Letne kuhinje COOKOUT

Kaj je lepšega kot preživljanje prostega časa na domačem vrtu. In zakaj ne bi vsakodnevne rutine kuhanja spremenili v zabaven in sproščujoč dogodek na svoji terasi, vrtu ali celo balkonu. Topli dnevi nas kličejo na prosto in ravno zato smo raziskali zanimive rešitve za ureditev letne kuhinje. Predstavljamo vam edinstveno, estetsko dovršeno in trendovsko letno kuhinjo Dukin CookOUT.

Uživajte v pripravi hrane v objemu sonca in prijetne poletne sapice, le korak stran od prijetnega domačega vrtička.

Letna kuhinja CookOUT je prilagojena uporabi na prostem in je zato odporna na vremenske vplive, z odlagalnimi površinami pa omogoča, da kuhinjske pripomočke varno skrijete, po želji pa tudi zaklenete v notranjost. Omislite si lahko tudi dvižni pokrov iz aluminija, ki varuje delovno površino kuhinje pred umazanijo in vremenskimi vplivi. Letna kuhinja CookOUT je na voljo s pokrovom ali brez. Si želite v kuhinji tudi žar, štedilnik, hladilnik … Omenite to sodelavcem podjetja Dukin d.o.o. in z veseljem vam bodo kuhinjo prikrojili vašim potrebam.

 

Tri velikosti in veliko barvnih izvedb

Naše potrebe in želje se razlikujejo, zato lahko svojo letno kuhinjo CookOUT izbirate izmed treh velikosti, dveh modelih, barvo pa izberete iz široke paleti barv ter imitacij lesa. Zakaj ne bi združili kuhanja in hkrati uživali na prostem tako doma, kot na dopustu. Omislite si letno kuhinjo Dukin COOKOUT. Oglejte si katalog in si sestavitev Vašo letno kuhinjo.

 

 

 

Kontaktirajte ponudnika: DUKIN d.o.o., Prešernova ulica 25, SI-9240 Ljutomer

T: 059/100-150 E: info@dukin.eu W: www.dukin.si 

Stilsko dovršeni smetarniki StyleOUT®.

Vaš sanjski plavalni ribnik

Nova ograja. In kakšno naj izberem?

Vrtne pipe Gala.

 

Avtor: Matej Kvasnik

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja