Intelegentni kamini M-DESIGN

Tega zagotovo niste vedeli! 

Visoko kakovostni kamini vam nudijo komfortno uporabo, vse kamine M-Design na plin nadzirate s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Z aplikacijo M-Design lahko določite višino in velikost plamena ter se sami odločite, kako bo deloval  vaš kamin. Poleg tega je aplikacija opremljena z Ecoswitch – na ta način boste ne samo obdržali temperaturo, temveč tudi vašo porabo! Poglejte spodnji video in se prepričajte o enostavnosti uporabe! 

 

Kaminski vložki M-design spadajo med kaminske vložke na drva, omogočajo pa čelno zasteklitevL zasteklitevtristransko zasteklitev ter tunelsko zasteklitev. Možni so tudi kot plinski kaminisamostoječa peč na drva in kot zunanja jama.

Kaminski vložki imajo širok nabor in možnosti dodatne opreme, kot so izbira notranjosti kurišča: šamotna obloga, litoželezne plošče, črno železo,.. Nudijo tudi možnost dodatne opreme: električno dvigovanje vrat kamina, opcija je tudi dodatna mreža, ki se uporablja, če kamin kurite pri odprtih vratih.

Vsi kamini M-design imajo možnost vgradnje ventilatorja. Edinstven program SWIPE (elektronsko vodenje za odpiranje vrat, led osvetlitev, regulacija ventilatorja na displayu,…) Kaminske vložke M-design odlikuje revolucionarni sistem izgorevanja in visoko optimiziran sistem zračnih tuljav.

 

Nekaj prekrasnih modelov iz galerije kaminov M-design:

Vsebino je prispeval strokovnjak iz podjetja Kamini Luzar. O vseh ostalih rešitvah, ki jih ponujajo v podjetju preberite TUKAJ. 

 

Kontaktirajte ponudnika: Kamini in peči Luzar, Zvonko Luzar s.p., Cerov log 16, 8310 Šentjernej

T: 07 307 12 35
E-pošta: info@kamini-luzar.si 
www.kamini-luzar.si 

Nikar ne spreglejte tudi naslednjih priporočenih vsebin: 

Predstavitev peči ADURO

Nerjavni dimniki Karodi.

TČ: Ugodna rešitev, ki pozimi greje in poleti hladi!

 

 

 

 

 

 

Avtor: Matej Kvasnik

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: