četrtek, 30 junija, 2022
DomaMoj dom6 nasvetov za ureditev majhne kopalnice

6 nasvetov za ureditev majhne kopalnice

Kopalnica pri ureditvi, še posebej, če je majhna, predstavlja velik izziv. Zgornje ideje vam pri ureditvi lahko pomagajo (vir fotografij: pinterest.com) a najbolje je, da se po končni nasvet obrnete direktno na strokovnjake. Za nasvet, kako urediti majhno kopalnico, smo povprašali v Salonu keramike Romet, ki se razprostira na kar 800 m2 površine! Nas so navdušili in verjamemo, da bodo tudi vas!

 

 

IZZIV: (Pre)majhna kopalnica? Ni problem!

Vsaka kopalnica je lahko čudovita, ne glede na njeno velikost. S premišljenim dizajnom lahko vsak, še tako majhen, prostor spremenimo v prijeten in prostoren prostor, zato ne dovolite, da vas majhen prostor prisili v skromne misli. V majhni kopalnici je ključno, da smiselno izkoristimo prav vsak kotiček.

 

6 nasvetov za ureditev majhne kopalnice iz Salona keramike Romet:

Ogledalo po principu »večje je, boljše je« vsaki kopalnici poveča občutek prostornosti, hkrati pa poudari učinek svetlobe.

S kopalniškim pohištvom, ki vsebuje zunanje ogledalo boste ubili dve muhi na en mah, saj ogledalo postane shranjevalna enota.

 

 

Premišljena kombinacija vzorcev na tleh ali steni lahko dodatno odpre prostor in ustvari razkošje tudi v majhni kopalnici.

Svetlejše barve prostor optično povečajo, zato naj bodo stene svetlih barv, z uporabo svetlejše keramike, ki se spogledujejo s teksturami in barvami betona ali lesa.

 

 

Nevtralna, sodobna, steklena pregrada za tuš ali kad pusti prostor odprt in ohrani njegovo veličino.

• Elegantno, prostorno kopalniško pohištvo nudi prostor, kamor lahko pospravite kozmetične in kopalniške pripomočke in tako ustvarite prijeten, čist ambient.

 

 

Majhna kopalnica pri ureditvi navadno predstavlja velik izziv, z zgornjimi nasveti bo načrtovanje malo lažje, a najbolje je, da se po končni nasvet obrnete direktno na strokovnjake Salona keramike Romet v Selnici ob Dravi. Kontaktirajte jih na keramika@romet.si. Pošljite jim mere vaše kopalnice, vzorce fotografij kopalnice, ki vam je všeč, in v pripravili vam bodo 3D IZRIS z materiali, ki so vam všeč. Prepričani smo, da boste z njimi našli ustrezno rešitev. Za dodatne informacije lahko tudi pokličete na 031 688 502.

 

 

 

4 simpatično urejene manjše kopalnice [izbor uredništva] 😍

Kopalnica pri ureditvi, še posebej, če je majhna, predstavlja velik izziv. Zgornje ideje vam pri ureditvi lahko pomagajo (vir fotografij: pinterest.com) a najbolje je, da se po končni nasvet obrnete direktno na strokovnjake. Za nasvet, kako urediti kopalnico povprašajte v Salonu keramike Romet, ki se razprostira na kar 800 m2 površine! Nas so navdušili in verjamemo, da bodo tudi vas!

 

 

Kontaktirajte: Salon keramike Romet 

T: 02 673 50 33, 031 688 502

E:  keramika@romet.si

Odpiralni čas salona:
Pon – Pet: 7-18 | Sob: 7-13

 

 


 

 

Tako …

V prispevku zgoraj smo vam predstavili kar nekaj namigov kako urediti (pre)majhno kopalnico.

Ampak tukaj še nismo končali. Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

 

Prijetno urejanje doma vam želimo,

Ekipa revije Gradnja in Obnova

 


 

 

V ogled priporočamo tudi te aktualne REŠITVE 👇

NOVA KOPALNICA: Inovativne rešitve za udobno prhanje in enostavno čiščenje 👌

BoxSpring postelja – Novi trend postelje na ključ

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

Kako poteka vgradnja notranjih vrat in sodobni trendi

[Solna infra kabina] Za popolno regeneracijo 🔝

Nova generacija PVC OKEN [tudi z vgrajenim prezračevalnim sistemom] 👌

Vhodna vrata, ki združujejo varnost, estetiko in energijsko učinkovitost 👌

23 Vrhunskih REŠITEV Za Sodoben Dom In Sanjsko Teraso

 

☝ Za še več sodobnih trendov za gradnjo, obnovo doma ali ureditev okolice obiščite vstopno stran. KLIK TUKAJ.

 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...
Alpod talne obloge