Postopek vgradnje geosonde: Primer izvedbe v Žalcu

Gre za pametno in trajno naložbo za brezskrbno ogrevanje vašega doma. Sistem je preverjeno najbolj varčen na trgu in deluje optimalno tudi na objektih s slabšo izolacijo in objektih večjih kvadratur. Sistem je neodvisen od zunanjih vremenskih razmer, delovanje je tiho, ni zunanje enote.

Izvedba1 1245x865

 

Ali iščete pametno in trajno rešitev za ogrevanje vašega doma? Geosonda je inovativni sistem ogrevanja, ki predstavlja preverjeno najbolj varčno izbiro na trgu. Zasnovan je tako, da deluje optimalno tudi na objektih s slabšo izolacijo in večjimi kvadraturami, kar omogoča izjemne prihranke pri stroških ogrevanja, ki se lahko znižajo tudi do 80%.

Zakaj izbrati Geosondo?

  1. Neodvisnost od vremenskih razmer: Geosonda je neodvisna od zunanjih vremenskih razmer, kar pomeni, da lahko zanesljivo deluje v vseh letnih časih, ne glede na zunanje temperature.
  2. Tiho delovanje: Sistem deluje izjemno tiho, brez motečih zvokov zunanje enote, kar zagotavlja udobno bivanje brez nepotrebnih hrupa.
  3. Primerno za vse vrste objektov: Geosonda je primerna tako za lastnike novogradenj kot tudi za obstoječe objekte, ki želijo učinkovito in ekonomično ogrevanje.
  4. Možnost talnega ogrevanja ali radiatorjev: Sistem je prilagodljiv in se lahko uporablja tako za talno ogrevanje kot tudi za ogrevanje s radiatorji, kar omogoča optimalno prilagajanje vašim potrebam.

 

Postopek vgradnje Geosonde: Primer izvedbe v Žalcu

Vgradnja geosonde za namen zamenjave starega ogrevalnega sistema na olje na stanovanjski hiši v Žalcu je potekala hitro in učinkovito. Celoten postopek, ki je vključeval ogled, vrtanje vrtine z vgradnjo geosonde, montažo geotermalne toplotne črpalke v kotlovnici, priklop na ogrevalni sistem in zagon, je trajal le 20 dni. Vgradnja same geosonde je bila opravljena v štirih dneh, pri čemer smo uporabili najnovejšo opremo in tehnologijo za zagotovitev optimalnih rezultatov.

Ogled 1245x865

 

Subvencije in finančne ugodnosti

Investicija v geosondo je podprta s subvencijo EKO SKLADA, poleg tega pa lahko koristite tudi ugoden EKO KREDIT za financiranje projekta. Naša ekipa vam bo pomagala urediti in pripraviti vso potrebno dokumentacijo za pridobitev subvencije in ugodnega kredita.

Za več informacij in brezplačno svetovanje nas kontaktirajte na telefonsko številko 031 383 668 ali pošljite e-pošto na info@vrtine-palir.si. Investirajte v udobno, ekonomično in trajnostno ogrevanje vašega doma z Geosondo že danes!

V podjetju Vrtine Palir poskrbijo za celostno storitev na ključ, imajo več kot 25 let delovnih izkušenj. Glede na potrebe vašega objekta svetujejo in izvedejo komplet vgradnjo geotermalnega ogrevalnega sistema. Investicija je podprta s subvencijo EKO SKLADA. Koristite lahko tudi ugoden EKO KREDIT. Uredijo in pripravijo kompletno dokumentacijo. Stopite v stik s strokovnjaki v podjetju Palir in izkoristite ponudbo storitev in paketov vrtin za ogrevanje!

 

Vrtine Logo

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title