sreda, 29 novembra, 2023
DomaNa terasiHard-Top pergola®

Hard-Top pergola® [premium senčilo za 365 dni udobja na terasi]

Hard-Top pergola je moderen arhitekturni element najvišje kvalitete, ki z motorno rotacijo lamel regulirano prepušča do 80 % sonca kadar to želite, zadrži pomladanski ali jesenski naliv, vas ščiti pred vročim poletnim soncem in vnaša sonce ali ohrani teraso suho tudi pozimi. Podaljšajte uporabnost vaše terase na vse dni v letu.

Večina nas pretežni del dneva preživi v zaprtih klimatiziranih prostorih. Pogosto celo z umetno svetlobo, zato je dobro prosti čas preživeti na prostem v naravi ali doma na terasi. Poleti si želimo hladno senco, od jeseni do pomladi pa veliko sonca. Ob dežju, neurju s točo ali sneženju pa si zagotovo želimo kompaktno vodotesno streho. Pred desetimi leti to še ni bilo mogoče, jeseni 2012 pa so v podjetju Inoxvrbovšek razvili prvo lamelno pergolo – Hard-Top pergolo. Zanjo so pomladi 2013 dobili celo Srebrno priznanje za inovacijo, jo 2014 patentirali in dobili še nominacijo za Naj podjetniško idejo leta. Hard-Top pergola® je premium lamelna pergola za 365 dni udobja na terasi.

Hard–Top pergola®

Hard–Top pergola® uporabna vse dni v letu.

Hard–Top pergola® je Premium moderno-eleganten arhitekturni dodatek bivalnim objektom. Z motorno regulacijo lamel lahko prepušča do 80% sonca, zadrži pomladanski ali jesenski naliv, ščiti pred poletnim soncem in vnaša sonce ali ohrani teraso suho tudi pozimi.

Hard-Top pergola® je premium vodotesna lamelna pergola in edina na trgu, ki prenaša meter snega, točo in skoraj vsak veter.

Izdelana je unikatno – po meri, samo iz nerjavečih materialov, zato omogoča UDOBJE in UPORABO desetletja in to povsem brez vzdrževanja. Na voljo je v sedmih barvnih tonih, med stebri pa je možen razmak celo do 9 m.

Hard–Top pergola® ohrani teraso suho tudi pozimi.

Lastnosti in prednosti, Hard-Top pergole:

  • Kontrolirano senči-sonči – z daljincem si ustvarite od popolne sence do 80% sonca.
  • Je vodotesna, odporna na dež, debelo točo in prenaša skoraj vsak veter.
  • Je statično najmočnejša pergola na trgu – prenaša do 1 m snega.
  • Je izdelana unikatno po meri, barvi in željah naročnika.
  • Je 100% nerjaveča – izdelana je iz prašno-barvanega aluminija in inoxa.
  • Deluje desetletja brez vzdrževanja – ima 2 leti garancije na elektodele in 10 let na vse ostalo.
  • Je patentno zaščiten proizvod slovenskega družinskega podjetja, ki uspešno posluje že štiri desetletja.
Hard–Top pergola® z motorno regulacijo lamel prepušča do 80% sonca.

Hard–Top pergola® je idealna za nizkoenergetske in pasivne objekte

Hard–Top pergola® je primerna tako za klasične kot tudi nizkoenergetske objekte z velikimi steklenimi površinami. Poleti s senco prihrani ogromno energije potrebne za hlajenje. Od jeseni do pomladi pa prepušča do 80% sonca ter greje in razsvetljuje prostore.

Podaljšajte uporabnost vaše terase na vse dni v letu in uživajte ob vsakem vremenu!

Poglejte kako lepo se pergole ujemajo z naravnimi barvami hiše:

Vsaka pergola je izdelana unikatno!

Hard-Top pergola® je produkt inženirske ekipe, oblikovalcev in izkušenih mojstrov. Vsaka pergola je izdelana unikatno po meri za znanega kupca. Pred naročilom, ob ogledu na objektu, vam predlagajo najoptimalnejše rešitve za vašo pergolo (razsvetljavo, stransko senčenje, itd.). Tehnolog naredi izmere in vašo pergolo tudi nariše. Nato isti mojster z ekipo pergolo izdela od začetka do testiranja, monterji pa jo strokovno vgradijo. Le s takšno – ne serijsko rešitvijo dobite najlepšo in najboljšo možno Premium lamelno pergolo za kontrolirano sončenje, senčenje in maksimalno udobje na vaši terasi. Hard-Top pergola® je premium lamelna pergola za 365 dni udobja na terasi.

Izdelujejo se tri pergole sočasno, vsako pergolo izdela od začetka do konca isti izkušen mojster s pomočniki po standardnih postopkih.

Hard-Top pergole razvija, izdeluje in vgrajuje Inoxvrbovšek d.o.o.. Gre za družinsko podjetje iz Laškega ustanovljeno leta 1983 za razvoj in proizvodnjo inox in aluminijastih izdelkov. Opremljali so elektrarno, operacijske sobe, pivovarne, luksuzne hotele, bazene in stanovanjske hiše. Že desetletja razvijajo in proizvajajo inox opremo za pripravo in transport pitne vode, zadnja leta pa izdelujejo pretežno lastne patentirane lamelne Hard–Top pergole®, saj verjamejo, da lahko s pametno eksploatacijo sončne energije uporabnikom ponudijo prijetnejše, cenejše in bolj zdrave bivalne pogoje.

Kontakt ponudnika: INOXVRBOVŠEK d.o.o., Spodnja Rečica 81, 3270 LAŠKO

www.hardtop-pergola.com I info@hardtop-pergola.com I (03) 734 50 00


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

Prejšnji članek
Naslednji članek

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA