Sveža izdaja revije

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

Prelistaj revijo

Spoznajte trenutno aktualne trende za gradnjo, obnovo ali zunanjo ureditev. V zelo kratkem času vam bo uspelo v odkriti:

• Ideje in rešitve za sanjsko ureditev vaše okolice,
• ideje, novosti in sodobne rešitve za prijeten dom,
• TOP ponudbe za samostojen ali dodaten vir ogrevanja,
• vse za gradnjo od temelja do strehe.

Utrinki iz revije

 • LESENA ZUNANJA PREOBRAZBA → PREJ IN POZNEJE Vrtna aromaterapija: moževa kuhinja in ženin vrt

  Foto: vas zanima kakšen meni bo pod leseno streho pripravil domači [...]

 • Sodobna vrata za sodoben dom

  Pot do lastnega doma v poplavi venomer novih tehnologij in pametnih rešitev predstavlja vse kompleksnejši projekt. Kupci se pri izbiri materialov in opreme soočamo z neštetimi dilemami: v katere komponente vložiti več, kje prihraniti kakšen evro, kako izbrati dolgoročno najboljše rešitve, kaj pa okolje ...?

 • Pametna rešitev za prašne poti

  Ste tudi vi nejevoljni zaradi prahu, ki se dviga s poti [...]

 • Vgradnja prezračevalnega sistema

  Kljub zračenju z odpiranjem oken je dotok svežega zraka količinsko premajhen. Z odpiranjem oken namreč ne zamenjamo vsega zraka, saj zračni tokovi niso učinkovito usmerjeni, zrak pa tudi ni prefiltriran. Sploh v zimskem času po navadi dvakrat premislimo, preden naredimo pravi prepih v stanovanju ali hiši.

 • Ključavnica na prstni odtis za naknadno vgradnjo.

  Čitalniki prstih odtisov so med slovenskimi graditelji hiš zelo priljubljeni, saj se za sodoben način dostopa v hišo ali stanovanje odloča že vsak sedmi lastnik novogradnje. Naj Vas razveselimo! V kolikor ste tudi vi že menjali vaša vhodna vrata in niste vgradili vrat z vgrajenim čitalnikom za odpiranje s prstnim odtisom (in na daljavo) imamo za vas odlično rešitev. 👉 Sistem dLine - ključavnico na prstni odtis za naknadno vgradnjo.

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.