[Solna infra kabina] Za popolno regeneracijo ­čöŁ

Kaj se spomnimo takrat, ko je letni ─Źas vla┼żen, hladen in ─Źlove┼íkemu telesu obremenilen? Spomnimo se ┬ápoznanega ob─Źutka, ko nas morski veter vro─Źega poletnega dne objame z obilico suhega solnega aerosola. Globok vdih tak┼ínega zraka nam omogo─Źi la┼żje dihanje in odli─Źno, splo┼íno po─Źutje? Da, podobno atmosfero kot je morska vam z infra toploto in s solnimi terapijami omogo─Źi na┼ía Solna infra kabina! ­čĄę

 

 Kaj je Solna infra kabina in kako deluje?

Solna kabina je modernega videza in iz kakovostnih lesnih materialov ter je popolnoma samostojna enota. Na zunanji strani kabine je montiran Halogenerator MultiSalt+, ki vam z delovanjem notranji del kabine napolni s podobno atmosfero, kot se naravno ustvarja nad povr┼íino morja v vro─Źem in suhem poletnem ─Źasu (brez vlage).

V kabini je prijetna atmosfera, ki vam poleg kvalitetne solne terapije omogo─Źa nastavitev vro─Źe energije sonca ÔÇô s kakovostnimi IR grelci. Poleg tega se celotna kabina napolni z ogromno koli─Źino negativnih ionov, ki jih proizvaja kvalitetni slovenski proizvod Ionex. Za piko na i poskrbi barvna terapija s prilagoditvijo barve po va┼íi izbiri.

Spro┼í─Źanje v Solni infra kabini je lahko ┼íe lep┼íe, ─Źe ga pre┼żivite ob zvokih morja ali razigranih delfinov, pomirjujo─Źe glasbe oz. meditacije, saj ima kabina mo┼żnost predvajanja kvalitetnega zvoka, kar na tri na─Źine, radio, USB -MP3 in Bluetooth.

 

­čĆí­čĆĘ Doma ali v va┼íem poslovnem prostoru.

Monta┼ża Solne kabine je preprosta. Potrebujete pribli┼żno 4m2 va┼íega prostora doma ali v ┼że obstoje─Źem poslovnem prostoru, ─Źe razmi┼íljate o ┼íiritvi va┼íe obstoje─Źe dejavnosti. Stro┼íki vzdr┼żevanja Solne kabine so minimalni, doma─Źa uporaba ali tr┼żenje ne zahteva dodatnih finan─Źnih obremenitev, prav tako vam ne vzame veliko ─Źasa za ─Źi┼í─Źenje in vzdr┼żevanje.

 

Dobra nalo┼żba za vse generacije ­čĹ­čĹž­čĹę­čĹÁ

Ko ste v stresu ali se ne po─Źutite najbolje oz. si preprosto ┼żelite regeneracije telesa, takrat je uporaba Solne infra kabine velik u┼żitek in lepo presene─Źenje za va┼íe telo in um. Solni aerosol v Solni kabini celovito deluje na imunski sistem telesa. Izredno vpliva na kvaliteto va┼íega dihanja in vas preventivno ┼í─Źiti pred virusi in bakterijami. Terapije v kabini zajamejo vse, kar va┼íe telo potrebuje pri svoji vitalnosti, lepoti in dobrem splo┼ínem po─Źutju.

Torej, podarite sebi in va┼íi dru┼żini veliko darilo za va┼ío bodo─Źnost in zdravje vam bo hvale┼żno.

 

­čĹÇ Video prispevek je na voljo na povezavi TUKAJ.

 

 

Kontaktirajte ponudnika: 

Grajska vrata d.o.o., Solni tempelj, ┼ámiklav┼ż 3A, 3342 Gornji grad

+386 31 788 881 I  www.solni-tempelj.com

 

 

 

 


 

Takole ÔÇŽ

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za za prijetno in zdravo bivanje, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa va┼í dom urejate celoviteje vam priporo─Źamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in re┼íitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezpla─Źno ogledate na povezavi┬áTUKAJ.

 

Prijetno urejanje doma vam ┼żelimo,

Ekipa revije Gradnja in Obnova


 

 

V ogled priporo─Źamo tudi te aktualne RE┼áITVE┬á­čĹç

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

Domi┼íljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO ­čśŹ

Dom z vodo brez vodnega kamna (Enostavna in sodobna rešitev)

Talne obloge in sodobni TRENDI (Kaj se priporo─Źa?)

11 idej za ureditev va┼íe terase in okolice ­čśŹ

Su┼żenj klju─Źev – ni─Ź ve─Ź! Re┼íitev za naknadno vgradnjo ­čś«

 

 

Za ┼íe ve─Ź re┼íitev za obnovo ali gradnjo Va┼íega doma obi┼í─Źi┬áVSTOPNO STRAN (KLIK)!

Avtor: Sanja Aplinc

Deli ─Źlanek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: