SPLIT toplotna črpalka, ki greje in hladi 👌

Weishauptove toplotne črpalke Split so ugodna rešitev z enostavno montažo za stavbe s potrebo po toploti do 16 kW. V zunanjo enoto je vgrajen invertersko upravljan dvojni rotirajoči kompresor. Zaradi tega so toplotne črpalke tišje in zahvaljujoč intuitivni regulaciji še preprostejše za upravljanje. Naprave omogočajo mirno in dinamično hlajenje že v serijski izvedbi. Če je za ogrevalno napravo na voljo malo prostora, potem so idealna rešitev kompaktni sistemi z integrirano pripravo sanitarne vode Split toplotna črpalka WWP LS Kompakt.

 

Fleksibilne in zmogljive:
Weishauptove kompaktne Split toplotne črpalke

Split izvedba pomeni, da je toplotna črpalka ločena na zunanjo enoto, ki zajema toploto iz zunanjega zraka in jo prečrpa v notranjost hiše, ter na notranjo enoto (stenska naprava) za razdelitev toplote in gretje sanitarne vode. Weishauptova toplotna črpalka Split ogreva zanesljivo pri zunanjih temperaturah do -20°C. Zunanja naprava je lahko nameščena v vrtu ali neposredno ob steni objekta. Za notranjo napravo se v vsaki hiši najde prostor. Inštalacija je enostavna in hitra. Dimovodni sistem ter dimnik nista potrebna. Kot vse Weishauptove toplotne črpalke delujejo tudi Split TČ zelo tiho, notranja kot tudi zunanja enota. Zaradi “nočnega načina” je možno omejiti število vrtljajev ventilatorja v določenih časovnih obdobjih.

 

👉 Odlikuje jih serijska funkcija hlajenja!

Weishauptova toplotna črpalka Split se lahko pri visokih zunanjih temperaturah enostavno uporablja za hlajenje hiše.

 

👉 Primerne so tako za novogradnjo, modernizacijo obstoječih objektov in kot hibridna rešitev!

Toplotne črpalke Split so primerne tudi za kombinacijo s tradicionalnimi sistemi ogrevanja. Kar pomeni, da se lahko uporabi obstoječi ogrevalni kotel za kritje višjih potreb, v območju delne obremenitve pa deluje izključno samo varčna toplotna črpalka. Razumljivo in hitro upravljanje je zagotovljeno prek barvnega prikazovalnika in enostavnega vrtljivega stikala na upravljalniku toplotne črpalke ali prek aplikacije za operacijski sistem iOS ali Android na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

 

 

👀 Oglejte si katalog in preverite

več o toplotnih črpalkah Weishaupt.

KLIK TUKAJ.

 

 

 

 

Kontaktirajte ponudnika:  Weishaupt d.o.o, Teharje 1, 3000 Celje, telefon: +386 3 425 72 50
info@weishaupt.si  I  www.weishaupt.si

Gradite, urejate ali obnavljate Vaš dom? 

👀 Prelistajte revijo na povezavi TUKAJ 

POZOR! Za vas smo na 48 straneh zbrali še več trenutno najbolj aktualnih rešitev za varčno, enostavno in sodobno obnovo vašega doma. Dobro si jih je ogledati 😉

Toplotna črpalka Biblock spada med najtišje toplotne črpalke na tržišču 😮

Preverite, kako čudovito se podajo v prostor.

Solarni toplozračni kolektor. Popolna rešitev!

Suhomontažni estrih z utorom za talno ogrevanje

 

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja