četrtek, 30 junija, 2022
DomaMoj domBivanjeBoxSpring postelja – Novi trend postelje na ključ

BoxSpring postelja – Novi trend postelje na ključ

Ni vsaka BoxSpring postelja, taka, nad katero smo zares navdušeni. Le ena je taka, ki si to ime zares zasluži in, ki nastaja izpod rok slovenskih mojstrov podjetja Maremico. Le ti z inovativnim pristopom, lastno proizvodnjo in dolgoletnimi izkušnjami že vrsto let premikajo mejnike ter postavljajo povsem nova, višja merila v svetu pohištvene industrije.

BoxSpring postelja na ključ – v čem je njihova skrivnost?

Na to vprašanje ne moremo odgovoriti na kratko. Ne gre le za klasične oblazinjene postelje, ki so malce višje od standardnih, pri kateri ste omejeni na barvo ali dve in privzeto trdoto ležišča. Pri ročno izdelani slovenski BoxSpring postelji gre za popolnoma novo dimenzijo spanja in posteljnega dizajna. Mojstri pri izdelavi BoxSpring postelje upoštevajo uporabnikove želje in vsakič znova ustvarijo unikat.

Spoznate in preizkusite jo lahko v Spalnem centru Maremico …

Prava oblazinjena BoxSpring postelja, ki si to ime zares zasluži in si jo lahko v živo ogledate ter preizkusite v Spalnem centru Maremico, je izdelana v Sloveniji. Ta postelja je skrbno zasnovana in ročno izdelana glede na uporabnikove unikatne želje in edinstvene potrebe. Zato lahko tukaj z največjim veseljem izpostavimo, da si lahko vsak kupec sam izbere BoxSpring posteljo v svoji najljubši barvi, materialu, višini, dizajnu in udobju. Ta postelja ni nikoli izdelana v naprej, vedno le po naročilu.

Zaljubite se v barve …
Zakaj bi izbirali med lepim dizajnom ali udobjem, ko pa vam BoxSpring postelja lahko ponudi oboje?  V vaši spalnici lahko odslej kraljuje postelja, narejena čisto po vašem okusu.

 Izbirate lahko izmed več kot 100 barvnimi odtenki in različnimi materiali. Ste ljubitelj klasičnega blaga, (umetnega) usnja ali pa se vam oči zaiskrijo ob elegantnem žametu? So vam ljubši umirjeni, pastelni odtenki ali ste bolj drzne narave in bi si privoščili BoxSpring posteljo v živahnejših odtenkih? S slovensko BoxSpring posteljo kompromisov ni potrebno sprejemati.

Srce BoxSpring postelje je ročno izdelano ležišče 👇
Poslanstvo podjetja Maremico je zagotoviti popoln spanec vsakomur, zato izdelujejo ležišča tako, da se v popolnosti in brez kompromisov prilegajo vsaki krivini vašega telesa. Katerega bodo vgradili v vašo BoxSpring posteljo, boste povedali vi.

BoxSpring postelja je na voljo v več modelih. Katerega bi si ta trenutek izbrali vi?

Postelja BoxSpring Base je prvi korak v svet BoxSpringov. Navdušuje z dostopno ceno in dovršeno kvaliteto oblazinjenih vrhunskih postelj BoxSpring.

Postelja BoxSpring Lite z lebdečim videzom bo vsako spalnico spremenila v oazo spanja. Edinstvenost z nadstandardno višino in stranico v barvi po vaši izbiri vas bo navdušila.

Postelja BoxSpring One spreminja pravila igre. Z enovito podobo izpopolnjuje klasičen dizajn BoxSpring postelje, a hkrati ohranja eleganten in minimalističen izgled.

Postelja BoxSpring Air z lebdečim videzom bo vsako spalnico spremenila v oazo spanja. Edinstvenost z nadstandardno višino in stranico v XL izvedbi in barvi po vaši izbiri vas bo navdušila.

Postelja BoxSpring Lux, končne višine do 76 cm, predstavlja več, kot bi si od postelje sploh lahko želeli. Unikatna poslastica za vse, ki preprosto obožujete spanje.👇

Pri slovenski BoxSpring postelji lahko izbirate med različnimi BoxSpring modeli, več kot 100 barvnimi odtenki oblazinjenja, različnimi končnimi višinami (vse do 76 cm) in vrstami ročno vgrajenih ležišč, ki so izdelana glede na uporabnikove telesne lastnosti, potrebe po udobju, morebitne zdravstvene posebnosti in še kaj.

 

Poskrbljeno je tudi za brezplačno dostavo in montažo BoxSpring postelje!

Ne le dovršena izdelava postelje, tudi varna dostava in strokovna montaža sta nekaj, za kar mora biti dobro poskrbljeno. Pri slovenski BoxSpring postelji je za to poskrbljeno, s čimer se podjetje Maremico zasluženo uvršča v sam vrh ponudnikov BoxSpring postelj.

Verjeli ali ne… BoxSpring postelja je celo obnovljiva 👌

Slovenska BoxSpring postelja je obnovljiva BoxSpring postelja, saj ji lahko kadarkoli po nakupu zamenjate posamezne sestavne dele, naročite menjavo oblazinjenja … Tudi ko bo vaša postelja dotrajana, bodo svetovalke Spalnega centra Maremico skušale uresničiti vaše želje o obnovi ali nadgradnji. Rabljena postelja tako ne pristane v celoti na smetišču, ampak se obnavlja. Narava in okolje vam bosta hvaležna.

BoxSpring posteljo so predstavili tudi v oddaji Ambienti. V kolikor ste pred odločitvijo kakšno posteljo izbrati vam ogled tega videa nadvse priporočamo.

👀 Oglejte si video. Na voljo Vam je na povezavi TUKAJ in ja… Res je vreden ogleda!

BoxSpring postelja navdušuje številne ljubitelje visokih oblazinjenih postelj …

Med njimi je kar nekaj znanih obrazov, ki so bili pripravljeni deliti svoje izkušnje. Preverite kaj menijo 👇

»Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma. Odslej bo to nočitev z zajtrkom s petimi zvezdicami!«
… Mojca Mavec

test

Preberite si izkušnje Jakova Faka, Sare Isaković in Metke Albreht in tudi vi naročite 100-stranski katalog Spalnega centra Maremico, v katerem boste med drugim podrobneje spoznali svet prestižnega spanja na BoxSpring postelji.

Želite več informacij o razlikah med modeli? Želite posteljo BoxSpring preizkusiti v živo? Vabljeni v Spalni center Maremico v Črnučah. Spalni center Maremico je odprt vsak delavnik med 8.00 in 19.00 ter ob sobotah med 9.00 in 13.00. V salonu boste lahko preizkusili udobje slovenske BoxSpring postelje ali kupili izdelke za zdravo in udobno spanje.

Kontakt: Spalni center Maremico, Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana

01 5610 900  I  prodaja@maremico.si  I  www.boxspring.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...
Alpod talne obloge