Lepa okolica in kuhanje na prostem ­čĹî

Letne kuhinje in skriti zabojniki postajajo skorajda ┼że obvezen del vsake sodobne hi┼íe.┬áPredstavljamo vam dve izjemni re┼íitvi, plod razvoja slovenskega podjetja DUKIN. ─îas za u┼żivanje na prostem je tu, zato si preprosto morate ogledati tole:

 

­čśŹ Dopust na doma─Źi terasi z┬áletno kuhinjo CookOUT┬«. Kaj pravite?

 

 

 

Lepo je videti, ko kuhanje postane u┼żitek in del pre┼żivljanja prostega ─Źasa.┬áLetna kuhinja CookOUT┬« je prilagojena uporabi na prostem in je zato odporna na vremenske vplive, z odlagalnimi povr┼íinami pa omogo─Źa, da kuhinjske pripomo─Źke varno skrijete, po ┼żelji pa tudi zaklenete v notranjost.┬á Oglejte si modele in mo┼żne izvedbe edinstvene, estetsko dovr┼íene in trendovsko zasnovane┬áletne kuhinje Dukin CookOUT┬«┬á ┬áKLIK TUKAJ┬á

 

 

­čĹî Urejena okolica s stilsko dovr┼íenimi smetarniki StyleOUT┬«

 

 

Vhod v hi┼ío izgleda mnogo bolje, ─Źe so zabojniki za odpadke lepo skriti. Se strinjate? Inovativna re┼íitev za lepo in urejeno okolico hi┼íe so┬ásmetarniki StyleOUT┬« ali stilsko zasnovane omarice za zabojnike. Naj va┼ía okolica zasije, posode za odpadke pa naj ostanejo skrite, za┼í─Źitene pred vetrom, de┼żjem, snegom in ostalimi vremenskimi pojavi.┬áEna od prednosti smetarnikov je tudi ta, da v njih zabojniki niso izpostavljeni direktni son─Źni svetlobi, zato se le-ti manj segrevajo. Posledica tega je manj neprijetnih vonjav. Streho smetarnika lahko poljubno dekorirate ali jo zasadite, saj je poskrbljeno tudi za pravilno odvodnjavanje. Oglejte si ┼íirok izbor modelov, video predstavitev in katalog. KLIK TUKAJ

 

Kontaktirajte ponudnika: DUKIN d.o.o., Babinska cesta 6A, 9240 Ljutomer

059 100 150 I info@dukin.eu  I www.dukin.eu

 

 


 

 

Takole ÔÇŽ

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed┬áatraktivnih trendov za ureditev okolice in terase, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti.┬áV kolikor pa va┼í dom ali okolico urejate celoviteje vam priporo─Źamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in re┼íitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezpla─Źno ogledate na povezavi┬áTUKAJ.

 

Prijetno urejanje doma vam ┼żelimo,

Ekipa revije Gradnja in Obnova

 

 

Obi┼í─Źite vstopno stran in si oglejte ┼íe ve─Ź zbranih re┼íitev za ureditev in obnovo va┼íe okolice in doma.┬áKLIK TUKAJ.

 

Avtor: Matej Kvasnik

Deli ─Źlanek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: