BoxSpring postelja – Kako izbrati pravo posteljo

Ker je oblazinjena boxspring postelja zadnje čase zelo priljubljena, smo preverili, v čem je njena skrivnost. Ugotovili smo, da boxspring postelje izdelujejo različni proizvajalci, kar pomeni, da se tovrstne oblazinjene boxspring postelje razlikujejo po poreklu, kvaliteti, ceni in po tem koliko svobode ima kupec pri izbiri barve, dizajna, višine in udobja. Najbolj nas je navdušila BoxSpring postelja, ki nastaja izpod pridnih rok slovenskih mojstrov iz podjetja Maremico.

BoxSpring postelja, ki nas najbolj navdušuje nastaja v Ljubljani

Mojstri podjetja Maremico vsak model BoxSpring postelje izdelajo ročno, glede na želje in potrebe naročnika. Nič na zalogo. To velja tudi za vzmetnice Leticia, ki jih izdelajo glede na naročnikove želje po udobju in jih nato skrbno všijejo v izbrano BoxSpring posteljo.

Vse to nakazuje na popolnoma nov pristop prodaje oz. nakupa postelje. Lahko bi rekli, da gre za nove smernice v pohištveni industriji. In kaj je pri vsem tem najbolj izjemno? To, da za tem stoji slovensko znanje.

Vzemite si čas in se prepričajte sami z obiskom njihovega razstavnega salona (Spalni center Maremico), kjer se boste prepustili udobju njihovih BoxSpring postelj.

BoxSpring postelja nas je navdušila kar v 7ih točkah 👇

1. Pri izbiri postelje BoxSpring vam bodo njihove svetovalke znale svetovati  
Njihova ekipa se zaveda, kako osebna je izbira oblazinjene postelje. Pogovor o vaših potrebah glede udobja in željah po dizajnu vedno postavijo na prvo mesto. Temu sledi pogovor o detajlih – kateri BoxSpring postelje modeli  vam je na voljo in kako začeti s pripravo načrta za izdelavo vaše BoxSpring postelje. Vse to lahko doživite in uredite v njihovem razstavnem salonu.

2. Mehkoba in kvaliteta oblazinjenja vam je na voljo v več kot 100 barvnih odtenkih
Izjemno natančna izdelava oblazinjene postelje BoxSpring se takoj opazi, saj jo v ospredje postavi ne le material, temveč tudi neverjetne barve. Več kot 100 odtenkov imajo na voljo, to pa je nekaj, kar bo vašo bodočo BoxSpring posteljo naredilo zares edinstveno.

3. Ročno izdelana vzmetnica ali vodna postelja lahko postane srce vašega BoxSpringa Poleg čudovitega dizajna je pri postelji izjemno pomembno udobje, ki je doseženo z všitim ležiščem. Prav je, da vam ležišče BoxSpring postelje ponuja točno to, kar potrebuje vaše telo. V podjetju Maremico vam to zagotovijo brez težav z ročno izdelano vzmetnico Leticia ali vodno posteljo Lectus. Pri svoji natančnosti pa si pomagajo z nevtralno meritvijo na njihovi pametni postelji »SmartBed«.

4. Slovenskemu BoxSpringu boste lahko podaljšali življenjsko dobo Njihova lastna proizvodnja in trajnostna naravnanost omogočata, da lahko njihovo BoxSpring posteljo kadar koli na novo oblazinite in si s tem osvežite spalnico. Tudi všito ležišče boste lahko čez čas obnovili v predelu, ki bo dotrajano. Vemo, da se obrabljenost postelje najprej pozna v predelu zadnjice in da je prevleka ena izmed najbolj izpostavljenih delov postelje. V primeru obrabljenosti samo prevleke, lahko torej zamenjate zgolj to, preostanek ležišča pa obdržite. Prav tako lahko zamenjate samo jedro ležišča ali zgolj toper, ki ga boste izbrali. Če želite lahko oblazinjenje pretapicirate. Glede obnove ste popolnoma fleksibilni, saj vam njihova BoxSpring postelja omogoča mnoge načine, da ji podaljšate življenjsko dobo.

5. To posteljo boste lahko postlali hitreje in enostavneje Zasluga za to gre premišljeni izdelavi všite vzmetnice. Tri četrtine vzmetnice oblazinijo v vašo najljubšo barvo. To pomeni, da se ta oblazinjeni del dobesedno zlije s posteljnim okvirjem. Preostala zgornja tretjina vzmetnice pa je pritrjena z zadrgo (ostane na mestu). To pomeni, da v napenjalno rjuho oblečete le vrhnji del oz. toper, kar samo postiljanje zelo poenostavi.

6. Dostava in postavitev BoxSpring postelje je zagotovljena brezplačno Na vas bo le, da se z njihovo svetovalko uskladite za termin in pokažete mojstroma ob prihodu, kje želite, da vam vašo novo BoxSpring posteljo sestavita.

7. BoxSpring postelja – lahko si jo naklikate v njihovi spletni trgovini O detajlih te postelje pa se boste morali vseeno pogovoriti v živo, saj bo od tega odvisno kako zadovoljni boste z dizajnom in udobjem postelje. To pomeni le, da vas po spletnem nakupu BoxSpring postelje svetovalka iz prodaje poklicala, da skupaj dorečete glede vseh ključnih točk, ki vam jih izdelajo po naročilu.

VIDEO – S čim navdušuje slovenska BoxSpring postelja?

Za vas smo našli video, v katerem je predstavljen njihov najbolj priljubljen model – BoxSpring postelja Air. Ogledate si ga lahko na njegovi predstavitveni strani.

Kontakt:

Spalni center Maremico, Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana

01 5610 900 I prodaja@maremico.si www.boxspring.si

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title