window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

5 NAJVEČJIH TRENDOV V SVETU BAZENOV

Vedno več Slovencev in Slovenk se odloča svoj vrt obogatiti z bazenom. Dodano vrednost vašemu domu pa ne poveča le bazen, ampak prav tako oprema, ki spada zraven, saj so sodobni oblikovalski trendi napredovali prav v tolikšni meri kot pri gradnji hiš. Poglejmo si 5 stilsko dovršenih kosov bazenske opreme, ki vas ne pustijo ravnodušnih.

 

1.     Bazenske rolete

Tehnologija izdelave bazenskih rolet in nosilcev, v zadnjih nekaj letih, zagotovo ni ohranjala statusa QUO. Zdaj lahko izbiramo med različnimi barvami, materiali in oblikami letvic. Več možnih načinov vgradnje omogoča številne tehnološke rešitve. V primeru nadvodne montaže, lahko izbiramo med raznolikimi nosilci, ki imajo vgrajene zvočnike, led osvetlitev in dovršen dizajn. Barvne kombinacije in raznorazne oblike nosilcev najdejo svoj slog ne glede na izbran exterior hiše in bazena. Kot vidite je praktičnost in namembnost rolet bistveno pridobila na širini in njen namen ni več zgolj zaščitno pokrivalo.

Bazenska roleta Tixit

 

2.     Toplotne črpalke

Le kdo ne bi želel podaljšati kopalne sezone? Zdaj lahko to storite v stilu! Nove, sodobne toplotne črpalke več niso samo praktične, temveč tudi lepe in izjemno varčne! R32 plin, ki za do trikrat zmanjša onesnaževanje, zadnji zračnik, ki ne moti plavalcev, zaslon na dotik, izjemno tiho delovanje (48dB na 1m) in minimalističen dizajn so samo nekatere od značilnosti toplotnih črpalk Vitalia Silent Flow.

Revolucionarna toplotna črpalka Vitalia Silent Flow

 

3.     Solarna pokrivala

Solarna pokrivala, ki so obvezna oprema ob nakupu toplotne črpalke so prav tako doživela revolucionarni preobrat z manjšim ogljičnim odtisom, večjo učinkovitostjo zahvaljujoč alveolarni obliki mehurčkov in še bolj raznoliki funkcionalnosti, kar omogoča večji barvni razpon. Dolgo pričakovana, črna barvna različica, poleg preprečevanja izgube toplote in zmanjšanja porabe kemikalij učinkovito preprečuje tudi nastanek alg.

Solarno pokrivalo CF ALVEO modro

 

4.     Bazenske strehe

Priljubljenost bazenskih streh je prav tako v zadnjih letih zelo narasla, saj smo se naučili prepoznati njihovo nezanemarljivo dodano vrednost. Kombinacija varnosti, manjše porabe kemikalij in čistoče, ki jih nudijo bazenske strehe je postala ključno vodilo za razvoj različnih dizajnov. Dovršene linije, kakovostni materiali in barvne kombinacije kovinskih elementov so imenitni okrasni element vsakega vrta, ki se lahko ponaša z bazensko streho.

Bazenska streha Royal Dolphin

 

5.     Bazenske obrobe

Nič ne poudari bazenske oblike bolje kot bazenska obroba. Bogat izbor ovalnin in barv omogoča neskončne možnosti pri gradnji. Bazenska obroba prav tako zadrži del umazanije in bistveno pripomore k čistejši vodi.

Bazenska obroba Bordo

 

Kot vidite, je lahko vaša nova pridobitev na vrtu prava umetnina, ki se povsem zlije z vašo okolico in okusom. Vse od zgoraj naštetih trendov lahko dobite pri strokovnjakih – Bazeni Stotinka, ki vam nudijo individualni pristop in izvrstno storitev skozi celoten postopek nakupa.

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title