window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Strokovnjaki za vodovod in kanalizacijo!

Izdelki za vodovod in kanalizacijo so zelo pomemben del podzemne infrastrukture zunanje okolice objekta. Z ustrezno izbiro materiala in skrbno namestitvijo lahko preprečite neprijetnosti v prihodnje. Kot lastnik nepremičnine ste se že zagotovo srečali z vprašanji nabave vodovodnega in kanalizacijskega materiala.

Podjetje Zagožen d.o.o. je s svojo dolgoletno tradicijo – na trgu so prisotni že več  kot 45 let – zagotovo zaupanja vreden partner. S svojo bogato ponudbo materiala za vodovod in kanalizacijo sodelujejo pri izgradnji slovenske komunalne infrastrukture, končnim kupcem pa zagotavljajo celovito ponudbo izdelkov za ureditev podzemne infrastrukture zunanje okolice stanovanjskega objekta.

Nudijo vam rešitve za učinkovit način čiščenja odpadnih voda. Z malimi biološkimi čistilnimi napravami Zagožen in njihovo vrhunsko tehnologijo čiščenja (preizkušena v več kot 100.000 gospodinjstvih po Evropi), dolgo življenjsko dobo, kompaktnim in vodotesnim ohišjem zagotavljajo varen nakup.

V primeru, da je vaša čistilna naprava ali javni kanalizacijski sistem na višjem ležečem nivoju glede na objekt, so idealna rešitev Črpalni jaški Zagožen, namenjeni črpanju odpadnih voda. Odlikujeta jih dve glavni prednosti: kupolasto dno, ki pri manjših jaških preprečuje zastajanje blata na robovih jaška in enostavna demontaža črpalke, za lažje servisiranje.

Precej kupcev ob vgradnji čistilnih naprav vgradi tudi zbiralnik za deževnico. Stroški vgradnje so praktično nični, kupcem pa prinaša številne prihranke. Gospodinjstva lahko z zbiralnikom za deževnico AQUAstay zajamejo odvečno vodo in si zagotovijo lastno zalogo vode za čas sušnih obdobij. Negovane zelene površine okrog hiše bistveno povečajo kvaliteto bivanja. Voda iz zbiralnika se lahko uporabi tudi za pranje avtomobila, splakovanje stranišč, ipd.

Do vseh omenjenih izdelkov in rešitev za hišni vodovod in kanalizacijo lahko dostopate kar iz vašega naslonjača. Z nekaj kliki v Spletni trgovini Zagožen bodo izdelki kmalu pri vas.

V podjetju Zagožen se vseskozi posvečajo razvoju in izdelavi okolju prijaznih izdelkov za urejanje podzemne infrastrukture. Vse izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, uspešno vključujejo v rešitve za svoje stranke, kar dokazujejo tudi s 45-letno tradicijo. 

Kontakt ponudnika: 03 713 14 20

www.zagozen.si I eshop-zagozen.si

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title