window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

ZIMSKA POKRIVALA ZA BAZENE

Bazen je potrebno po končani sezoni pravilno pripraviti na prezimovanje. Med najučinkovitejša sredstva spadajo razna ceradna pokrivala, ki bazen pozimi ščitijo pred UV sevanjem, umazanijo iz okolice in atmosferskimi nečistočami.

 

Pokrivala so neprosojna, zaradi česar je nastanek alg praktično nemogoč. Vse te lastnosti zimskih pokrival omogočijo zelo enostavno čiščenje bazena pred sezono. Pri pripravah na prezimovanje bazena ne pozabite tudi na dodatno opremo, ki vam bo omogočila brezskrbno zimo: sredstvo za prezimovanje, vodni plovci ter plovci za skimerje.

Katero pokrivalo izbrati je odvisno od vrste vašega bazena (prostostoječ ali vgradni).

PROSTOSTOJEČI BAZENI

Pokrivalo Gre Okroglo

Za PROSTOSTOJEČE okrogle ali ovalne bazene so na voljo pokrivala standardnih dimenzij. Pokrivalo se na bazen namesti s plastificirano jeklenico (pod bazenski rob). Sestava pokrivala je polietilen PEB ojačana mrežna folija, masa katere je 94 g/m².

Če pokrivalo nima luknjic, nanj ob namestitvi nalijte vodo (to bo preprečilo dvigovanje ob močnejšem vetru). Če se ob močnejšem deževju ali sneženju na pokrivalu nabere preveč vode, jo je potrebno odstraniti.

 

 

 

 

 

PROSTOSTOJEČI BAZENI

2795 Pokrivalo Covea Prima PravokotnoPri prostostoječem bazenu se lahko odločite tudi za izdelavo zimskega pokrivala po meri COVEA PRIMA, za katerokoli obliko in velikost bazena. Pokrivalo je izdelano iz posebnega platna tretiranega z UV zaščito in fungicidi. Teža platna je 200g/m2. Pokrivalo je po celotnem obodu zarobljeno, na vsakih 80 cm je opremljeno z dvojnimi inox ušesci za namestitev napenjal. Pokrivalo se na bazen namesti s posebnimi PVC sidri in napenjalno vrvico.

Skrb in nega vašega bazena vam bo omogočilo dolgoročno uporabo bazena brez večjih skrbi. Poskrbite za vaš bazen ustrezno tudi skozi zimo z izbiro pravega bazenskega pokrivala.

 

 

 

VGRADNI BAZENI

Tudi za VGRADNE bazene poznamo dve kategoriji zaščitnih pokrival. Pri podjetju Bazeni Stotinka, imajo različna zimska pokrivala, ki se lahko naredijo tudi po merah vašega bazena.

Plavajoče zaščitno pokrivalo CF ADRIA je namenjeno zaščiti bazenske folije in vode. Preprečuje vdor umazanije v bazen, izhlapevanje vode ter hkrati ščiti bazensko folijo pred UV žarki, kar foliji podaljša življenjsko dobo. Voda ostane čista do pomladi in jo lahko v celoti ponovno uporabimo. Zimsko pokrivalo CF Adria Premium je izdelano iz dvoslojnega posebnega nevpojnega PVC materiala, ojačanega s poliestrsko tkanino-teža 580 g/m². Pokrivalo ob namestitvi po celotnem obodu obtežimo z vodnimi tulci, katere lahko napolnimo z bazensko vodo, ki jo spomladi zopet uporabimo za polnjenje bazena. Priporočamo namestitev drenažne črpalke na površino platna za avtomatsko odvajanje prevelikih količin deževnice.

Stotinka
Zimska pokrivala za bazene

V primeru da želimo poskrbeti tudi za varnost otrok in hišnih ljubljenčkov so na voljo tudi zimska pokrivala, ki se po celotnem obodu bazena pripnejo z napenjalno vrvjo ali vzmetjo in se sidrajo v podlago. Tako služijo tudi kot zaščitna pokrivala. Pokrivala COVEA SAFETY in LAKE SAFETY odlikuje njihov izreden estetski videz, ki je dosežen z napenjanjem ceradnega pokrivala po celotnem obodu. Pokrivala so opremljena z drenažno mrežo ali odprtinami, s tem preprečujemo zadrževanje deževnice na površini. Teža platna je 580g/m².

2794 Pokrivalo Covea Safety Pravokotno 1

 

5065 Pokrivalo Lake Safety Pravokotno 2

 

 

 

Skrb in nega vašega bazena vam bo omogočilo dolgoročno uporabo bazena brez večjih skrbi. Poskrbite za vaš bazen ustrezno tudi skozi zimo z izbiro pravega bazenskega pokrivala.

KONTAKT:  CF Group Adria d.o.o., Kolodvorska ulica 25a, 2310 Slovenska Bistrica

02/80-50-430, info@stotinka.si

www.bazenistotinka.si

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]