četrtek, 30 junija, 2022
DomaUrejamo okolicoTrendiUreditev okolice s soškimi prodniki - ideje

Ureditev okolice s soškimi prodniki – ideje

Urejate okolico, nameravate postaviti kamnito ograjo ali načrtujete izvedbo ravne strehe? Soški prodniki so prava izbira!

Okolico hiše lahko uredimo na tisoč in en način. Katerega bomo izbrali, je odvisno od posameznika, arhitekture hiše in idejnega koncepta zunanje ureditve. Poleg zunanjih talnih oblog in primerne zasaditve se ureditev okolice vse bolj usmerja v uporabo naravnih kamnov, peska, lubja in prodnikov različnih velikosti in oblik.

Nekaj idej, ki so nas prepričale 

Dekorativni prodniki so vse pogostejša izbira za ureditev okolice. Z njimi lahko lepo in funkcionalno uredimo okolico ali bivalni vrt, ob nem lahko z njimi uredimo tudi drenažo. Lepo sovpadajo tako k sodobni kot tudi tradicionalni arhitekturi hiše. Za še lepši dekorativni učinek priporočamo kombinacijo prodnikov z drugimi naravnimi materiali, kot so lubje in les.

zuprom
Prodniki za ureditev okolice

Naravni soški prodniki so na voljo pri podjetju Zuprom. Izbrana prodišča ob reki Soči jim omogočajo najboljši osnovni material, lastna proizvodnja pa zagotavlja stalen nadzor nad kvaliteto izdelkov. Za ureditev okolice so vam pripravili soške prodnike v dimenziji 20-40 mm. Najbolje se podajo ob hiši, vrtu, okoli dreves, ob bazenu, garaži. Za ribnike ali skalnjake lahko izberete tudi večje dimenzije, kot na primer 200-300 mm ali 300-1000 mm.

Dimenzije:

  • 8-16 mm
  • 50-120 mm
  • 300-1000 mm
  • 20-40 mm
  • 200-300 mm

Ureditev kamnite ograje in okolice z naravnimi soškimi prodniki. TOP in slovensko!

V kolikor imate v vidu postavitev kamnite ograje in skladno s tem kombinirati še del zunanje ureditve vam zgoraj predstavljamo tri zanimive kombinacije. Projekte ureditve kamnite ograje z naravnimi soškimi prodniki nam je posredoval ponudnik, podjetje Zuprom d.o.o..

kamnite ograje

naravni soski prodniki

Podjetje Zuprom

soški prodniki
 

👉 Za naročilo pokličite 031 861 036 ali pišite na zuprom@siol.net 

Vašo ravno streho ali teraso lahko prekrijete s soškimi prodniki 20-40 mm

Sprehodite se bosi po terasi iz soških prodnikov in začutite pridih reke Soče tudi v vašem domu. Pakiranje prodnikov v big bag vreče vam omogoča enostavno vgradnjo.

Dimenzije:

8-16 mm
20-40 mm

ravna streha

Dekorativne soške prodnike lahko uporabite tudi v notranjih prostorih, lepo se podajo kot dekorativa v kopalnicah in drugih notranjih prostorih. Naravni soški prodniki so lepi, svetlih barv in gladkih oblik. Namenjeni urejanju okolice, odlični za kamnite ograje in ravne strehe. Na voljo so različne velikosti kamnov. 👉 Za naročilo pokličite 031 861 036 ali pišite na zuprom@siol.net   www.soski-prodniki.si

Naravni soški prodniki so dobavljivi v razsutem stanju ali pakirani v Big bag vrečah 

Nadvse prekrasni naravni soški prodniki so lepo podajo tudi v kamnite ograje. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami, primernimi za različne načine uporabe. Dobavljivi so v razsutem stanju ali pakirani v Big bag vrečah po 1500kg. Kontakt za naročilo 031 861 036.

Soški prodniki BIG BAG pakiranje
Soški prodniki BIG BAG pakiranje

👉 Dostava po vsej Sloveniji. Za naročilo pokličite 031 861 036 ali pišite na zuprom@siol.net   www.soski-prodniki.si

IMATE POSEBNE ŽELJE? POKLIČITE, SKUPAJ BOSTE NAŠLI PRAVE PRODNIKE ZA VAŠ PROJEKT!
V podjetju Zuprom prisluhnejo tudi posebnim željam naročnikov, kontaktirajte jih in skupaj boste našli prave okrasne prodnike za vaš projekt. Uredijo tudi dostavo na objekt. Uredite svojo okolice s slovenskimi prodniki, s prodniki iz bistre reke Soče.

Kontaktirajte ponudnika:

Zuprom d.o.o., Poljubinj 96A, Poljubinj, 5220 Tolmin

GSM: 031 861 036

E-mail: zuprom@siol.net

www.soski-prodniki.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...
Alpod talne obloge