četrtek, 30 junija, 2022

Toplotna prenova

Kakovosten fasadni sistem in ustrezna vgradnja zagotavljata celo do 40% prihranka energije.

Toplotno izolacijski fasadni sistemi so primerni za vse, ki bi radi začeli z novogradnjo in sanacijo stavb. Z njimi boste trajno izboljšali gospodarjenje z energijo. Z vgradnjo toplotnoizolacijskega fasadnega sistema boste pri večstanovanjskih hišah dosegli do 35 % prihranek pri porabi energije, pri enodružinskih hišah pa celo do 40 % prihranek.

Ko so toplotne izgube zaradi slabe fasade zmanjšane, se je smiselno lotiti ogrevanja in ostalih toplotnih sanacij. Šele tedaj, ko so toplotne izgube zaradi slabo izolirane fasade zmanjšane, je ogrevanje mogoče optimalno prilagoditi glede na izboljšano stanje. Toplotna prenova zunanjega ovoja vaše hiše je tako naložba, ki se povrne že v nekaj letih. S toplotnoizolacijskim fasadnim sistemom izboljšate kakovost bivanja, zmanjšate stroške ogrevanja/hlajenja in s tem emisije ter povečate vrednost objektu, ki pridobi tudi lep in svež videz.

 

 

Čim toplejša je notranja stran zunanje stene, toliko manj toplote je potrebno za zagotavljanje dobrega počutja stanovalcev. Najučinkovitejša prenova objekta je ta, da zmanjšamo toplotne izgube skozi ovoj objekta. Z vgradnjo kakovostnega fasadnega sistema dosežemo učinkovito zmanjšanje toplotnih izgub skozi ovoj stavbe.

Kakovostna vgradnja toplotne izolacije objekta je zelo pomembna za njeno učinkovitost in zmanjšanje rabe energije v stavbi. Pred samo izvedbo je potreben ogled objekta in popis stanja. Na osnovi videnega v podjetju A SISTEMI d.o.o. svetujejo pri prenovi glede na vaše želje po energetski učinkovitosti, glede na stroškovni okvir, funkcionalne in vizualne zahteve (predstavijo se vse možnosti obnove, od osnovne do visoko energetsko učinkovite). Sledi izdelava končne ponudbe in izvedba oziroma prenova.

v podjetju A-sistemi ponujajo izvedbo fasadnega sistema po najvišjih standardih kakovosti vgradnje na ključ, lahko pa vam material za vgradnjo le dobavijo. Ponujajo pa tudi možnost nakupa fasadnega sistema po sistemu »NAREDI SAM«, kjer je na voljo možnost dobave komplet materiala za izvedbo fasadnega sistema po posebnih veleprodajnih pogojih. Prodajajo in vgrajujejo fasadne sisteme proizvajalcev:

 

v podjetju A-sistemi d.o.o. izvajajo tudi ostala dela za obnovo vaše hiše ali novogradnjo. Zato preverite še ostalo ostale storitve ponudnika. preberite tudi prispevek: “Vgradnja strešne kritine naj bo kakovostna in natančna.”

 

Kontaktirajte ponudnika: A-SISTEMI d.o.o., trgovina, inženiring in storitve, Tomšičeva ulica 37, 2380 Slovenj Gradec, 031 375 076 
www.asistemi.si

 

Fasadni sistemi Caparol premikajo meje mogočega

Vaša izolacija se pase na sosednjem travniku

Potrebujem dovoljenje, če želim vrtati vrtino za toplotno črpalko ?

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

Prejšnji članekVgradnja estriha
Naslednji članek10 nasvetov kako izbirati barve

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...
Alpod talne obloge