Sodobni zidani štedilniki [tudi s steklokeramično ploščo]

Predstavljamo vam sodobne modele štedilnikov na drva, ki preprosto navdušijo! Razlogov, zakaj se odločiti za vgradnjo po meri in željah narejenega štedilnika na drva je zelo veliko. Dejstvo je, da z uporabo lesa kot obnovljivega vira energije prispevamo k varovanju okolja, poleg tega pa smo energetsko neodvisni in samooskrbni. Z vgradnjo štedilnika na drva lahko z njim v prehodnem obdobju pogrejemo bivalne prostore in ob enem skuhamo kosilo, pogrejemo čaj,… Predvsem, pa je ključno dejstvo, da je hrana, pripravljena na štedilniku na drva, boljšega okusa. Sodobna tehnologija in materiali pa danes omogočajo tudi to, da so novi štedilniki veliko bolj enostavni za vzdrževanje in uporabo. Zanje se odloča vse več gospodinjstev, vedno pogosteje se ga vgrajuje tudi v popolnoma sodobno zasnovane domove. Preverite zakaj 👇

 

Na fotografiji zgoraj:  Sodobno zasnovan kombiniran štedilnik na drva, ki ga odlikuje ga velika kuhalna površina, pečica za pečenje in velika ogrevalna površina z močno akumulacijo toplote ter prostor za vgradne kuhalne aparate. Zaradi svojega sodobnega videza je, štedilnik iz linije Premium, vse pogostejša izbira tudi pri modernih zasnovah doma. Naročite ga lahko z ali brez pečice na drva. Štedilnike Podržaj, odlikuje izjemna kakovost, lasten dizajn ter lastna proizvodnja in tehnologija. Njihova sodobna linija štedilnikov, linija Premium, pa je celo prejemnica priznanja za kakovost “Progetto Fuoco”, ki so jo v letu 2018 osvojili na največjem in najpomembnejšem sejmu za kurilne naprave na svetu v Veroni.

 

 

 

In kaj pravite na to atraktivno izvedbo štedilnika na drva? Preprost a hkrati sodoben izgled se odlično poda tudi v nadvse moderno zasnovan dom. Pri Podržajevih štedilnik vedno izdelajo po meri kupca. Ker je njihova proizvodnja štedilnikov posamična, se lahko tako vedno prilagodijo posebnostim vaše kuhinje in notranjega ambienta. Podjetje Štedilniki Podržaj je bogato z znanjem in izkušnjami. Sledijo tehničnemu napredku ob spoštovanju in upoštevanju znanj ter ekoloških standardov, predvsem pa izkušenj, ki so si jih pridobili v 50-ih letih poslovanja. “Našim cenjenim kupcem želimo po ugodnih cenah ponuditi kakovostne izdelke, ki zagotavljajo visoke ekološke standarde, ter jim omogočiti enostavno, dostopno in čisto gretje in kuhanje”, nam je zaupal direktor podjetja, gospod Gregor Podržaj.

 

 

 

Štedilnik na drva s pečico v stolpu. Vrhunska izvedba in odličen izbor keramike za oblogo štedilnika. Izbran štedilnik Vam pri Podržajevih namreč obložijo s keramiko po izbiri, primerno za štedilnike na drva. Tako bo štedilnik povsem usklajen z zasnovo in izgledom vašega doma. Štedilnik, ki ga predstavljamo na fotografiji zgoraj odlikuje velika kuhalna površina, dvignjena pečica v stolpu, pod njo prostor za drva, zelo velika ogrevalna površina, velika topla površina na vrhu stolpa in zelo velika akumulacija toplote.

 

 

 

 

Zaradi vedno novih in estetsko dovršenih materialov ter različnih načinov izvedbe, ki so povsem prilagojeni željam in potrebam kupca, postajajo štedilniki na drva vse pogostejša izbira – ne le pri obnovah kmečkih hiš, vikendov in zidanic, ampak tudi pri modernih novogradnjah. Kotni štedilnik na drva s pečico v stolpu. Vrhunska rešitev za postavitev v kot in nadaljevanje s kuhinjskimi elementi. Estetsko oblikovana napa lepo dopolnjuje interier, s svojo funkcionalnostjo pa skrbi za čisto in prijetno okolje. V podjetju Štedilniki Podržaj izdelujejo tudi kuhinjske nape po naročilu in zagotavljajo največjo možno prilagodljivost ter tehnično zahtevnost. Poleg bogate izbire raznovrstnih oblik in moči motorjev so možne tudi specifične izvedbe, prilagojene vaši lastni arhitekturni zamisli. Izdelujejo jih v dveh osnovnih skupinah: samostoječe in za vgradnjo pod kuhinjske elemente. Izdelane so iz inoxa ali pa so prašno lakirane po RAL barvni lestvici. Oglejte si še katalog in preverite zakaj je linja zidanih štedilnikov Premium res izjemna.

 

 

Katalog zidanih štedilnikov iz linije Premium 👇

 

Štedilniki Podržaj privabijo nasmehe in nudijo toplino. So lepi in nostalgično lični – preprosto idealni, da znova odkrijete užitek kuhanja, ki so ga poznale že naše babice. Pri vseh modelih štedilnikov je možna izbira litoželeznih rink na kuhalni plošči in vgradnja steklokeramične plošče na trda goriva. Odvisno od izbranega modela in dimenzij je možna vgradnja predala za drva, bojlerja, etažnega grelca. Po potrebi se da dograditi tudi integriran stranski zračnik.

 

Pravijo mu celo “biskvitek” 😍

“Stranka ima vedno prav”, je že staro ljudsko reklo. Pri Podržajevih vedno želijo ugoditi željam in zahtevam njihovih strank.  Zadovoljstvo je naša največja nagrada, pravijo pri Podržajevih. V hiši strokovnjakinje za zdravo življenje ga. Sanje Lončar mu pravijo celo “biskvitek” 🙂. »V naši hiši je “biskvitek” – tako ljubkovalno imenujemo naš štedilnik – že 6 let. Od trenutka, ko je začel oddajati toploto in toplino, je postal srce hiše. Dobesedno – ostaja topel, četudi dva dni ni prižgan in se od njega vedno širi mamljivo prijazna toplota. Odkrili smo nepredstavljivo dobre okuse kuhanja in peke v štedilniku na drva, ki jih ne moremo primerjati s tem, kar lahko dosežemo na plinu ali elektriki. Za test enako pecivo spečem v električni pečici in v pečici štedilnika – in potem res okušamo merljive razlike. Štedilnik je pri nas rešil tudi težave s suhim zrakom, ker imamo na njem nenehno veliko posodo z vodo, ki počasi izhlapeva. Tega na kaminski peči ne moremo storiti. Osebno pa mi zelo veliko pomeni, da je kurišče takšno, da žerjavica preživi tudi 8 do 10 ur. Kar pomeni, da peč zelo redko prižigamo na novo. Preprosto le potegnemo nekaj stare žerjavice in novi ogenj takoj zagori, kar zelo poenostavi uporabo. Pred vgradnjo sem od “izkušenih” slišala, koliko dela je s takšno pečjo, iznašanjem pepela, reguliranjem ognja, vlekom v dimniku. Mogoče so včasih peči in dimniki bili takšni. Mogoče so še vedno takšni, če izberete napačnega pečarja. Mi pa s štedilnikom nimamo nobenega dela razen to,  da enkrat na štiri dni iznesemo pepel in čez ploščo občasno pobrišemo prah. Pomaga, da je g. Gregor Podržaj takoj dojel, da nočem biti sužnja štedilniku in da želimo takšnega, ki bo služil nam in ne mi njemu.«

 

 

Oglejte si video in spoznajte kako poteka vgradnja zidanega štedilnika:

 

Štedilnike Podržaj odlikuje slovenska tradicija in kakovostna vgradnja. V podjetju Štedilniki Podržaj štedilnik vedno izdelajo za poznanega kupca. Ker je proizvodnja posamična, se lahko vedno prilagodijo specifikam vaše kuhinje. Če štedilnik kupite v trgovini, sami nosite odgovornost za instalacijo in morebitno nepravilno vgradnjo, zato je bolje, da se postavitve lotijo mojstri z izkušnjami. Obiščite jih v salonu na Perovem 13 v Grosupljem, kjer vam bodo strokovno svetovali in izrisali štedilnik na drva po vaših željah. Štedilnik vam tudi strokovno vgradijo.

 

Kontakt: Proizvodnja štedilnikov Gregor Podržaj s.p., Perovo 13, 1290 Grosuplje

031 280 600 (salon), 051 280 200 I  podrzaj@stedilnik.si  I   www.stedilnik.si 

 


 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed TOP trendov za sodoben dom. V kolikor pa vašo dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z vsemi svežimi novostmi in rešitvami za področje gradnje in obnove.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

Prijetno urejanje doma vam želimo,

Ekipa revije Gradnja in Obnova


 

 

V ogled priporočamo še te aktualne REŠITVE za ureditev ali obnovo vašega doma 👇

S premišljeno in celostno zasnovo doma je gradnja ali obnova enostavnejša 👌

Suženj ključev – nič več! Rešitev za naknadno vgradnjo 😮

Talna obloga Corques liquid lino [NOVOST na trgu]

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

Izjemne kombinacije svetil za prijeten dom 😍

Čistilec in vlažilec zraka Daikin [uniči tudi več kot 99,9% novega koronavirusa]

Nova generacija PVC OKEN [tudi z vgrajenim prezračevalnim sistemom] 👌

Rolete ali žaluzije? Odgovarjamo na pogosto zastavljena vprašanja …

Vgradnja prezračevalnega sistema

Sodobno in udobno ležišče [Pravilna izbira trdote in sestave]

Notranja vrata [Ideje za izbor in trendi]

Oblazinjeno pohištvo, ki navdušuje [Trendi 2021]

 

👌 Še več aktualnih rešitev za gradnjo, obnovo ali opremo doma vam predstavljamo na povezavi s KLIKOM TUKAJ.

Avtor: Matej Kvasnik

Deli članek na