petek, 2 decembra, 2022
DomaGradnjaZbiralniki vode AQUAstay

Zbiralniki vode AQUAstay [Kako izbrati pravega?]

Ali ste vedeli, da lahko pitno vodo v vašem stanovanju ali hiši nadomestite z vodo iz lastnih podzemnih zbiralnikov? Vodo iz zbiralnikov lahko uporabite za splakovanje stranišč, pranje avtomobilov, zalivanje vrta … Predstavljamo vam cenovno dostopno rešitev - zbiralnik za deževnico AQUAstay.

Ko se boste odločili za zbiralnik vode oziroma deževnice boste deležni nemalo prednosti. Najpomembnejša so nizki stroški, saj boste porabili manj pitne vode in ostalih komunalnih storitev, ki so vezane na pitno vodo. Z zmanjšanjem stroškov si boste investicijo v zbiralnik povrnili v dveh do treh letih uporabe. Velika prednost zbiralnika za vodo je lastna zaloga vode. V daljših sušnih obdobjih boste ohranili lep izgled zelenice, gredic in vrtnin za nič dodatnih stroškov. Temperatura vode bo ostala nizka, odsotnost svetlobe pa bo zmanjšala možnost razvoja mikroorganizmov.

Ali veste, kako izbrati primerno velik zbiralnik za deževnico?

AQUAstay zbiralniki so na voljo v različnih velikostih. Katero izbrati je odvisno od namena uporabe. Če govorimo o zbiralnikih za deževnico zadostuje za zalivanje vrta, pranje avtomobila in wc kotličke zbiralnik velikosti do 5.000 litrov. Predlagamo pa vam, da se pred odločitvijo in izborom velikosti zbiralnika pogovorite s strokovnjaki podjetja Zagožen d.o.o. Pokličete lahko na telefon 03 713 14 20 ali pišete na info@zagozen.si

Še nekaj informacij pa najdete tukaj:

Z vodo iz zbiralnikov AQUAstay lahko nadomestite pitno vodo, ki jo uporabljate za splakovanje stranišč, pranje avtomobila, zalivanje vrta, itd.

👀 Oglejte si ODLIČNO PONUDBO in cene glede na velikosti. KLIK TUKAJ

Zbiralniki vode AQUAstay so izdelani iz enega kosa in so tako 100 % vodotesni.

In kako poteka vgradnja?

Pred pričetkom vgradnje in pri samem postopku vgradnje je potrebno upoštevati prodajalčeva Navodila za vgradnjo. Več o postavitvi in zasipu zbiralnika ter posebnosti vgradnje si oglejte na povezavi TUKAJ.

☝ Ker je pri vgradnji potrebno biti pozoren na številne posebnosti, si več o postavitvi in zasipu zbiralnika ter posebnostih vgradnje oglejte na povezavi TUKAJ.

AQUAstay zbiralnike odlikujejo naslednje lastnosti:

  • VISOKA KAKOVOST – izdelani iz polietilena, ki je ekološko razgradljiv, primeren za pitno vodo in živila – materiali testirani na razvoj mikroorganizmov (W270) v akreditiranem laboratoriju.
  • MULTIUPORABNOST – za deževnico, pitno vodo in odpadno vodo.
  • GOSPODARNOST – zmanjšanje porabe pitne vode – povrnitev investicije v dveh do treh letih.
  • ROBUSTNA IZVEDBA – zaradi izdelave po rotacijskem postopku so zbiralniki do 12.000 l dobavljivi v monolitni izvedbi (ulito v enem kosu).
  • HITRA VGRADNJA IN ENOSTAVNA UPORABA – majhna teža omogoča hiter in enostaven transport z vgradnjo. Izdelke odlikuje praktična uporaba ter hitro in enostavno čiščenje.

AQUAstay zbiralniki vode so visoke kakovosti. Majhna teža zagotavlja hitro, enostavno in cenovno ugodno vgradnjo. Če je zbiralnik vgrajen in vzdrževan po navodilih proizvajalca, bo njegova življenjska doba zelo dolga. Pred nakupom in vgradnjo vam bodo glede ustrezne priprave za vkop zbiralnika svetovali pri podjetju Zagožen. Predlagamo, da jih kontaktirate na 03 713 14 20 ali pišete na info@zagozen.si 

Pri investiciji, kot je nakup zbiralnika za vodo, izberite partnerja, ki ima potrebno znanje in izkušnje. V podjetju Zagožen se vseskozi posvečajo razvoju in izdelavi okolju prijaznih izdelkov za urejanje podzemne infrastrukture. Vse izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, uspešno vključujejo v rešitve za svoje stranke, kar dokazujejo tudi s 45-letno tradicijo.

Kontakt: 03 713 14 20 ali pišete na info@zagozen.si 

Več o AQUAstay zbiralniku za vodo preverite še na www.zagozen.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...