Oprema doma s pohištvom v enakem stilu [Aktualno]

Ko želite do zadnjega centimetra izkoristiti prostor... se boste odločili za pohištvo po meri. Pohištvo po meri je danes običajna izbira pri celostni zasnovi sodobnih interierjev. Danes se investitorji vse pogosteje odločajo za izdelavo in vgradnjo pohištvo v enakem stilu, kar zagotavlja usklajen videz in prijetno bivanje. V kolikor želite sodelovati s partnerjem, ki svoje delo opravi kvalitetno ter v dogovorjenem roku, potem ste na pravem mestu.

S pohištvom po meri boste poskrbeli, da bodo vsi prostori smotrno izkoriščeni, dom bo tudi bolj zračen, svetel in prostoren. Obliko, dimenzijo in notranjo razporeditev omar lahko že vnaprej prilagodimo stvarem, ki bodo v njih pospravljene. Tako ima vsaka stvar svoj prostor, mi pa se izognemo prenatrpanosti v omarah in neredu. Predstavljamo vam dva projekta celostne opreme doma v istem stilu, ter kontakt za izvedbo 👇

Oprema doma s pohištvom po meri. Vse v istem stilu [Trend opremljanja]

Na fotografijah:  pravkar nastalo stanovanje, katerega smernice so bile, da se le to opremi v istem stilu. Termiza d.o.o.

Stanovanje je tako v celoti od kuhinje, dnevnih prostorov, predsobe, … opremljeno v istem stilu, vključno s talnimi oblogami ter stopniščem. Bivanje v takšnem stanovanje je resnično prijetno. Projekt je v celoti delo podjetja Termiza, mizarstva s stilom. Nudijo celovit pristop pri opremi vašega doma. Ob posvetu ponudijo paleto atraktivnih rešitev, s katerimi bo vsak kotiček resnično optimalno izkoriščen, dom pa bo zasijal v edinstveni podobi.

Masivna miza in talne obloge. Vse v istem stilu 👌

Foto: Masivna miza in talne obloge ter lipova stena v kateri se skriva omara. Vse v istem stilu. Izvedba: Termiza d.o.o.

Ko opremljate dom, je dobro, da se projekta lotite premišljeno.

Sodobni trendi opremljanja se danes nagibajo k uporabi enakega stila opreme za ves dom, pa če tudi vseh kosov ne boste takoj vgradili, jih lahko predvidite in jih nato dokupite kasneje. Ključni cilj je, usklajen končni videz. Pri mizarstvu Termiza, je na voljo celovita rešitev notranje opreme, notranjih vrat, oblečenih stopnic. Pred izvedbo pripravijo izris, ter nudijo vodenje projekta opreme doma od začetka do konca. S pohištvom po meri in v enakem stilu bo vaš dom lep, prostor pa popolnoma izkoriščen.

Foto: Stopnišče v trendu

Vrhunsko rešitev za pohištvo po meri, najdete pri mizarstvu Termiza.

So specializirani na področju unikatnih izdelkov za dom, izdelujejo tudi stopnišča in vrtno pohištvo. Izkušnje na področju mizarske dejavnosti (24 let poslovanja) jim dovoljujejo, da po želji naročnika izdelajo kakovostne in sodobno oblikovane mizarske izdelke. Pred začetkom dela opravijo potrebne meritve in vam na osnovi  želja ter njihovih izkušenj izdelajo predlog in ponudbo.

Projekt vedno oblikujejo in izvajajo v popolnem sodelovanju s stranko.

Zanje je poleg privlačnega videza, pomembna tudi funkcionalnost, ki omogoča maksimalno udobje in pregledno shranjevanje. Si želite kopalnico, kot iz sanj? Ste omejeni s prostorom? Tudi kopalniško pohištvo po meri bo izdelano popolnoma v skladu z vašimi željami in skladno s celotno podobo vašega doma. Njihova tradicija sega v leto 1996.

Kontaktirajte ponudnika: 

Termiza – David Avguštinčič s.p., Vrhtrebnje 14, Trebnje

051 318 864   I   info@termiza.si   I   www.termiza.si

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title