window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Zakaj izbrati alu ograje Guardi?

Aluminijaste ograje Guardi so na slovenskem tržišču prisotne že več kot 15 let. In 10.000 zadovoljnih uporabnikov letno je zagotovo dovolj zgovoren podatek, da gre za kakovostne ograje, ki vam jih bodo zavidali prav vsi.

Mnogi uporabniki so se že seznanili z vsemi prednostmi alu ograj, zato ni nič presenetljivega, da je ta tip ograj vedno bolj priljubljen. Ne glede na to, ali gre za ograje za balkon, vrtne ograje oziroma dvoriščne ograje, se aluminij vedno dobro obnese.

Pa vendar je potrebna določena stopnja previdnosti predvsem, ko izbirate primernega ponudnika alu ograj. Prepričani smo, da vas bodo alu ograje Guardi navdušile v vseh pogledih, še posebej pa naj izpostavimo nekaj razlogov, zakaj so najboljša izbira.

15 let garancije

Alu ograje Guardi so izdelane iz visoko kakovostnega aluminija, poleg tega pa imajo tudi nano površinsko zaščito. Zaradi tega so odporne na številne zunanje dejavnike, ne zbledijo, ne rjavijo in ne trohnijo.

Vsi ograjni sistemi Guardi, ne glede na to, ali gre za dvoriščne ograje ali ograje za balkon, praktično ne potrebujejo nobenega dodatnega vzdrževanja in kljub temu ostanejo še vrsto let popolnoma enakega izgleda.

Guardi je eden redkih podjetij, ki vam zagotavlja kar 15 letno garancijo in desetletje popolnoma varne in brezskrbne uporabe.

Izjemen dizajn

Alu ograje Guardi so znane po tem, da nudijo neskončne možnosti oblikovanja. Izbirate lahko med različnimi vrstami ograj in slogi, ki se odlično zlijejo z okolico vašega doma.

K temu pa močno pripomore tudi lastna lakirnica, ki omogoča neskončne možnosti izbire barv.

V vsakem primeru so oblikovalske možnosti alu ograj Guardi praktično neskončne. To pa pomeni, da so njihovi ograjni sistemi vsestransko uporabni za ograditev privatnih parcel ali balkonov, ograjujejo pa tudi poslovne prostore in druge javne objekte.

Ne glede na to, ali iščete ograje za balkon, dvoriščna vrata ali vrtne ograje, smo prepričani, da boste med alu ograjami Guardi našli sebi najbolj ustrezno rešitev.

Lasten razvoj in kontrola kakovosti

Guardi je eden vodilnih evropskih proizvajalcev aluminijastih ograjnih sistemov, ki neprestano stremi k inovativnim rešitvam.

Njihov lasten razvoj in kontrola kakovosti so dodatna garancija, da iz njihovih proizvodnih obratov prihajajo izključno preverjeni, vrhunski in kakovostni ograjni sistemi.

Vsi elementi ograjnih sistemov so proizvedeni v EU, podjetje pa od svojih začetkov do danes prisega izključno na evropske standarde kakovosti.

Njihovi ograjni sistemi imajo pridobljen tudi certifikat kakovosti TÜV.

Izvedba na ključ

Pri postavitvi zunanje ograje je vedno bolj pomembno, da se tega lotite načrtno in celovito. In s tega vidika so alu ograje Guardi zagotovo prava izbira.

Vsi njihovi ograjni sistemi se izvajajo na ključ, kar pomeni, da ste deležni strokovnega svetovanja tekom celotnega projekta, zasnove ograje glede na vaše želje in potrebe, na koncu pa sledi seveda tudi postavitev ograje.

Da lahko celoten projekt od zasnove do postavitve poteka nemoteno, bistveno pripomore tudi njihova lastna montažna ekipa, ki deluje po celotni Sloveniji.

Ekipa monterjev pred načrtovanjem ograje obišče lokacijo in opravi brezplačno izvedbo meritev, če pa se sčasoma ograja poškoduje, vam je vedno na voljo tudi servisna ekipa.

Kratek rok dobave

Lasten razvoj, lastna lakirnica ter lastna montažna in servisna ekipa so razlog, da so dobavni roki za alu ograje Guardi izjemno kratki.

Kot omenjeno, so vsi sestavni deli proizvedeni v EU, zato je dobavna veriga zelo kratka in novo ograjo lahko pričakujete že v nekaj tednih.

Delo na terenu opravijo izkušeni in strokovno usposobljeni monterji, ki alu ograje Guardi postavijo izjemno hitro in predvsem strokovno.

Po opravljenem delu pa za seboj tudi pospravijo, tako da lahko vaša nova ograja zasije v svojem polnem sijaju.

Odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Investicija v ograjo je dolgoročna naložba, zato je prav, da poiščete sebi najbolj optimalno rešitev. Z zagotovostjo pa lahko trdimo, da so alu ograje Guardi cenovno ugodne, predvsem pa ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Za vloženi denar boste v tem primeru dobili izdelek najvišje kakovosti. Njihova kakovost in izjemna obstojnost pa poskrbita, da imajo alu ograje Guardi izjemno dolgo življenjsko dobo.

Posamezniku prilagojen način financiranja

Tako kot so alu ograje Guardi popolnoma prilagojene željam in potrebam uporabnikov, pa je posameznikom prilagojen tudi način financiranja.

Tako si lahko prav vsak posameznik izbere sebi najbolj prijazen način plačila ograjnih sistemov Guardi in si na ta način brez večje finančne stiske privošči svojo sanjsko ograjo.

Zakaj se ne bi tudi vi pridružili tisočim zadovoljnim uporabnikom alu ograj Guardi? Izberite enega od ograjnih sistemov Guardi in se na lastne oči prepričajte v njihovo vrhunsko kakovost!

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title