torek, 29 novembra, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaZagotovite si svoj brezplačni izvod Revije Gradnja in obnova+ na 60. mednarodnem...

Zagotovite si svoj brezplačni izvod Revije Gradnja in obnova+ na 60. mednarodnem sejmu graditeljstva

Prihodnji teden se bo od 6. do 10. aprila na Gospodarskem razstavišču odvil jubilejni 60. Sejem Dom. Predstavljali vam bodo različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice. Mi pa smo v spodnjem prispevku predstavili tiste rešitve, katerih podjetja tudi v živo najdete na Sejmu Dom.


Letošnji Sejem Dom praznuje že 60 let. Obiskovalci sejma boste iz prve roke izvedeli kako moramo graditi in prenavljati »po novem«.

Med razstavljavci tudi rešitve o katerih lahko berete na našem spletnem portalu www.gradnjainobnova.si.

Ne glede na to, ali se trenutno lotevate prenove stare oziroma gradnje nove hiše (ali mansardnega stanovanja), ali pa če zgolj sanjarite o tem, kako boste to storili v prihodnosti, vas znajo spodnje rešitve navdušiti, s strokovnjaki pa se lahko tudi v živo pogovorite na Sejmu Dom.

V kupoli A se boste lahko pogovorili s strokovnjaki iz podjetja INOXVRBOVŠEK d.o.o. V kolikor ravno razmišljate o nadstrešku bodo definitivno pravi naslov za vaša vprašanja in dileme.

V mestni dvorani A1 najdete ROLETARSTVO MEDLE, ali izbrati rolete ali žaluzije si lahko preberete v spodnjem prispevku, na njihovem razstavnem prostoru pa boste lahko vse detajle videli tudi v živo.

Ste ravno pred nakupom nove vzmetnice? Ležišča lahko preizkusite v sejemskem prostoru KOCKA A2, kjer bodo kvalitetna ležišča predstavila naslednja podjetja:

V preddverju MARMORNE DVORANE B2 si v živo oglejte kamine na bioetanol. Strokovnjaki vam bodo z veseljem prikazali delovanje in odgovorili na vsa vaša vprašanja!

V MARMORNI DVORANI B najdete podjetje LOKATERM. Svetovali vam bodo katero kaminsko peč izbrati, na razstavnem prostoru pa si boste lahko tudi ogledali nekatere modele.

Vse o prezračevanju podjetja LUNOS najdete v MARMORNI DVORANI.

Mimogrede, ker se v podjetju Lunos zavedajo, da je odločitev za vgradnjo prezračevalnega sistema Lunos odločitev za zdravo in kakovostno življenjsko okolje, so stopili še korak naprej in pripravili akcijo Prezračimo Slovenijo, v kateri zagotavljajo do 50 % popusta ob nakupu revolucionarnih prezračevalnih enot i-Vent (30 % popust Lunos + 20 % subvencija Eko sklad)!

Razstavni prostor FONTANA gosti podjetje ARMEX ARMATURE, pri njih boste našli odlične nasvete o čistilnih napravah, zbiralnikih deževnice, kompostnikih… Prav tako pa v tem razstavnem prostoru najdete podjetje DUKIN – njihove letne kuhinje vas bodo prav gotovo navdušile…

V razstavnem prostoru FONTANA najdete tudi podjetje ZAGOŽEN d.o.o., spodaj preberite kako izbrati pravi zbiralnik vode.

Podjetje Uretek se redno predstavlja na sejmu Dom, tudi letos bodo veseli vašega obiska. Najdete jih v STEKLENI DVORANI.

Na zunanjem razstavnem prostoru najdete Okna Gašper, Geberit – vse o kopalnici ter kovane ograje Dečman.

V kolikor sejma nimate časa obiskati vam priporočam, da prelistate spodnjo svežo izdajo revije, lahko vam jo pošljemo tudi na dom.

Sejem bo odprt od srede, 6.4., do sobote, 9.4., od 10. do 19. ure, v nedeljo pa do 18. ure.

Redna vstopnica znaša 9, v spletni prodaji 6 evrov. Znižana vstopnica Happy Hour – 5 evrov je na voljo v sredo, četrtek in petek (6. do 8. aprila) – od 12. do 16. ure, v soboto (9. aprila) – od 16. do 19. ure, v nedeljo (10. aprila) – od 15. do 18. ure. Obiskovalce vabijo, da se morebitni gneči izognejo z nakupom cenejših vstopnice prek spleta. S spletno vstopnico imate tudi brezplačen prevoz z avtobusom LPP na razstavišče in nazaj.


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...