Izjemni vrtni kamini [za gurmanske užitke na domači terasi]

Predstavljamo edinstveno ponudbo vrtnih kaminov za peko in dekorativnih vrtnih kaminov. Verjetno ni nikogar, ki ne bi užival med posedanjem na vrtu, medtem ko zadiši z žara. Ali ko se v pizza peči sveti razbeljena žerjavica, ki poskrbi, da je hrana iz takšne peči še posebej okusna. Nas so prepričali tudi nadvse simpatični dekorativni vrtni kamini, ob romantičnem pogledu na igro plamenov, ki pričarajo toploto in toplino v našem srcu, je užitek zagotovljen. Naj bo vrtni kamin vir naravne toplote, mesto doživetij in sprostitve, hkrati pa lep dekoracijski element na terasi ali vrtu. Izberite vašega 👇

Dekorativni zunanji kamin na drva z možnostjo priprave hrane 😍

 

Romantika brez dima ob blagem poletnem večeru? Z novim zunanjim kaminom Ruegg SURPRISE so možnosti presenetljive in skoraj neskončne. Ruegg Surprise vrtni kamin je namenjen za prav posebna doživetja na prostem. Unikatni izdelek se sestoji iz 50 cm visokega podstavka na katerem je kamin, visok 45 cm s premerom 75 cm. Nad kaminom se nahaja 150 cm visok dimnik. Skupna višina je 250 cm. Po želji lahko na kurišče dodate steklokeramične ali nerjaveče plošče, na katerih lahko skupaj z bližnjimi ob klepetu pripravljate razne dobrote. Doživetje lahko nadgradite tudi z dodatkom za peko na žaru. Zahvaljujoč steklom, ki jih je moč enostavno odpreti, žerjavica ne leti na okoli in ni neprijetnega dimljenja. Dimenzije in galerija slik vam je na voljo na povezavi TUKAJ.

 

 

Vrtni kamin TORONTO nudi vse, kar potrebujete za popoln piknik užitek 👌

Vrtni kamin Toronto z žarom je kamin, ki nudi vso udobje za gurmanske užitke. Njegov prijeten izgled, v naravnih barvah, se poda v vsak ambient. Izdelan je iz marmornatega drobljenca in visoko kakovostnih, obstojnih materialov. Udobna delovna plošča v izvedbi crystal – polirana, je enostavna za čiščenje. Streha žara je izdelana iz črnega aluminija, s čimer je gornji del kamina zaščiten pred sajami, le te se enostavno očistijo, izgled pa je vrhunski. Pri pečenju lahko uporabljate celo dve mreži hkrati. Teža vrtnega kamina je 680 kg. Dimenzije se nahajajo na tehnični skici na povezavi tukaj.

 

 

Za še večje gurmane priporočamo vrtno pizza peč iz programa ALFA 🍕🥂

 

Sedaj je čas za predstavitev edinstvenih pizza peči ALFA. Na voljo so v različnih izvedbah na plin, na drva ali v kombinirani izvedbi drva in plin. Sodoben izgled očara! Primerne so za vsakdanjo uporabo in druženje z družino in prijatelji. Na voljo so tudi prenosljive izvedbe in izvedbe na kolesa, ki omogočajo enostavno premikanje. Izvedba na drva, je primerna tudi za peko na žaru ali izpod peke. Občutek, ko se v takšni peči sveti razbeljena žerjavica, ki poskrbi, da je hrana še posebej okusna, je res edinstven. Vsi modeli vrtnih kaminov in pizza peči so na voljo na povezavi TUKAJ.

 

 

Dekorativni vrtni kamini z opcijo peke naredijo vašo teraso res edinstveno 😍

Ste pomislili na slasten prigrizek ob posedanju poleg vrtnega ognja? Tudi mi smo. V podjetju Hergom pa prav tako. Nastal je hibrid med vrtnim ognjem in žarom, ki popestri druženje na prostem. Zunanji kamin Hergom FIRE PIT je narejen tako, da traja celo življenje. Železni elementi so narejeni v njihovi livarni. Premazani so z visokotemperaturnim premazom in sestavljeni v celoto. Pod opcijo imate na voljo tudi podstavek. Več o tem edinstvenem dekorativnem kaminu za peko najdete na povezavi TUKAJ.

 

Izjemno ponudbo dekorativnih zunanjih kaminov vam nudijo v podjetju KAMINI KOČEVAR. Za vse, ki si želite uživati ob romantičnem pogledu na igro plamenov in uživati v peki priporočamo ogled celotne ponudbe. KLIK TUKAJ

 

 

Kontaktirajte ponudnika: Kamini Kočevar

Lokacije salonov: Juhartova 19, 3311 Šempeter  I  Ulica 15. maja, 6000 Koper  I  Viška cesta 2, 1000 Ljubljana

03 700 17 96  I  info@kamini.si  I  www.kamini.si

 

 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

Čaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

V ogled priporočamo tudi tele aktualne REŠITVE za ureditev okolice ali obnovo vaše hiše 👇

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

WoodCore deske za terase, ograje in fasade

Največji hit: Liner bazeni za domačo teraso 😍

Sodobne in trendovsko oblikovane linije tlakovcev 😍

Vrtne pipe Gala 😍

Lexan, prosojna kritina za nadstreške in fasade

Okrasni zbiralniki deževnice

16 idej za ureditev vaše terase in okolice 😍

 

 

👉 Še več nadvse praktičnih vsebin za vašo sanjsko okolico ter gradnjo ali obnovo doma najdete TUKAJ.

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: