četrtek, 30 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaIntelegentni kamini M-DESIGN

Intelegentni kamini M-DESIGN

Tega zagotovo niste vedeli! 

Visoko kakovostni kamini vam nudijo komfortno uporabo, vse kamine M-Design na plin nadzirate s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Z aplikacijo M-Design lahko določite višino in velikost plamena ter se sami odločite, kako bo deloval  vaš kamin. Poleg tega je aplikacija opremljena z Ecoswitch – na ta način boste ne samo obdržali temperaturo, temveč tudi vašo porabo! Poglejte spodnji video in se prepričajte o enostavnosti uporabe! 

 

Kaminski vložki M-design spadajo med kaminske vložke na drva, omogočajo pa čelno zasteklitevL zasteklitevtristransko zasteklitev ter tunelsko zasteklitev. Možni so tudi kot plinski kaminisamostoječa peč na drva in kot zunanja jama.

Kaminski vložki imajo širok nabor in možnosti dodatne opreme, kot so izbira notranjosti kurišča: šamotna obloga, litoželezne plošče, črno železo,.. Nudijo tudi možnost dodatne opreme: električno dvigovanje vrat kamina, opcija je tudi dodatna mreža, ki se uporablja, če kamin kurite pri odprtih vratih.

Vsi kamini M-design imajo možnost vgradnje ventilatorja. Edinstven program SWIPE (elektronsko vodenje za odpiranje vrat, led osvetlitev, regulacija ventilatorja na displayu,…) Kaminske vložke M-design odlikuje revolucionarni sistem izgorevanja in visoko optimiziran sistem zračnih tuljav.

 

Nekaj prekrasnih modelov iz galerije kaminov M-design:

Vsebino je prispeval strokovnjak iz podjetja Kamini Luzar. O vseh ostalih rešitvah, ki jih ponujajo v podjetju preberite TUKAJ. 

 

Kontaktirajte ponudnika: Kamini in peči Luzar, Zvonko Luzar s.p., Cerov log 16, 8310 Šentjernej

T: 07 307 12 35
E-pošta: info@kamini-luzar.si 
www.kamini-luzar.si 

Nikar ne spreglejte tudi naslednjih priporočenih vsebin: 

Predstavitev peči ADURO

Ni kamina brez kakovostnega dimnika!

SPLIT toplotna črpalka, ki greje in hladi 👌

 

 

 

 

 

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Obnova dvižnih garažnih vrat

Predstavljamo vam edinstveno rešitev, s katero bodo stara dvižna garažna vrata dobila novo podobo. Postopek obnove je enostaven, hiter in v primerjavi z nakupom novih garažnih vrat tudi cenovno ugodnejši. Poglejte si to občutno razliko.

Vgradnja prezračevalnega sistema

Kljub zračenju z odpiranjem oken je dotok svežega zraka količinsko premajhen. Z odpiranjem oken namreč ne zamenjamo vsega zraka, saj zračni tokovi niso učinkovito usmerjeni, zrak pa tudi ni prefiltriran. Sploh v zimskem času po navadi dvakrat premislimo, preden naredimo pravi prepih v stanovanju ali hiši.

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...
Alpod talne obloge