Multifunkcionalna roleta FALCON 👌

Trendi na področju senčil se spreminjajo, razvoj je napredoval in na voljo so nove izpopolnjene rešitve senčenja. Predstavljamo revolucionarno in cenovno dostopno rešitev za več svetlobe in zraka ob odlični termični zaščiti. Roleta FALCON je plod domačega znanja, je inovacija roletarstva MEDLE, ki nudi novo dimenzijo senčenja. Inovativno senčilo združuje dobre lastnosti rolet in žaluzij.

 

Roleta FALCON zagotavlja kar 700% več zračnosti v prostoru napram običajni roleti 🤩

Tako je! Roleta FALCON, zaradi inovativne zasnove roletne lamele, nudi več svetlobe in zraka v prostoru tudi ob spuščenem senčilu. Roleta FALCON tako omogoča popolno zatemnitev, ko roleto spustimo v spodnji položaj. Kadar pa si želite ohraniti večjo svetlobno funkcionalnost prostora ob spuščenem senčilu (odlična rešitev za vroče poletne dni), pa roleto preprosto dvignete za eno stopnjo in odprejo se okenca med posameznimi lamelami. Pri roleti FALCON le ta prepuščajo kar 700% več svetlobe v primerjavi z običajnimi roletami, to pa pomeni tudi 700% več zračnosti.

 

Multifunkcionalna roleta FALCON nudi, poleg osnovne funkcije senčil, kot sta termična zaščita pred pregrevanjem prostorov ter zagotavljanje zasebnosti, tudi ostale zaželene lastnosti, kot so: kompaktna izvedba, protivlomna zaščita, premium izgled, in dolgo življenjsko dobo, a ob enem zagotavlja še več svetlobe in zraka v prostoru, kadar si to želite. 

 

👀 Roleta FALCON je enostavno fantastična. Oglejte si video KLIK 👇

Ravnanje s Falconom je enostavno. S Falconom lahko zelo preprosto upravljate tako z daljinskim upravljalcem, kot tudi preko stikala ali pa s čisto običajnim samo navijalcem. Omenimo še protivlomno zaščito, ki je pri mnogih uporabnikih zelo zaželena. Falcon je zaradi svoje močne konstrukcije in posebnih inovativnih zapor v kombinaciji z motorji protivlomen, protivlomno funkcijo pa ohranja tudi v režimu zračenja, ko so okenca med posameznimi lamelami odprta. tudi konstrukcija lamel Falcona je bistveno močnejša od običajnih in tako suvereno zasenči tudi velike steklene površine. Vgradnja je možna v vse roletne sisteme, tako v sisteme z zunanjo omarico, podometno omarico in notranjo nadokensko omarico.

 

👀 NOVOST iz podjetja Roletarstvo Medle je tudi posebna izolativna nadokenska omarica – video 👇  

Podjetje Roletarstvo Medle kot novost predstavlja tudi novi izolativni nadokenski omarici TERMOBOX – V in TERMOBOX – R. Izolativni nadokenski omarici sta idealna rešitev za vgradnjo pri novogradnji (pasivna ali nizkoenergijska hiša), kjer je potrebna maksimalna izolacija, katero s pomočjo RAL montaže zagotovita prav takšni omarici. Prav tako je omarica primerna za vgradnjo na objektu, ki ga obnavljate in na katerem boste menjali tudi okna.

 

 

☝ ALU lamele FALCON so polnjene z izolacijo – poliuretansko peno, serijsko pripete s protivlomnimi vzmetmi. Vse lamele strojno eritirane, kar zagotavlja tišje in zaneslivejše delovanje. ALU pločevina na lamelah je bistveno debelejša in močnejša od običajnih roletnih lamel BARVE:

 

 

Falcon je inovativno senčilo, plod domačega znanja, ki združuje dobre lastnosti rolet in žaluzij, je multifunkcionalen, premium izvedbe, enostaven za čiščenje in trenutno najbolj trendovsko senčilo na trgu. Na voljo je v salonih Medle ter pri njihovih partnerjih širom Slovenije in tujine. Več na www.medle.si

 

Za izdelavo ponudbe pokličite na  07 39 30 930 ali pošljite elektronsko sporočilo na  info@medle.si. Dogovorili se boste za izmere na objektu. Zunanja senčila so dolgoročna naložba, zato izvedbo zaupajte strokovnjakom, ki se že preko 40 let trudijo za najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na trgu. Montažo vam hitro in kakovostno opravijo usposobljeni monterji podjetja Medle ali pa monterji iz mreže njihovih poslovnih partnerjev po vsej Sloveniji.

 

Ponudbo zaokrožajo še različne vrste rolet, tako za sanacije kot novogradnje, različni tipi komarnikov, tudi v kombinaciji z zunanjimi senčili ter notranja senčila. Nudijo sodobne, strokovne in celovite rešitve senčenja na enem mestu.

 

Kontaktirajte ponudnika: Roletarstvo Medle d.o.o.

Pokličite 07 39 30 930 ali pišite na info@medle.si  I   www.medle.si

 

 

 

 

👀 Prelistajte tudi revijo s preko 80 TOP rešitvami za gradnjo ali obnovo👇

 

 

V kolikor gradite, urejate dom ali okolico pa nikar ne spreglejte še teh edinstvenih REŠITEV: 

Notranja vrata in aktualni trendi 🤩

Sodobni modeli stopnišč 👌

Fasadni sistemi Caparol premikajo meje mogočega

Suženj ključev – nič več!

Bližje zvezdam, bližje sebi.

Epoksidni tlaki vse večji trend! 👀

Zgradite si svojo obalo, kar na domači terasi 🤩

V TRENDU: Pohodna ravna streha in bivalna terasa

Ureditev okolice s soškimi prodniki – ideje

 

🤩 ŠE VEČ aktualnih rešitev  najdeš na VSTOPNI STRANI. KLIK TUKAJ

 

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Garažna vrata z edinstveno inovativno lamelo 👇

Vrata bodo tako garantirano še dolgo ohranila lep in svež videz. 

Več o inovativni lameli z nanotehnologijo in katalog izjemnih garažnih

vrat HANUS najdete s KLIKOM TUKAJ.