sobota, 25 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaV TRENDU z Benders Carisma ravnim strešnikom

V TRENDU z Benders Carisma ravnim strešnikom

Predstavljamo vam Benders Carisma ravne strešnike, ki s svojo obliko navdušujejo vse, ki želijo poudariti sodoben izgled objekta. Izjemna, ravna linija strešnika je novost na evropskem trgu. Gre za visokokakovosten betonski strešnik, proizvajalca Benders iz Švedske. Oglejte si več in poiščite navdih za sanjski izgled vaše hiše 👇

 

Ravni strešnik Benders Carisma odlikuje sodoben izgled čistih linij 😍

Betonski strešnik Benders Carisma je oblikovno dovršen strešnik ravnih linij. Strešniki Benders so novost na slovenskem tržišču in tradicija na Švedskem. Za katerega koli izmed treh modelov strešnikov ali površinskih obdelav se odločite, ste lahko prepričani, da boste dobili strešnik vrhunske kakovosti. Proizvajalec na strešnike Benders zagotavlja 30-letno garancijo.

 

 

NAVDIH: Primeri sodobnih hiš, pokritih s strešniki Benders 😍

Strešniki Benders so dobavljivi v različnih modelih ter v različnih odtenkih in z različno površinsko obdelavo od mat izgleda do visokega sijaja. Barva Benderit je razvita in izdelana posebej za betonske strešnike Benders in zagotavlja najvišjo kakovost in s tem dolgo barvno obstojnost.

 

V TRENDU z Benders Carisma ravnim strešnikom. Na voljo so različni barvni odtenki 👇

Betonski strešniki Benders Carisma, so oblikovno dovršeni strešniki za sodoben izgled vsake hiše. Izdelani so v podjetju Benders, švedsko družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1960, ki je specializirano za razvoj, proizvodnjo in prodajo visoko kakovostnih produktov za gradnjo. Med drugim so posebej uveljavljeni na področju proizvodnje in distribucije vrhunskih strešnih kritin. Barvni pigment se v proizvodnji dodaja že v sam beton, kar zagotavlja strešnikom globinsko barvno obstojnost. V nadaljnji proizvodnji se nato strešniki dodatno barvajo še z dvema plastema Benderita, kar lahko zagotavlja daljšo trajnost strešnika. Benderit, površinska barva je zasnovana posebej za betonske strešnike in ima izjemno dolgo življenjsko dobo. Kot posebnost izpostavljamo tudi edinstveno površinsko obdelavo “Benders Brilliant” z visokim sijajem.

 

Z vgradnjo betonskih strešnikov Benders ste lahko prepričani, da boste na vašo streho vgradili strešnike najvišje kakovosti.

 

Kontaktirajte uvoznika in prodajalca:  Grama G.T. d.o.o., Miklavška cesta 70, 2311 Hoče

Kontakt: 02 33 00 483  I  info@grama.si  I  www.grama.si

 

 

 

 

👀 Prelistajte tudi revijo s preko 80 TOP rešitvami za gradnjo ali ureditev vaše okolice👇

 

 

 

V kolikor gradite, urejate dom ali okolico pa nikar ne spreglejte še teh edinstvenih REŠITEV: 

V PRENOVO s krediti Delavske hranilnice

Viskoko kakovostna hidroizolacijska membrana za trajno tesnjenje 👌

Bližje zvezdam, bližje sebi.

https://gradnjainobnova.si/2020/04/15/9-top-modelov-ograj-stopnisc-in-nadstreskov/

https://gradnjainobnova.si/2018/02/06/vgradnja-prezracevalnega-sistema/

Vgradnja geosonde [Najbolj varčen sistem ogrevanja]

[Adaptacija od A do Ž] Kakovostna izdelava fasade

Fasadni sistemi Caparol premikajo meje mogočega

Multifunkcionalna roleta FALCON 👌

Epoksidni tlaki vse večji trend! 👀

Kako poteka vgradnja notranjih vrat in sodobni trendi

 

 

☝ Za še več rešitev obišči vstopno stran. KLIK TUKAJ

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Izbira med roletami ali žaluzijami ter možnosti pametnega upravljanja senčil

Rolete ali žaluzije? Vprašanje, ki si ga pogosto zastavljajo graditelji. Da bi bila odločitev lažja, bomo podrobneje razložili lastnosti ter prednosti enih in drugih.

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...