window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Moderne in prilagodljive: Lamelne ALU ograje po sistemu »SESTAVI SAM«

Urejanje okolice doma zahteva premišljeno izbiro materialov in rešitev, ki združujejo estetiko ter funkcionalnost. Predstavljamo vam lamelne aluminijaste ograje po sistemu "sestavi sam", ki združujejo inovativnost, prilagodljivost, vzdržljivost ter enostavno montažo. Lamelne aluminijaste ograje odlikuje visoka kakovost materiala in cenovno dostopna opcija za vgradnjo ograjnega sistema. Spoznajte jih.

 

Lamelne aluminijaste ograje so odlična izbira za vse, ki si želite estetsko privlačno rešitev za svoj vrt ali balkon. Njihov sodoben dizajn, majhna teža in dolga obstojnost jih postavljajo v ospredje med številnimi možnostmi ograjnih sistemov. Ena ključnih prednosti aluminijastih ograj je njihova sposobnost kljubovanja vremenskim razmeram, kar zagotavlja dolgotrajen videz brez potrebe po posebnem vzdrževanju.

 

Prednosti lamelnih aluminijastih ograj po sistemu »SESTAVI SAM«

Popolna prilagodljivost:  Lamelne aluminijaste ograje odlikuje sodoben dizajn in možnost izbire izgleda ter postavitve. Na voljo so različni ograjni segmenti in komponente, ki vam omogočajo, da ustvarite ograjo povsem po svoji meri. Lahko se odločite za postavitev v izbrani višini stebrička (višina povsem po meri) ter si izberete želeno postavitev letev (ravno ali z naklonom za zastiranje pogledov) ter razmak med letvami.

Majhna teža: Sestavni deli so izdelani iz aluminija, ki ima majhno specifično težo, kar pomeni, da je ograja lahka. Vse to omogoča enostavno namestitev brez potrebe po močnih podpornih strukturah, kar poenostavi postopek montaže in omogoča večjo prilagodljivost pri postavljanju.

Dolga obstojnost: Kljubujejo vremenskim razmeram, kar zagotavlja dolgotrajno lep videz vaše okolice brez potrebe po rednem vzdrževanju. Barvane ali eloksirane aluminijaste ograje so posebej zasnovane, da kljubujejo koroziji, rji ter drugim zunanjim vplivom, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo in ohranja estetski videz.

Barve po izboru: Na voljo je široka paleta barv. Barvo ograje lahko prilagodite vašemu okusu in obstoječemu slogu vašega doma.

Različne možnosti uporabe: Lamelne ALU ograje so primerne za vrtne in balkonske ograje. Njihova prilagodljivost omogoča, da se popolnoma prilagodijo različnim prostorskim zahtevam.

Enostavna vgradnja: Sestav omogoča razmeroma preprosto in hitro vgradnjo, brez varjenja in vidnega vijačenja, kar daje ograji lep in sodoben videz.

 

Lamelne ALU ograje po sistemu »SESTAVI SAM« so na voljo pri podjetju MIBRA. Sodoben ALU ograjni sistem odlikuje moderen dizajn, majhna teža, dolga obstojnost, ki kljubuje vremenskim razmeram, barve po izbiri, enostavno vzdrževanje in prilagodljivost.

 

Nakup posameznih ograjnih segmentov ali KIT komplet z vsemi sestavnimi deli

Ko se odločate za postavite ograje, so vam pri podjetju MIBRA za nakup na voljo posamezni ograjni segmenti, komponente (letve ali stebrički) oziroma celoten ograjni KIT komplet, ki vsebuje vse potrebne sestavne dele, vključno z vijaki.

Lamelni ALU ograjni sistem se povsem prilagodi glede na želeno višino stebričkov, želeno postavitev letev, širino letev in glede na želen razmak med letvami. Sistem je primeren za vgradnjo tako kot vrtna ograja kot tudi kot balkonska ograja. Pa brez skrbi. Vi poskrbite za natančne meritve, strokovnjaki iz maloprodajnega podjetja MIBRA pa vam bodo svetovali pri izbiri ustreznih sestavnih delov glede na želen izgled ograje.

 

Vsi sestavni deli so narejeni iz kakovostnih materialov

Pri podjetju MIBRA se ne osredotočajo na prodajo že izdelanih ograj. Njihova ponudba je usmerjena v zagotavljanje kvalitetnih materialov, ki strankam omogočajo, da sami ustvarijo svojo popolno ograjo, prilagojeno njihovim željam in potrebam. Podjetje MIBRA poseduje tudi avstrijski TÜV certifikat kakovosti, kar daje zagotovilo, da gre za proizvod ali storitev visoke kakovosti, ki je bila preverjena in potrjena s strani neodvisne inštitucije.

 

Sestavni deli ALU ograjnega sistema:

Shema-ALU-lamelni-ograjni-sistem-_Ograja-sestavi-sam_MIBRA-maloprodaja.png

 

Dodatna prednost lamelnih aluminijastih ograj po sistemu “sestavi sam” je v njihovi enostavni montaži

Lamelni ALU ograjni sistem omogoča enostavno samostojno vgradnjo, če le imate osnovno znanje in orodje. Gre za kit komplet, ki vsebuje vse potrebne sestavne dele, vključno z vijaki, kar olajša postopek sestavljanja.

 

Ograjni KIT sistem omogoča tudi cenovno ugodno postavitev ograje

Poleg enostavne montaže je lamelni ALU ograjni sistem tudi cenovno ugoden.  S KIT kompletnim paketom lahko privarčujete, saj dejansko kupite sestavne dele ograje, ki imajo na trgu ugodnejšo ceno. Montažo lahko opravite sami ali s pomočjo lokalnega mojstra, kar je odvisno od vaših spretnosti in časa. Vsekakor pa pri vsem ne smemo izpustiti, da je ključnega pomena natančna izmera ter pravilna postavitev, ki zagotavljata stabilnost in estetski videz vaše nove ograje. Ne pozabite, da je kljub preprosti sestavi ograje natančna izmera ključna za uspešno namestitev.

 

Mibra Lamelne Alu Ograje Sestavi Sam

 

Ustvarite unikatno ograjo po meri s sestavnimi komponentami podjetja MIBRA

V asortimanu podjetja Mibra torej najdete široko paleto ograjnih segmentov in komponent, ki vam zagotavljajo popolno prilagodljivost pri oblikovanju vaše ograje. Ne glede na to, ali gre za vertikalne ali horizontalne letve, različne stile ter višino in širino stebričkov, pri njih si zagotovite popolnoma vse, kar potrebujete za postavitev ograje po vaši meri.

 

In kakšen je postopek za nakup KIT kompleta vašega ograjnega sistema?

Postopek je povsem preprost. Doma najprej opravite izmero in ugotovite stebričkov potrebujete (priporočen razmak med stebrički je do 2 m), določite želeno višino stebričkov in sprejmete odločitev, kakšna je želena širina letev ter kakšna je želena postavitev vaših letev. Torej ali želite razmak med letvami in kakšen oziroma želite letve z naklonom za zastiranje pogledov. Z zapiski in merami nato pokličete v MIBRINO maloprodajo. Glede na vaše želje bodo pripravili ustrezen izbor ograjnih komponent in vam sestavili KIT komplet in ponudbo za vašo ograjo. Vse ograjne elemente vam tudi dostavijo na želeno lokacijo.

Pri podjetju MIBRA se zavedajo pomena kakovostnih materialov za dolgotrajno in vzdržljivo ograjo, zato skrbijo, da so vsi njihovi materiali visoke kakovosti, trajni in odporni na vremenske vplive.  Vse to vam zagotavlja, da bo vaša ograja dolga leta ostala v brezhibnem stanju.

Aluminijaste ograje so odlična izbira za vaš dom zaradi svoje lahkosti, trajnosti, enostavnega vzdrževanja in sodobnega dizajna. Z oblikovanjem po meri ter vsestransko uporabnostjo nudijo ograjni elementi podjetja MIBRA estetsko privlačno in funkcionalno rešitev za ograditev vašega doma.

 

Kontakt:

MIBRA d.o.o., Slivniška cesta 6, 2311 Hoče

02 613 03 79

maloprodaja@mibra.si

www.mibra.si

 

 

 

Mibra

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title