─Źetrtek, 30 junija, 2022
DomaOgrevanjeSPLIT toplotna ─Źrpalka, ki greje in hladi ­čĹî

SPLIT toplotna ─Źrpalka, ki greje in hladi ­čĹî

Weishauptove toplotne ─Źrpalke Split so ugodna re┼íitev z enostavno monta┼żo za stavbe s potrebo po toploti do 16 kW. V zunanjo enoto je vgrajen invertersko upravljan dvojni rotirajo─Źi kompresor. Zaradi tega so toplotne ─Źrpalke ti┼íje in zahvaljujo─Ź intuitivni regulaciji ┼íe preprostej┼íe za upravljanje. Naprave omogo─Źajo tudi mirno in dinami─Źno hlajenje ┼że v serijski izvedbi. ─îe je za ogrevalno napravo na voljo malo prostora, potem so idealna re┼íitev kompaktni sistemi z integrirano pripravo sanitarne vode Split toplotna ─Źrpalka WWP LS Kompakt.

 

 

Weishauptove kompaktne Split toplotne ─Źrpalke so fleksibilne in zmogljive:

Split izvedba pomeni, da je toplotna ─Źrpalka lo─Źena na zunanjo enoto, ki zajema toploto iz zunanjega zraka in jo pre─Źrpa v notranjost hi┼íe, ter na notranjo enoto (stenska naprava) za razdelitev toplote in gretje sanitarne vode. Weishauptova toplotna ─Źrpalka Split ogreva zanesljivo pri zunanjih temperaturah do -20┬░C. Zunanja naprava je lahko name┼í─Źena v vrtu ali neposredno ob steni objekta. Za notranjo napravo se v vsaki hi┼íi najde prostor. In┼ítalacija je enostavna in hitra. Dimovodni sistem ter dimnik nista potrebna. Kot vse Weishauptove toplotne ─Źrpalke delujejo tudi Split T─î zelo tiho, notranja kot tudi zunanja enota. Zaradi ÔÇťno─Źnega na─ŹinaÔÇŁ je mo┼żno omejiti ┼ítevilo vrtljajev ventilatorja v dolo─Źenih ─Źasovnih obdobjih.

 

­čĹë Odlikuje jih serijska funkcija hlajenja! Weishauptova toplotna ─Źrpalka Split se lahko pri visokih zunanjih temperaturah enostavno uporablja za hlajenje hi┼íe.

 

­čĹë Primerne so tako za novogradnjo, modernizacijo obstoje─Źih objektov in kot hibridna re┼íitev! Toplotne ─Źrpalke Split so primerne tudi za kombinacijo s tradicionalnimi sistemi ogrevanja. Kar pomeni, da se lahko uporabi obstoje─Źi ogrevalni kotel za kritje vi┼íjih potreb, v obmo─Źju delne obremenitve pa deluje izklju─Źno samo var─Źna toplotna ─Źrpalka. Razumljivo in hitro upravljanje je zagotovljeno prek barvnega prikazovalnika in enostavnega vrtljivega stikala na upravljalniku toplotne ─Źrpalke ali prek aplikacije za operacijski sistem iOS ali Android na pametnem telefonu ali tabli─Źnem ra─Źunalniku.

 

 

­čĹÇ Oglejte si katalog in preverite ve─Ź o toplotni ─Źrpalki Split

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktirajte ponudnika:  Weishaupt d.o.o, Teharje 1, 3000 Celje, telefon: 03 425 72 50
info@weishaupt.si  I  www.weishaupt.si

 


 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

─îaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH RE┼áITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO┬á­čĹç

 

 

V ogled priporo─Źamo tudi te aktualne RE┼áITVE za ureditev okolice ali obnovo va┼íega doma┬á­čĹç


Sve┼ża izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Iz┼íla je nova ┼ítevilka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naro─Źite si svoj tiskan priro─Źnik trendov za gradnjo in obnovo va┼íega doma. ─îaka vas preko 70 atraktivnih re┼íitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam po┼íljemo revijo v trajno hrambo?

SVE┼ŻA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

Obo┼żevalciV┼íe─Źkaj
SledilciSledite
Naro─ŹnikovNaro─Źite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Mo┼żnosti uporabe transportnega vozi─Źka

Aktivacija vseh mo┼żnih prijateljev za tovorjenje veliko prete┼żkega produkta v ┼íesto nadstropje do va┼íega stanovanja ali pisarne ÔÇŽ Tako nekako ve─Źina ljudi ukrepa, ko...

Vrhunska okna, vrata, sen─Źila do┼żivela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvar─Źnej┼íih toplotnih ─Źrpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih ─Źrpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmo┼żne so delovati vse do -25┬░C in...
Alpod talne obloge