sreda, 18 maja, 2022
DomaGradnjaPRISPEVEK K BOLJ ČISTEMU OKOLJU!

PRISPEVEK K BOLJ ČISTEMU OKOLJU!

V Sloveniji imamo še vedno veliko hiš, ki nimajo možnosti priključitve na javno kanalizacijsko omrežje. Sčasoma bo takšnim gospodinjstvom potrebno urediti ustrezno čiščenje odpadne vode. Prispevek k bolj čistemu okolju lahko naredite z nakupom male biološke čistilne naprave, pri čemer se je potrebno zavedati, da gre za dolgoročno naložbo.

Ob nakupu čistilne naprave je zato potrebno upoštevati, ali čistilna naprava razpolaga z ustrezno dokumentacijo, kakšno bo število oseb v gospodinjstvu, kakšna bo predvidena povprečna mesečna poraba vode, volumen čistilne naprave, možnosti servisiranja, itd.

V podjetju Zagožen že vrsto let nudijo zanesljive male biološke čistilne naprave, ki dosegajo tudi do polovico nižje parametre očiščene vode od zakonsko predpisanih. Na voljo so različnih tipi ČN, ki posnemajo proces čiščenja v naravnem okolju s tem, da je proces čiščenja veliko bolj pospešen. Čiščenje poteka s pomočjo mikroorganizmov po stopnjah, skozi katere se voda očisti, da je pripravljena na ponoven izpust v okolje.

Male biološke čistilne naprave Zagožen so plod združitve slovenskega znanja in najboljših lastnosti čistilnih modulov nemškega proizvajalca. Posebna patentirana tehnologija zagotavlja manjšo možnost okvar, večjo varnost delovanja in prihranke pri porabi električne energije. Krmilnik omogoča enostavno upravljanje in – v primeru spremembe števila družinskih članov – tudi prilagoditev delovanja. Velika prostornina ohišja omogoča črpanje blata tudi do 3 leta.

Montaža biološke čistilne naprave je hitra in preprosta. Njeno močno ogrodje omogoča, da se lahko vgradi tudi na povozni površini. Ker je celotna čistilna naprava zakopana v zemlji, je za okolico neopazna.

50-letna življenjska doba ohišja, garancija na vse tehnične dele in servisna služba pa so zagotovilo varnosti in zajamčene kakovosti nakupa.

V podjetju Zagožen se vseskozi posvečajo razvoju in izdelavi okolju prijaznih izdelkov za urejanje podzemne infrastrukture. Vse izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, uspešno vključujejo v rešitve za svoje stranke, kar dokazujejo tudi s 45-letno tradicijo.

Kontakt ponudnika: 03 713 14 20

www.zagozen.si I www.cistilne-naprave-zagozen.si                                                                                                                                                                                 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Generalna obnova kamnite površine. Vrhunsko!

SKOSAL je podjetje specializirano za obnovo in brušenje vseh vrst kamnitih površin, teraco tlakov in betonov.

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...