četrtek, 28 septembra, 2023
DomaGradnjaGradnja in obnovaPredstavitev peči ADURO

Predstavitev peči ADURO

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Peč Aduro -> peleti/drva

Aduro peč je kombinirana peč na pelete/drva, danskega proizvajalca ADURO. Model Hybrid H1 ali H2 nudi komfortno ogrevanje tudi takrat, ko vas ni doma, saj jo lahko nadzirate z najnovejšo tehnologijo pametne telefonske aplikacije, potreben je samo Wi-Fi. Aplikacije je brezplačna. Ima nizko porabo, odlikuje jo visoka učinkovitost. Zaznamujeta jo čudovit design in enostavna uporaba. Je tiha, ne glede na to, ali uporabljate drva ali pelete – za pelete ima vgrajen zabojnik. Ima možnost zunanjega dovoda zraka in tedensko programiranje z nadzorom temperature. Peč je bila razvita v sodelovanju s podjetjem NBE, ki velja za enega vodilnih proizvajalcev v Evropi, saj letno izdela več kot 60.000 peči. Peč lahko uporabljate tudi brez elektrike. Peč je prestala številne teste in izpolnjuje vse, tudi tiste najstrožje okoljske evropske standarde.

Več informacij na www.kamini-luzar.si ali GSM: 041-575-176 (g. Zvone).

 

Podjetje Kamini Luzar se ponaša z dolgoletno tradicijo, saj zgodbo o kakovostnih kaminih in pečeh piše že druga generacija! Prav dolgoletne izkušnje so tiste, ki zagotavljajo kakovostno izdelavo in montažo kaminov različnih dimenzij. Prodajni asortima obsega vse od toplo zračnih kaminov na drva, do kaminov na pelete ali pa kombinacijo peleti/drva. Njihovo zunanjo podobo popolnoma prilagodijo željam strank.

Kako sploh izbrati kamin, ko pa je ponudba tako široka?

Da boste lažje izbrali kamin, ki bo primeren za vas in vaš dom in bo namenjen točno temu, za kar ga želite uporabljati, si morate odgovoriti na nekatera vprašanja. Ko se odločate za kamin je najpomembnejše to, da veste, za kaj ga boste uporabljali. Bo le za okras ali bo namenjen kot dopolnilni oziroma glavni vir toplote? Kolikšno površino želite ogrevati z njim? Kje bo postavljen? Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali poiskati odgovore in svetovati, katera rešitev je najbolj optimalna za vas.

 

NOVOST V SLOVENIJI: Vrhunske nemške peči MAX BLANK

V podjetju Kamini Luzar je mogoče sedaj dobiti tudi peči kakovostnega in vrhunskega proizvajalca Max Blank.

  • Edinstven design, visoka kakovost.
  • Večina peči ima kombinirano možnost kurjenja – drva in pelete, brez pomoči električne energije.
  • Visok izkoristek na drva, do kar 87 %.
  • Čiščenje pepela je potrebno samo 1-2 krat na sezono.
  • 10 let garancije.
  • Oddajanje toplotne po prenehanju kurjenja kar 24 ur.
  • Različne barvne kombinacije.

Izberete lahko tudi opcijo z vgrajenimi led svetili. Te so lahko različnih barv in odtenkov.

Več: https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=45WHtuSro8Q

 

Kaminski vložki in peči

Izbira je zelo pestra, saj imate na voljo vse od kamninskih vložkov na drva, pelete, samostoječe peči na drva ali pelete, kamine z vodnim registrom IDRO, kombinirane peči peleti/drva, plinske kamine, kamine na bioetanol, električne ali namizne kamine, zunanje vrtne kamine …

 

Kamini so zelo lahki, saj pri njihovi izdelavi uporabljajo posebne materiale, primerne prav za kaminske obloge. So visoke kakovosti, zanesljivi, hitro dobavljeni in sestavljeni. Nudijo vam tudi dostavo na dom in montažo.

 

Kontaktirajte ponudnika: Kamini in peči Luzar, Zvonko Luzar s.p., Cerov log 16, 8310 Šentjernej 

T: 07 307 12 35, E-pošta: info@kamini-luzar.si www.kamini-luzar.si 

 

 

Kamine M-Design nadzirate s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Res?

Preberite tole:  Intelegentni kamini M-DESIGN 

 

Vrhunski MONTAŽNI in INOX dimniški sistemi 🔥

SPLIT toplotna črpalka, ki greje in hladi 👌

https://gradnjainobnova.si/2019/03/04/prva-klimatska-naprava-ki-ne-piha/

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA