita s sokreditojemalcem, ki je lahko vaš partner ali pa družinski član, je tako mnogokrat najbolj praktična rešitev. Nekaj praktičnih nasvetov, ko gresta po poti skupnega kredita s partnerjem, si preberite tule. Kredit pa lahko zavarujete tudi z zastavo življenjskega zavarovanja ali z zavarovanjem z denarnimi sredstvi: varčevalnimi sredstvi ali vrednostnimi papirji.

Krediti za samozaposlene – možnost kreditiranja za samostojne podjetnike

Pri Sparkasse lahko kredit najame tudi samozaposleni. Pri samostojnih podjetnikih namesto bruto/neto zavarovalnih osnov upoštevamo kazalnik EBITDA, pri samostojnem podjetniku brez bilance pa upoštevamo dohodke na podlagi davčne osnove, znižane za davke in prispevke.

Zeleni krediti – prednosti za energijsko učinkovite gradnje in obnove

Pri gradnji hiše pa preverite tudi prednosti zelenih kreditov, ki so namenjeni pasivni ali skoraj ničenergijski gradnji hiše, kot tudi zeleni obnovi. S tem boste prispevali k ohranjanju okolja in hkrati prihranili pri stroških energije.

Vse te prednosti lahko izkoristite pri našem stanovanjskem kreditu. Ne odlašajte, ampak nas kontaktirajte in si zagotovite svoj dom po meri. Za več informacij o kreditih in naših storitvah obiščite našo spletno stran in preverite tudi druge članke na temo kreditov.

#VerjemiVase in izberi Sparkasse.


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Enostavna rešitev za čiščenje sončnih elektrarn in fasad

Izkoristite pridobljeno energijo v maksimalni meri V Bentu sledimo smernicam razvoja in novostim ter zahtevam po varnejši in cenejši ter okolju prijazni metodi čiščenja sončnih...

Kaj je dobro vedeti, preden se odločimo ograditi zemljišče?

  Preden se odločite za omejitev zemljišča z ograjo morate najprej preveriti, kaj o tem določajo prostorski akti, ki veljajo na območju, kjer želite postaviti...

Nova ograja? In kakšno naj izberem?

Ustrezna izbira ograjnega sistema je v prvi vrsti odvisna predvsem od tega, kakšno ograjo potrebujemo in čemu naj ograja služi. Je to večja mera zasebnosti...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA