[Solna infra kabina] Za popolno regeneracijo 🔝

Kaj se spomnimo takrat, ko je letni čas vlažen, hladen in človeškemu telesu obremenilen? Spomnimo se  poznanega občutka, ko nas morski veter vročega poletnega dne objame z obilico suhega solnega aerosola. Globok vdih takšnega zraka nam omogoči lažje dihanje in odlično, splošno počutje? Da, podobno atmosfero kot je morska vam z infra toploto in s solnimi terapijami omogoči naša Solna infra kabina! 🤩

 

 Kaj je Solna infra kabina in kako deluje?

Solna kabina je modernega videza in iz kakovostnih lesnih materialov ter je popolnoma samostojna enota. Na zunanji strani kabine je montiran Halogenerator MultiSalt+, ki vam z delovanjem notranji del kabine napolni s podobno atmosfero, kot se naravno ustvarja nad površino morja v vročem in suhem poletnem času (brez vlage).

V kabini je prijetna atmosfera, ki vam poleg kvalitetne solne terapije omogoča nastavitev vroče energije sonca – s kakovostnimi IR grelci. Poleg tega se celotna kabina napolni z ogromno količino negativnih ionov, ki jih proizvaja kvalitetni slovenski proizvod Ionex. Za piko na i poskrbi barvna terapija s prilagoditvijo barve po vaši izbiri.

Sproščanje v Solni infra kabini je lahko še lepše, če ga preživite ob zvokih morja ali razigranih delfinov, pomirjujoče glasbe oz. meditacije, saj ima kabina možnost predvajanja kvalitetnega zvoka, kar na tri načine, radio, USB -MP3 in Bluetooth.

 

🏡🏨 Doma ali v vašem poslovnem prostoru.

Montaža Solne kabine je preprosta. Potrebujete približno 4m2 vašega prostora doma ali v že obstoječem poslovnem prostoru, če razmišljate o širitvi vaše obstoječe dejavnosti. Stroški vzdrževanja Solne kabine so minimalni, domača uporaba ali trženje ne zahteva dodatnih finančnih obremenitev, prav tako vam ne vzame veliko časa za čiščenje in vzdrževanje.

 

Dobra naložba za vse generacije 👶👧👩👵

Ko ste v stresu ali se ne počutite najbolje oz. si preprosto želite regeneracije telesa, takrat je uporaba Solne infra kabine velik užitek in lepo presenečenje za vaše telo in um. Solni aerosol v Solni kabini celovito deluje na imunski sistem telesa. Izredno vpliva na kvaliteto vašega dihanja in vas preventivno ščiti pred virusi in bakterijami. Terapije v kabini zajamejo vse, kar vaše telo potrebuje pri svoji vitalnosti, lepoti in dobrem splošnem počutju.

Torej, podarite sebi in vaši družini veliko darilo za vašo bodočnost in zdravje vam bo hvaležno.

 

👀 Video prispevek je na voljo na povezavi TUKAJ.

 

 

Kontaktirajte ponudnika: 

Grajska vrata d.o.o., Solni tempelj, Šmiklavž 3A, 3342 Gornji grad

+386 31 788 881 I  www.solni-tempelj.com

 

 

 

 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

Čaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

V ogled priporočamo tudi tele aktualne REŠITVE za ureditev okolice ali obnovo vaše hiše 

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

Dom z vodo brez vodnega kamna (Enostavna in sodobna rešitev)

Talne obloge in sodobni TRENDI (Kaj se priporoča?)

11 idej za ureditev vaše terase in okolice 😍

Suženj ključev – nič več! Rešitev za naknadno vgradnjo 😮

 

 

Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo Vašega doma obišči VSTOPNO STRAN (KLIK)!

Avtor: Sanja Aplinc

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja