PRISPEVEK K BOLJ ČISTEMU OKOLJU!

V Sloveniji imamo še vedno veliko hiš, ki nimajo možnosti priključitve na javno kanalizacijsko omrežje. Sčasoma bo takšnim gospodinjstvom potrebno urediti ustrezno čiščenje odpadne vode. Prispevek k bolj čistemu okolju lahko naredite z nakupom male biološke čistilne naprave, pri čemer se je potrebno zavedati, da gre za dolgoročno naložbo.

Ob nakupu čistilne naprave je zato potrebno upoštevati, ali čistilna naprava razpolaga z ustrezno dokumentacijo, kakšno bo število oseb v gospodinjstvu, kakšna bo predvidena povprečna mesečna poraba vode, volumen čistilne naprave, možnosti servisiranja, itd.

V podjetju Zagožen že vrsto let nudijo zanesljive male biološke čistilne naprave, ki dosegajo tudi do polovico nižje parametre očiščene vode od zakonsko predpisanih. Na voljo so različnih tipi ČN, ki posnemajo proces čiščenja v naravnem okolju s tem, da je proces čiščenja veliko bolj pospešen. Čiščenje poteka s pomočjo mikroorganizmov po stopnjah, skozi katere se voda očisti, da je pripravljena na ponoven izpust v okolje.

Male biološke čistilne naprave Zagožen so plod združitve slovenskega znanja in najboljših lastnosti čistilnih modulov nemškega proizvajalca. Posebna patentirana tehnologija zagotavlja manjšo možnost okvar, večjo varnost delovanja in prihranke pri porabi električne energije. Krmilnik omogoča enostavno upravljanje in – v primeru spremembe števila družinskih članov – tudi prilagoditev delovanja. Velika prostornina ohišja omogoča črpanje blata tudi do 3 leta.

Montaža biološke čistilne naprave je hitra in preprosta. Njeno močno ogrodje omogoča, da se lahko vgradi tudi na povozni površini. Ker je celotna čistilna naprava zakopana v zemlji, je za okolico neopazna.

V podjetju Zagožen se vseskozi posvečajo razvoju in izdelavi okolju prijaznih izdelkov za urejanje podzemne infrastrukture. Vse izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, uspešno vključujejo v rešitve za svoje stranke, kar dokazujejo tudi s 45-letno tradicijo.

Kontakt ponudnika: 03 713 14 20

www.zagozen.si I www.cistilne-naprave-zagozen.si                                                                                                                                                                                 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title