window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Vrt brez polžev [Rešitev, ki deluje!]

Predstavljamo inovativno rešitev, ograjo za polže, ki pomaga zaščititi vašo zelenjavo. Ograja proti polžem StopSnails je rešitev, ki ni le okolju prijazna, ampak je tudi izjemno učinkovita. Zagotovo ste že doživeli tisti občutek obupa, ko ste ugotovili, da so rdeče rjava sluzasta bitja plazila po vaši ljubeče gojeni zelenjavi in si privoščila pojedino vaše mlade solate.

 

Kaj vse ste storili, da bi se jih znebili? Pasti s pivom, kemična razpršila, strupena hrana za polže…vendar nič ni zagotovo pomagalo. Sluzasti polži se samo vračajo in vso vaše trdo delo in ljubezen, ki ste ga vložili v vrt, je uničeno. Pasti s pivom le redko ujamejo vse polže, ne dišijo prijetno in tudi na pogled niso lepe. Pri kemičnih razpršilcih morate upoštevati, da lahko mrtve polže pojedo druge živali in zato poginejo, torej so razpršila vse prej kot ekološka in niso najboljši način za reševanje vašega vrta pred polži . Pobiranje polžev pa zahteva strogo disciplino. Sluzasta bitja vas držijo na nogah – pozabite nanje le enkrat in takoj se nahranijo z vašimi mladimi rastlinami …

 

Ograja za polže StopSnails je resnično učinkovita. In kako deluje?

Zaščita pred polži StopSnails, ki je plod razvoja slovenskega družinskega podjetja, deluje tako dobro, da smo se odločili deliti StopSnails z vami. Ograja proti polžem StopSnails je rešitev, ki ni le okolju prijazna, ampak je tudi izjemno učinkovita v primerjavi z drugimi razpoložljivimi metodami. Ograjo StopSnails napaja 9V baterija, ki v rednih časovnih presledkih oddaja šibek električni signal, kar zadostuje za boj proti polžem, hkrati pa je popolnoma varna za druge živali in ljudi. Lahko jo namestimo okoli vrta ali visoke grede, možno je povezati tudi več visokih gred med seboj.

 

 

👀 Oglejte si video: Kako deluje in kako enostavno se ograja StopSnails tudi namesti? 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika varstva osebnih podatkov.
I Accept

 

 

StopSnails je vrtnarski varuh, ki ščiti vaše rastline v visokih gredah ali na vrtu 24ur na dan brez uporabe kemikalij. Naj polži gredo k sosedu! Namestitev ograje StopSnails je enostavna! V paketu prejmete ves potreben material, ter navodila za namestitev ograje. Izbirate lahko med različnimi dolžinami. Pošljemo po pošti na dom!

Za naročilo pokličite na 040 186 509 ali pišite na e-pošto info@vas-profit.si.

 

 

👆 Cenik ograje proti polžem:

StopSnails 6 m (cena  37,40 €), StopSnails 18 m (cena 43,60 €), StopSnails 30 m (cena 49,90 €).

 

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom ograje proti polžem StopSnails, ki se zavedajo, da so polži pomembni za zdrav in uravnotežen ekosistem. So hrana za druge živali in pomagajo razgrajevati organsko snov. Ohranjajte jih žive, toda zunaj vašega zelenjavnega vrta. Izdelek je resnično učinkovit in neškodljiv za okolje, druge živali in polže.

 

👇

Za naročilo pokličite na 040 186 509 ali pišite na e-pošto info@vas-profit.si.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Prelistajte tudi REVIJO  Gradnja in obnova 👇

KLIK ZA OGLED

 

 

V ogled priporočamo še te aktualne REŠITVE za ureditev vrta, okolice ali obnovo vašega doma 👇

https://gradnjainobnova.si/2020/03/04/v-trendu-pohodna-ravna-streha-in-bivalna-terasa/

 

Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo Vašega doma obišči VSTOPNO STRAN (KLIK)!

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]