Rolete ali žaluzije? Odgovarjamo na pogosto zastavljena vprašanja …

Pred gradnjo ali obnovo hiše se pogosto sprašujemo, kaj vgraditi v naš dom. Rolete ali žaluzije? V nadaljevanju postrežemo z odgovori na pogosta vprašanja in vam podrobneje predstavimo dve sodobni rešitvi, ki sta na trgu trenutno pravi prodajni uspešnici. Torej …

 

Roleta je tradicionalno senčilo, ki zagotavlja odlično toplotno zaščito, saj poleti učinkovito prepreči toplotne prehode sončne energije v prostor, kar zmanjša potrebo po aktivnem hlajenju, ob spuščenih roletah pa se nam zmanjšajo toplotne izgube pozimi. Omogočajo nam popolno zatemnitev in intimo, pomemben pa je tudi varnostni vidik, saj imajo rolete v določenih kombinacijah lahko tudi protivlomno funkcijo. Pri roletah ne smemo zanemariti še enostavnega vzdrževanja in čiščenja. Danes se vgrajujejo predvsem aluminijaste rolete v podometnih, vidnih ali nad- -okenskih omaricah, pogoni pa so možni od ročnih samo-navijalcev do motornih preko stikala, daljinca ali pametne naprave. Uporabniki so doslej pri običajnih roletah pogrešali predvsem premium izgled, primernost za širše steklene površine in pa nekaj svetlobe v prostorih, ki je pri klasičnih roletah, če so spuščene tako rekoč ni. Podjetje Roletarstvo Medle je prisluhnilo kupcem in razvilo ter pred kratkim tudi lansiralo na trg edinstveno roleto FALCON, ki omogoča vse osnovne funkcije rolet, poleg tega pa je zaradi bolj kompaktne zasnove primerna za večje steklene površine, ima posebno oblikovane reže, ki omogočajo ob toplotni zaščiti kar 700% več svetlobe v prostoru kot običajna roleta ter 700% več zračnosti.

 

Roleta FALCON nudi nove dimenzije senčenja. Več o tej inovativni izvedbi rolete  👇

Trendi na področju senčil se spreminjajo, razvoj je napredoval in na voljo so nove izpopolnjene rešitve senčenja. Predstavljamo revolucionarno in cenovno dostopno rešitev za več svetlobe in zraka ob odlični termični zaščiti. Roleta FALCON je plod domačega znanja, je inovacija roletarstva MEDLE, ki nudi novo dimenzijo senčenja. Inovativno senčilo združuje dobre lastnosti rolet in žaluzij. Skratka, če od rolete želite še nekaj več, je pravi izbor FALCON, ki postaja prodajna uspešnica Več o predstavljeni rešitvi preverite TUKAJ.

 

 

Zunanje žaluzije so zelo uporabno senčilo tako za poslovne in javne objekte, kakor tudi za privatne hiše, ki jim dodajo pridih luksuza. Podobno kot rolete nam tudi žaluzije zagotavljajo poleti odlično toplotno zaščito, njihova poglavitna prednost pa je reguliranje svetlobe v prostoru ob hkratnem zagotavljanju intime in toplotne zaščite. Na voljo so številne barvne kombinacije, različni tipi lamel in pogonov, posebna prednost pa je tudi izvedba v nepravilnih oblikah, elegantne rešitve vogalnih elementov in izvedba za velike steklene površine. V zadnjem obdobju so najbolj iskane kompaktne zunanje žaluzije v masivnih izvedbah kot je zunanja žaluzija KRATER, prodajna uspešnica, ki jo je razvilo in patentiralo podjetje Roletarstvo Medle.

 

Zakaj je zunanja žaluzija KRATER več, kot le zunanja žaluzija lahko spoznate 👇

Zunanja žaluzija KRATER združuje univerzalnost vgradnje, takojšnjo uporabo, neodvisnost od izvedbe fasade, masivno izvedbo in številne druge koristi, ki so izdelku omogočile postati pravi prodajni hit. Krater je močna in kompaktna zunanja žaluzija. Pika na i izvedbe Premium so vgrajeni materiali, katerih lastnosti presegajo klasiko in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Krater, premium žaluzije, ki so jih razvili v slovenskem podjetju Roletarstvo MedleZunanja žaluzija KRATER je sinonim za PREMIUM zunanjo žaluzijo. Lastnosti PREMIUM žaluzije KRATER presegajo klasiko v smislu multifunkcionalnosti, kompaktne, debelostenske in elegantne izvedbe, kakor tudi v smislu enostavnosti vgradnje in fasaderke obdelave špalet. Poleg izredne kompaktnosti omogoča sistem KRATER hkratno vgradnjo z okni in tako uporabo žaluzij ne glede na izvedbo fasade. Krater je senčilo za vse, ki sledite TRENDOM. Več preverite TUKAJ.

 

 

Skratka. V kolikor vam je pomembnejša popolna zatemnitev, zračenje in varnostni element, boste posegli po FALCONU, če stavite na eleganco in uporabno vrednost odličnega reguliranja svetlobe, boste posegli po KRATERJU. Omeniti velja tudi, da sta oba sistema kompatibilna s številnimi vrstami integriranih komarnikov. Naj bo FALCON ali KRATER, v vsakem primeru boste izbrali najboljše senčilo v svojem razredu, prihranili pri energiji in povečali uporabno vrednost vašega objekta s pridihom elegance. Ker se tovrstna senčila kupujejo za nekaj desetletij, je zelo pomembno komu zaupate posel. Izberite Roletarstvo Medle, prepoznavno blagovno znamko, ki ji zaupa največ Slovencev. Skoraj pol stoletja izkušenj, najboljše razmerje med ceno in kvaliteto ter izjemna ekipa, ki vam nudi podporo pred in po nakupu, so garancija za vaše zadovoljstvo. Vsi sistemi so vam na voljo v salonih Roletarstva Medle ter pri njihovih partnerjih širom Slovenije in tujine. Več na www.medle.si

 

Kontaktirajte ponudnika: Roletarstvo Medle d.o.o.

Pokličite 07 39 30 930 ali pišite na info@medle.si  I   www.medle.si

 


 

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili dva izmed atraktivnih trendov za obnovo ali gradnjo, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

 

Prijetno urejanje doma vam želimo,

Ekipa revije Gradnja in Obnova


 

 

V ogled priporočamo tudi te aktualne REŠITVE 👇

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

Pametna avtomatska vrata [Za tiste, ki ste radi prvi]

Notranja vrata [Ideje za izbor in trendi]

Nova generacija PVC OKEN [tudi z vgrajenim prezračevalnim sistemom] 👌

Fastre strešne kritine za sodoben izgled vaše hiše 💕

Hišna sončna elektrarna – prihodnost bivanja 🌞

☝ HIDROIZOLACIJA “Kaj je potrebno izolirati, kako in zakaj?”

Edinstveni vrtni kamini [za gurmanske užitke na domači terasi]

BoxSpring postelja – Novi trend postelje na ključ

28 Trendov Za Prenovo (Ali Gradnjo) Vaše Hiše In Okolice

Za še več rešitev ob obnovi ali gradnji vašega doma obiščite VSTOPNO STRAN (KLIK).

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: