sreda, 29 novembra, 2023
DomaNa terasiBazeni5 NAJVEČJIH TRENDOV V SVETU BAZENOV

5 NAJVEČJIH TRENDOV V SVETU BAZENOV

Vedno več Slovencev in Slovenk se odloča svoj vrt obogatiti z bazenom. Dodano vrednost vašemu domu pa ne poveča le bazen, ampak prav tako oprema, ki spada zraven, saj so sodobni oblikovalski trendi napredovali prav v tolikšni meri kot pri gradnji hiš. Poglejmo si 5 stilsko dovršenih kosov bazenske opreme, ki vas ne pustijo ravnodušnih.

1.     Bazenske rolete

Tehnologija izdelave bazenskih rolet in nosilcev, v zadnjih nekaj letih, zagotovo ni ohranjala statusa QUO. Zdaj lahko izbiramo med različnimi barvami, materiali in oblikami letvic. Več možnih načinov vgradnje omogoča številne tehnološke rešitve. V primeru nadvodne montaže, lahko izbiramo med raznolikimi nosilci, ki imajo vgrajene zvočnike, led osvetlitev in dovršen dizajn. Barvne kombinacije in raznorazne oblike nosilcev najdejo svoj slog ne glede na izbran exterior hiše in bazena. Kot vidite je praktičnost in namembnost rolet bistveno pridobila na širini in njen namen ni več zgolj zaščitno pokrivalo.

Bazenska roleta Tixit

2.     Toplotne črpalke

Le kdo ne bi želel podaljšati kopalne sezone? Zdaj lahko to storite v stilu! Nove, sodobne toplotne črpalke več niso samo praktične, temveč tudi lepe in izjemno varčne! R32 plin, ki za do trikrat zmanjša onesnaževanje, zadnji zračnik, ki ne moti plavalcev, zaslon na dotik, izjemno tiho delovanje (48dB na 1m) in minimalističen dizajn so samo nekatere od značilnosti toplotnih črpalk Vitalia Silent Flow.

Revolucionarna toplotna črpalka Vitalia Silent Flow

3.     Solarna pokrivala

Solarna pokrivala, ki so obvezna oprema ob nakupu toplotne črpalke so prav tako doživela revolucionarni preobrat z manjšim ogljičnim odtisom, večjo učinkovitostjo zahvaljujoč alveolarni obliki mehurčkov in še bolj raznoliki funkcionalnosti, kar omogoča večji barvni razpon. Dolgo pričakovana, črna barvna različica, poleg preprečevanja izgube toplote in zmanjšanja porabe kemikalij učinkovito preprečuje tudi nastanek alg.

Solarno pokrivalo CF ALVEO modro

4.     Bazenske strehe

Priljubljenost bazenskih streh je prav tako v zadnjih letih zelo narasla, saj smo se naučili prepoznati njihovo nezanemarljivo dodano vrednost. Kombinacija varnosti, manjše porabe kemikalij in čistoče, ki jih nudijo bazenske strehe je postala ključno vodilo za razvoj različnih dizajnov. Dovršene linije, kakovostni materiali in barvne kombinacije kovinskih elementov so imenitni okrasni element vsakega vrta, ki se lahko ponaša z bazensko streho.

Bazenska streha Royal Dolphin

5.     Bazenske obrobe

Nič ne poudari bazenske oblike bolje kot bazenska obroba. Bogat izbor ovalnin in barv omogoča neskončne možnosti pri gradnji. Bazenska obroba prav tako zadrži del umazanije in bistveno pripomore k čistejši vodi.

Bazenska obroba Bordo

Kot vidite, je lahko vaša nova pridobitev na vrtu prava umetnina, ki se povsem zlije z vašo okolico in okusom. Vse od zgoraj naštetih trendov lahko dobite pri strokovnjakih – Bazeni Stotinka, ki vam nudijo individualni pristop in izvrstno storitev skozi celoten postopek nakupa.


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA