Vrtne pipe Gala

​Harmonija lepote, oblike, kakovosti. Vrtne pipe Gala so ročno izdelane iz najboljših materialov, elegatnega in modernega videza, enostavne za montažo, življenjska doba je neomejena.

To so GALA vrtne pipe, katerih poslanstvo je izboljšati uporabniško izkušnjo in polepšati okolico, v kateri so postavljene. So samo-stoječe, namestimo jih lahko kjerkoli na vrtu. Na voljo so različni materiali – od INOX-a do naravnega kamna (različni graniti, tonaliti, kamen iz krasa …). Je edina pipa, ki ima betonski pritrdilni podstavek, zasun s keramičnimi tesnili in talni priklop za vrtno cev. Edinstvena smer vodnega izliva omogoča enostavno polnjenje zalivalnih posod. Prodajni asortima vrtnih pip GALA ponuja še takšne za štirinožne prijatelje in otroška igrišča, vrtce, šole…

Vrtna pipa inox Unikat
Namenjena je kupcem, ki bi v svoj vrt radi vnesli poleg funkcionalnosti izdelka tudi poudarjen estetski element. To je vrtna pipa z dodanim vzorcem na stebričku. Vrtna pipa UNIKAT se izdeluje v majhnih serijah enakih vzorcev na stebričku pipe. Izdelujemo jih v standarnih višinah 75 in 85 cm. Inox pipa UNIKAT ima možnost izpisa vašega logotipa / piktograma …

Vrtna pipa inox
Je naš prvi tovrstni izdelek. Izdelujemo ga v dveh višinah 75 ali 85 cm. Namenjen predvsem kupcem, ki prisegajo v prvi vrsti na funkcionalnost izdelka. Vrtne pipe INOX izdelujemo v dveh višinah: 75 cm in 85 cm. Pipa je samostoječa, namestimo jo lahko kjerkoli na vrtu. Izdelana je iz inox cevi, ki je ročno varjena brušena in polirana. Zasun se odpira v 1/4 kroga in ima keramična tesnila. Izliv vode je izdelan tako, da omogoča lahkotno polnjenje vrtnih zalivalnih posod, saj teče v rahlem loku stran od stebrička pipe.

Vrtna pipa Prestige
Je nova oblika pipe, kjer združujemo različne materiale z inox ohišjem.Vsaka pipa je edinstvena in v celoti izdelana ročno.Vrtne pipe PRESTIGE so izdelane s posebno skrbjo za kvaliteto in obliko. Pipa PRESTIGE je povsem novega izgleda in je edinstvena na svetovnem trgu. Poleg inox materialov uporabljamo tudi druge materiale kot so naravni kamen (različni graniti, pohorski tonalit, kamen iz krasa, stekleni in keramični mozaik). Vrtna pipa PRESTIGE ima umetniško oblikovano lice pipe (ki ga ustvarjajo mladi slovenski umetniki). Osnovna konstrukcija dopušča večjo izbiro uporabe različnih materialov, višina 80 cm.

Vrtna pipa Rex – pipa za štirinožne prijatelje
Izdelana je tako za domačo, kot tudi za javno uporabo (parke, sprehajalne poti, kampe, pokopališča, …) Izdelana je iz kvalitetnih materialov in prilagojena potrebam naročnika. V svojem podstavku, ki je izdelan v obliki pasje tačke ima posodico, ki jo gospodar napolni s pritiskom na pipo. Voda se v posodici zahvaljujoč naši inovaciji zadržuje približno 40 sekund. Ko se izprazni, se posoda posuši in tako preprečimo razvoj nadležnih alg. Napajalnik je v dveh izvedbah: z mehanskim odpiranjem vode, ali s senzorskim stikalom. Izdelan je iz inox cevi, ki je dovolj močna in robustna. Vrtna pipa REX je zato primerna tudi za uporabo na javnih površinah. Montaža je enostavna, potrebujemo le bližino vodovodnega omrežja.

Vrtna pipa Račka – pipa za otroška igrišča, vrtce, šole
Za naše najmlajše smo izdelali posebno obliko pipe, da se bodo v vročih dneh lahko samostojno osvežili in odžejali. Tako kot v parkih in javnih površinah, je tudi na otroških igriščih slabo poskrbljeno za pitno vodo. V Sloveniji imamo v večini krajev dobro pitno vodo in pravi nesmisel je, da obremenjujemo naravo s plastenkami. Ponudimo otrokom drugo možnost dokler jo še imamo. Pri nas smo izdelali pipo RAČKA s simpatičnim podstav komo v obliki račje tačke. Pipa RAČKA je na voljo z ročnim ali senzorskim odpiranjem pipe.

OGLEJTE SI ŠE KATALOG izjemnih vrtnih pip Gala 😍

Za ogled KLIK TUKAJ

Za več informacij obiščite spletno stran www.vving.eu

Za ponudbo ali cenik  kontaktirajte ponudnika. Nudijo tudi edino ograjo brez vijakov, ograjo VUDI. Več najdete TUKAJ.

Kontaktirajte ponudnika: VRTNE PIPE, Zoran Gala s.p., Strmica 93, 1360 Vrhnika 

051 624 921 I vrtnepipe.gala@gmail.com  I  www.vving.eu

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title