Svetila za sanjsko ureditev okolice in vrta [Sodobni TRENDI]

V kolikor vrtu in terasi namenite le nekaj pozornosti, lahko lepo obogatita vaš vsakdan in postaneta prostor sprostitve. V vsem svojem sijaju lahko zasijeta z izborom ustreznih svetil in postaneta pravi mali raj. Razsvetljava je pomemben element zunanjega interierja, saj odlično dopolnjuje bivanje na prostem. Željo po osupljivi zunanji osvetlitvi pa večkrat pretehta misel, da gre za precej zajeten strošek, ki ob vseh drugih zunanjih gradbenih in drugih delih precej seže v naš žep. V uredništvu Gradnje in obnove smo zato poiskali energijsko učinkovita svetila proizvajalcev AZzardo in Nowodvorski, ki jih zastopa podjetje IQ Lighting, in so poleg raznolikih dizajnerskih oblik tudi cenovno dosegljiva. Gre za sodobna svetila s številnimi možnostmi postavitve in barvami svetlobe. Preberite več in preverite njihovo ponudbo 👇

 

Z zunanjimi svetili polepšajte vaš vsakdan [Edinstvena linija svetil Matera] 👌

Na fotografiji zgoraj predstavljamo zunanja svetila AZzardo iz linije Matera. Sodobno stopnišče opremljeno z zunanjimi svetili Matera preprosto očara. Omenjena linja je na voljo v kombinaciji stenskih (Matera Wall) in talnih svetil (Matera 600). Luči so zasnovane za zunanjo uporabo in ponujajo visoko tehnično zmogljivost v povezavi s sodobnim konceptom zunanje ureditve. So odlična izbira za osvetlitev vhoda ali natančno določene poti vzdolž hiše ali vrtne steze. Linijo Matera in še mnoge druge luči proizvajalca AZzardo zastopa podjetje IQ Lihgting. Oglejte si celotno ponudbo zunanjih svetil AZzardo v njihovi spletni trgovini www.azzardo.si

 

Za udobno bivanje na prostem so svetila nepogrešljiv dodatek.
Iz programa zunanjih svetil podjetja IQ Lighting lahko izberete svetila za neposredno razsvetljavo določenega območja ali svetila z usmerjenim snopom svetlobe navzgor in/ali navzdol. V kolikor torej želite osvetliti poti, vrtne gredice, poudariti stopnice ali pritegniti pozornost na določene vrtne elemente, ste na pravem mestu.

 

 

Na fotografiji levo vam predstavljamo izjemno stensko zunanjo luč AZzardo Ancona v izvedbi Wood, na voljo je tudi v beli in antracit barvi. S tem svetilom boste zagotovo dosegli osupljiv izgled vaše terase, hodnika, stopnišča ali vhoda. Gre za aluminijasto svetilko v imitaciji lesa. Njena toplina preprosto očara.

KLIK ZA OGLED PONUDBE 

 

 

 

 

 

Pri IQ lighting so poskrbeli za trendovsko ustvarjanje razpoloženjske svetlobe za različne situacije. AZzardo luč Zita Dark Gray je s svojim lahkim dizajnom in z gor/dol usmerjenim snopom svetlobe uporabna tako za zunanjo kot tudi notranjo uporabo.

KLIK ZA OGLED PONUDBE

 

 

 

 

 

Moderne stoječe luči AZzardo Agape so še posebej primerne za osvetlitev steze ob bazenu ter za osvetlitev jedilnega in pogovornega kotička na vaši terasi. Ponujajo prijetno razpršeno svetlobo, ki nevsiljivo osvetli širok del zunanjega bivalnega prostora. Luči so zaščitene proti zunanjim vremenskim vplivom, s svojo svetlobo pa poskrbijo za prijeten večerni ambient in dobro počutje med večernim klepetom ob pijači ali pripravi specialitet z žara.

KLIK ZA OGLED PONUDBE

 

 

 

 

Edinstven vhod v stanovanjsko hišo lahko uredite s svetili Nowodvorski 😍

Svetila priznanega proizvajalca Nowodvorski, ki jih predstavljamo na fotografiji zgoraj so prav tako del široke ponudbe svetil podjetja IQ Lighting. Linja Mekong nudi dve velikosti stenskih svetilk v kombinaciji z vrtno stoječo svetilko. Gre za sodoben stil, ki ga odlikuje klasika in eleganca. Linja svetil Mekong, ki zagotovo navduši in doda prav poseben pečat vsakemu vhodu je na voljo v spletni trgovini s KLIKOM TUKAJ.

 

 

Zunanje luči za hišo izberemo glede na naše potrebe in kontekst zasnove hiše in okolice. Kombinacija stenskih in vrtnih stoječih svetil proizvajalca Nowodvorski iz linije Lhotse daje prefinjen izgled in se zaradi enostavne zasnove poda tako k moderni kot tudi k tradicionalno zasnovani hiši. Luči Lhotse oddajajo prijetno razpršeno toplo belo svetlobo.

KLIK ZA OGLED PONUDBE

 

 

 

 

 

Očarljiva terasa s svetili Flowerpot [Svetilo in cvetlični lonec v enem] 😍

Osvetljeni cvetlični lonci Flowerpot proizvajalca Nowodvorski na terasi ali vrtu pričarajo romantično vzdušje in s svojo prijetno svetlobo popestrijo družabne poletne večere. Takoj, ko to svetilo postavimo na vrt ali teraso, že služi svojemu namenu z nežnim oddajanjem svetlobe.

 

 

V široki ponudbi notranjih in zunanjih svetil podjetja IQ Lighting lahko zberete svojo kombinacijo stenskih, prostostoječih, talnih in visečih zunanjih ter notranjih svetil v enakem stilu. IQ Lighting vam po naročilu izdela tudi zunanja linijska svetila z LED trakom v profilu poljubnih dimenzij. Proizvodnja in salon IQ Lighting se nahajata na Brnčičevi ulici 13 v Ljubljani, kjer si svetila lahko ogledate, prodajni svetovalci in inženirji pa vam strokovno svetujejo. Z njimi se lahko dogovorite za ogled objekta in izdelavo svetlotehničnega projekta. Širok izbor svetil je na voljo tudi v spletnih trgovinah www.iqlshop.si in www.azzardo.si

 

 

Kontakt: 05 901 61 57, info@iql.si

www.iqlshop.si   I   www.azzardo.si

 

 


 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za ureditev okolice in terase, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vašo okolico urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

 

Prijetno urejanje doma vam želimo,

Ekipa revije Gradnja in Obnova

 

 

V ogled priporočamo tudi te aktualne REŠITVE 👇

https://gradnjainobnova.si/2020/09/15/kako-ustvariti-cvetoc-in-zelen-okrasni-vrt-nasvet-in-ideje/

https://gradnjainobnova.si/2020/09/12/v-prenovo-z-gotovinskimi-krediti-delavske-hranilnice/

 

Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo Vašega doma obišči VSTOPNO STRAN (KLIK)!

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title