Sodobne kaminske peči [NOVOSTI, ki prepričajo]

Kaminske peči Lokaterm se s svojo tehnično dovršenostjo, ekološko varnostjo in sodobno obliko uvrščajo v najvišji kakovostni razred tovrstnih ponudnikov v Evropi. Znane so po dolgi življenjski dobi. Odlikuje pa jih kar nekaj edinstvenih prednosti, ki jih je dobro spoznati. Kaj je novega na področju ogrevanja s kaminskimi pečmi, ki poleg sodobnega izgleda nudijo izjemno udobje uporabe, smo preverili pri slovenskem proizvajalcu kaminskih peči Creina.

 

Z Lokatermovim edinstvenim sistemom LCS bo steklo vaše kaminske peči vedno čisto 😍

 

Na fotografiji zgoraj predstavljamo nadvse elegantno kaminsko peč Lokaterm Tinjan, ki je na voljo v izvedbi s kovinskim plaščem črne barve, ali z oblogo iz naravnega kamna (granit Serpentino, črni granit, Woodstone ali beli marmor. Kaminsko peč Tinjan odlikujejo sodobne linije in zagotovo lahko trdimo, da se poda tudi v nadvse sodobno zasnovan dom. Poleg izjemnih linij kaminskih peči, pa so pri Lokatermu naredili korak naprej tudi na področju udobja pri uporabi kaminskih peči. Ob nakupu in vgradnji kaminske peči Lokaterm boste tako čarobnost gorenja lahko vedno opazovali skozi čisto steklo. Kaminske peči Lokaterm imajo namreč vgrajen sistem LCS, sistem za avtomatsko čiščenje stekla peči. Gre za NOVOST, kjer vroč zrak priteka na notranjo stran stekla skozi odprtine nad kuriščem, nato teče po steklu navzdol, ter na ta način odvrača dimne pline od stekla.

 

👀 Preverite ponudbo in akcijske ugodnosti kaminski peči Lokaterm s KLIKOM TUKAJ.

 

 

 

Vgrajena vratca za samodejno zapiranje navdušujejo uporabnike 👌

Model Lovrenc, visok in eleganten model kaminske peči, je na voljo v oblogi iz naravnega kamna (na fotografiji v oblogi iz granita) ali s kovinskim plaščem črne barve – to izvedbo si lahko ogledate TUKAJ. Ob tem pa naj poudarimo … Vse peči Lokaterm so narejene v Sloveniji in so plod domačega znanja, namenjene so uporabi kot glavni ali dopolnilni vir ogrevanja v bivalnih prostorih, pisarnah, počitniških hišicah in delavnicah. Več kot dobrodošle so v času, ko je nesmotrno uporabljati centralno ogrevanje. Lokatermove kaminske peči pa se ponašajo še z eno nadvse sodobno rešitvijo. Vgrajena imajo Lokaterm avtomatska vrata – LAV sistem, ki omogoča enostavno samodejno zapiranje in kvalitetno tesnenje skozi celo življenjsko dobo peči. Vsa njihova vratca imajo tudi nepremičen, votel in zračno hlajen – hladen ročaj, ki služi odpiranju vrat. Zapiranje se s pomočjo vgrajenega mehanizma izvede samodejno ali z rahlim potiskom. Čiščenje in netenje ognja je z aktiviranim zaskočnim mehanizmom pa bo tako bistveno enostavnejše!

 

👀 Preverite ponudbo in akcijske ugodnosti kaminski peči Lokaterm s KLIKOM TUKAJ.

 

 

 

Nas je navdušila izvedba Lokatermove kaminske peči Krpan B2 160 obložen s keramičnimi paneli 😍. Kaminsko peč Krpan odlikuje izjemen izgled in vrhunske lastnost:

 • LER – enoročna regulacija primarnega in sekundarnega zraka,
 • možnost priklopa dimne cevi: zgoraj ali zadaj,
 • Lokaterm avtomatska vrata (LAV) z zaskočnim mehanizmom,
 • kakovostno tesnenje skozi celo življenjsko dobo,
 • LCS sistem za avtomatsko čiščenje stekla peči s pred ogretim sekundarnim zrakom,
 • možnost priklopa na zunanji dovod zraka, potrebnega za izgorevanje,
 • nepremičen votel in hladen ročaj za odpiranje vrat,
 • notranja obloga termobeton za boljše izgorevanje,
 • veliko kurišče omogoča kurjenje polen dolžine do 50cm,
 • velike steklene površine na vratih,
 • peč je obložena s keramičnimi paneli,
 • zaradi lažjega transporta in vnosa je peč iz dveh delov.

 

👀 Aktualno ponudbo in ceno, ki je glede na vse odlike tudi izjemno dostopna preverite TUKAJ.

 

 

 

Ali ste vedeli? Lokatermove kaminske peči imajo celo nevtralni ogljični odtis! In kaj to pomeni? Pri popolnem zgorevanju lesa, ki so mu Lokatermove peči zelo blizu, nastane točno tolikšna količina ogljikovega dioksida (CO2), kot ga drevesa porabijo za svojo rast (pri fotosintezi) in tvorbo lesne mase. To pomeni, da peči ne onesnažujejo zemeljskega ozračja z dodatnimi količinami toplogrednega ogljikovega dioksida in žveplovih oksidov (SOx).

 

 

 

Lokatermove kaminske peči sledijo sodobnim trendom [model s stranskim okencem]

Lokatermove kaminske peči so plod slovenskega znanja in dizajna. Model KOKRA odlikujejo večja steklena vratca, na voljo pa je tudi v izvedbi s stranskimi okenci za še več prijetnih pogledov in topline. Kaminske peči lokaterm zagotovo so v koraku s časom! Lokatermova enoročna regulacija (LER) namreč omogoča tudi enostavno enoročno nastavljanje količine in razporeditve zgorevalnega zraka. Če se odločite za zunanji priklop svežega zraka, sistem LER zagotavlja tudi popolno tesnost in neodvisnost peči od zraka v prostoru. Lokaterm peči, ki so opremljene s sistemom regulacije LER pa so primerne tudi za vgradnjo v objekte s prisilnim prezračevanjem.

 

👀 Celotno ponudbo in akcijske ugodnosti kaminskih peči, kaminskih vložkov in štedilnikov na trda goriva si lahko ogledate na spletni strani www.lokaterm.com

 

 

In kako je z montažo?
Visoko usposobljene ekipe podjetja Creina izvajajo tudi priklop kaminskih peči po sistemu »Na ključ«. Pri njih kupljeno kaminsko peč vam brezplačno pripeljejo na dom, vnesejo v stanovanje in opravijo varen priklop na obstoječ dimnik. Izvedejo tudi inštrukcije za varno in pravilno uporabo peči. Nakup kaminske peči z montažo pomeni tudi zmanjšanje DDV iz 22% na 9,5%, kar pomeni prihranek pri nakupu v višini 12,5%. Podjetje Creina d.d. je tudi uradni zastopnik in uvoznik izdelkov priznanega podjetja Alfa Plam. Podjetje slovi po svojih štedilnikih na trda goriva.

 

Poskrbljeno je tudi za kakovosten servis!
Creina ima v svojih vrstah tudi vrhunsko usposobljeno servisno ekipo. Za vas opravijo servis kaminskih peči Lokaterm, kot tudi servis štedilnikov Alfa Plam.

 

 

 

 

Oglejte si predstavitveni letak in spoznajte celotno ponudbo.

KLIK TUKAJ ZA OGLED

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt: Prodajni salon Lokaterm
Ul. Mirka Vadnova 8, 4000 Kranj
04 20 13 350 trgovina@creina.si  I  www.lokaterm.com

 

 


 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za ogrevanje vašega doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa gradite ali vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

 

Prijetno urejanje doma vam želimo,

Ekipa revije Gradnja in Obnova


 

 

V ogled priporočamo tudi te aktualne REŠITVE 👇

BoxSpring postelja – novi trend postelje na ključ

Talna obloga Corques liquid lino [NOVOST na trgu]

Nova generacija PVC OKEN [tudi z vgrajenim prezračevalnim sistemom] 👌

Sodobni zidani štedilniki [tudi s steklokeramično ploščo]

Naj bo svetlo s FAKRO strešnimi okni 😍

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

Suženj ključev – nič več! Rešitev za naknadno vgradnjo 😮

Oblazinjeno pohištvo, ki navdušuje [Trendi 2021]

Edinstvena protivlomna vrata za stanovanja in hiše 😍

WoodCore deske za terase, ograje in fasade 👌

Vrt brez polžev [Rešitev, ki deluje!]

Ureditev okolice s soškimi prodniki – ideje

 

👌 Še več aktualnih rešitev za gradnjo, obnovo ali opremo doma lahko preverite s KLIKOM TUKAJ.

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na