Kakovostne rešitve za vodovod in kanalizacijo

Ob gradnji ali obnovi objektov je pomembno imeti na voljo kakovostne in trajnostne rešitve za vodovodne in kanalizacijske sisteme. V tem članku si bomo ogledali vrsto inovativnih rešitev, ki jih ponuja podjetje Zagožen, vodilno ime na področju podzemne infrastrukture. S svojo dolgoletno tradicijo in zavezanostjo kakovosti, Zagožen ponuja širok spekter izdelkov, ki pokrivajo vse potrebe pri upravljanju z vodo. Pridružite se nam med raziskovanjem inovativnih rešitev za čiščenje odpadnih vod, zbiralnike za deževnico ter črpališča, ki so ključni deli vsakega objekta.

Izdelki za vodovod in kanalizacijo so ključni pri gradnji kateregakoli objekta. Z izbiro pravih materialov in skrbno namestitvijo lahko preprečite morebitne težave v prihodnosti. Kot lastnik nepremičnine ste verjetno že naleteli na vprašanja glede nabave materiala za vodovod in kanalizacijo.

 

Čistilne naprave – lastna rešitev za čiščenje odpadne vode

Podjetje Zagožen d.o.o. je s svojo dolgoletno tradicijo – na trgu so prisotni že več kot 45 let – zagotovo zaupanja vreden partner. Nudijo vam rešitve za učinkovit način čiščenja odpadnih voda. Z malimi biološkimi čistilnimi napravami Zagožen in njihovo vrhunsko tehnologijo čiščenja (preizkušena v več kot 100.000 gospodinjstvih po Evropi), dolgo življenjsko dobo, kompaktnim in vodotesnim ohišjem zagotavljajo varen nakup.

 

Črpališča Zagožen – zagotovitev prečrpavanja odpadnih voda

V primeru, da je javni kanalizacijski sistem na višjem ležečem nivoju glede na objekt, so idealna rešitev Črpališča Zagožen, namenjena črpanju odpadnih voda. Odlikujeta jih dve glavni prednosti: kupolasto dno, ki pri manjših črpališčih preprečuje zastajanje blata na robovih in enostavna demontaža črpalke, za lažje servisiranje.

 

Zbiralniki za deževnico – nepogrešljiv vir zaloge vode

Precej kupcev ob vgradnji čistilnih naprav vgradi tudi zbiralnik za deževnico. Stroški vgradnje so praktično nični, kupcem pa prinaša številne prihranke. Gospodinjstva lahko z zbiralnikom za deževnico AQUAstay zajamejo vodo in si zagotovijo lastno zalogo vode za čas sušnih obdobij. Negovane zelene površine okrog hiše bistveno povečajo kvaliteto bivanja. Voda iz zbiralnika se lahko uporabi tudi za pranje avtomobila, splakovanje stranišč, ipd. Zbiralniki pa se lahko uporabijo tudi kot zadrževalniki – za zagotavljanje enakomernejšega odtoka meteorne vode v tla. Za zahtevnejše, skalnate terene ali za območja z visoko podtalnico pa je na voljo nova oblika FLAT.

 

Zagožen d.o.o. – večletna tradicija

Do vseh omenjenih izdelkov in rešitev za hišni vodovod in kanalizacijo lahko dostopate kar iz vašega naslonjača. Z nekaj kliki v spletni trgovini Zagožen (eshop-zagozen.si) bodo izdelki kmalu pri vas.

 

V podjetju Zagožen, kjer se vseskozi posvečajo razvoju in izdelavi okolju prijaznih izdelkov za urejanje podzemne infrastrukture, kakovost dokazujejo s 45-letno tradicijo. Vse izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, uspešno vključujejo v rešitve za svoje stranke.

03 713 14 20
www.zagozen.si

 

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title