ponedeljek, 5 junija, 2023
DomaNa terasiOkrasni zbiralniki deževnice

Okrasni zbiralniki deževnice

Za zbiranje deževnice. Lepo in koristno. Ne skrivajte rezervoarja za hišo. Naj vam bo v okras. Več kot 60 izvedb, ki se razlikujejo po obliki, barvi in prostornini.

Zbiranje deževnice s stilom? Odlična ideja! Lepo in koristno. Ne skrivajte več rezervoarja za hišo. Polepšajte okolico z okrasnimi nadzemnimi rezervoarji. Na voljo so pri podjetju ARMEX, tile so navdušili nas 👇

Zbiralnik deževnice Amfora v antičnem stilu. Izdelan iz plastike. Površina rezervoarja je v reliefu prave amfore. Dekorativni zbiralnik za deževnico ima vgrajeno posodo za rože.
Vsaka Amfora je tako unikatna. Zbiralnik je odporen na vremenske razmere in UV stabilen. Rezervoar Antična Amfora – posadite vaše najljubše rože kar v okrasni rezervoar za zbiranje deževnice. Na voljo v različnih barvah in z različno prostornino.

Skice in dimenzije zbiralnika za deževnico Amfora.

Eleganten rezervoar za deževnico. Model Elegance. Rezervoar je sodobnega in klasičnega videza, lepo dopolni izgled vrta in okolice. hkrati kot okras na vrtu. Rezervoar ima velik volumen na majhnem prostoru. Je odporen na vremenske razmere, UV stabilen.

Skice in dimenzije zbiralnika deževnice Elegance.

Okrasni zbiralnik deževnice Color. Modernega videza v trendovskih barvah preprosto navduši. Služi kot zbiralnik deževnice in dekoracija. Rezervoar ima namreč tudi prostor za zasaditev rož. Zunanje površine zbiralnika so v visokem sijaju. Odlikuje ga visoka zmogljivost shranjevanja, majhna potreba po prostoru. Montaža zbiralnikov je enostavna, za polnjenje se preprosto priključijo na žleb. Linija Color je na voljo v trendovskih barvah, zbiralnik iz te linije bo prav gotovo dal vaši okolici prijetno poletno svežino. Obarvajte vaš vsakdan.

Skice in dimenzije zbiralnika deževnice Color.

Rezervoarji so na voljo v različnih barvah, oblikah in prostornini. Na fotografiji zgoraj predstavljamo model Rocky, stenski rezervoar za zbiranje deževnice v imitaciji naravnega kamna. Na voljo so v različnih prostorninah.

Skice in dimenzije zbiralnika deževnice Rokcky.

To pa še ni vse! V ponudbi okrasnih zbiralnikov deževnice najdete preko 60 različnih vrst zbiralnikov izjemnih oblik, celotno ponudbo in vse modele najdete na povezavi TUKAJ!

Vas skrbi kako je z montažo? NIČ ENOSTAVNEJŠEGA! Tukaj vabi na ogled tudi simpatičen video prispevek. Priporočamo ogled.✨

Kontaktirajte ponudnika:  ARMEX ARMATURE d.o.o., Ljubljanska cesta 66, 1295 Ivančna Gorica

info@armex-armature.si I  01 78 69 270  I  www.cistilnenaprave-dezevnica.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Nova ograja? In kakšno naj izberem?

Ustrezna izbira ograjnega sistema je v prvi vrsti odvisna predvsem od tega, kakšno ograjo potrebujemo in čemu naj ograja služi. Je to večja mera zasebnosti...

Enostavna rešitev za čiščenje sončnih elektrarn in fasad

Izkoristite pridobljeno energijo v maksimalni meri V Bentu sledimo smernicam razvoja in novostim ter zahtevam po varnejši in cenejši ter okolju prijazni metodi čiščenja sončnih...

Kaj je dobro vedeti, preden se odločimo ograditi zemljišče?

  Preden se odločite za omejitev zemljišča z ograjo morate najprej preveriti, kaj o tem določajo prostorski akti, ki veljajo na območju, kjer želite postaviti...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA