Okrasni zbiralniki deževnice

Zbiranje deževnice s stilom? Odlična ideja! Lepo in koristno. Ne skrivajte več rezervoarja za hišo. Polepšajte okolico z okrasnimi nadzemnimi rezervoarji. Na voljo so pri podjetju ARMEX, tile so navdušili nas 👇

 

Oglejte si fantastične okrasne zbiralnike deževnice  😍

 

 

 

👉 V nadaljevanju še nekaj modelov, prav gotovo boste našli takšnega, ki se poda na vaš vrt ali teraso 😉

Rezervoar Antična Amfora – posadite vaše najljubše rože kar v okrasni rezervoar za zbiranje deževnice. Na voljo v različnih barvah in z različno prostornino.

 

Zbiralnik Color  👌

Mogoče vas prepriča ta? Linija Color je na voljo v trend barvah, zbiralnik iz te linije bo prav gotovo dal vaši okolici prijetno poletno svežino. Obarvajte vaš vsakdan!

 

Rezervoarji so na voljo v različnih barvah, oblikah in prostornini. Rezervoarji iz linije Color in Aantična Anfora so na voljo v izvedbi 2v1, kot posoda za rastline in zbiralnik.

 

Stenski rezervoarji – zbiralnik deževnice v imitaciji naravnega kamna, lesa in opeke. Rezervoar na voljo v različnih barvah, oblikah in prostornini.

 

To pa še ni vse! V ponudbi okrasnih zbiralnikov deževnice najdete preko 60 različnih vrst zbiralnikov izjemnih oblik, celotno ponudbo in vse modele najdete na povezavi TUKAJ!

 

Vas skrbi kako je z montažo? NIČ ENOSTAVNEJŠEGA! Tukaj vabi na ogled tudi simpatičen video prispevek. Priporočamo ogled.✨

 

 

Kontaktirajte ponudnika:  ARMEX ARMATURE d.o.o.
Ljubljanska cesta 66, 1295 Ivančna Gorica
info@armex-armature.si I  01 78 69 270  I  www.cistilnenaprave-dezevnica.si

 

Vas zanimajo še druge praktične rešitve s področja gradnje in obnove doma? Na povezavi TUKAJ lahko prelistate revijo. Posebej za vas smo na kar 48 straneh zbrali ideje, nasvete in ponudbe za gradnjo, obnovo in dom.

 

Rastlinske stenske barve 🍃

ETICS fasadni sistem s kamnito oblogo

Celostna 3D prenova na konkretnih projektih

Nazaj na uvodno stran. KLIK.

 

Avtor: Sanja Aplinc

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: