3 izjemne re┼íitve za vrt in okolico ­čĄę

Predstavljamo vam tri izjemne re┼íitve za ureditev okolice in vrta iz programa podjetja Alumero. Vsi izdelki so izdelani po najvi┼íjih standardih kakovosti in dobavljivi pri zanesljivem ponudniku.┬áUredite┬á si va┼ío okolico s trajnimi re┼íitvami ­čĹç

 

­čĹî┬áIzjemna in trajna re┼íitev je moderen ALU sistem visoke grede┬á

Na trgu je na voljo ve─Ź re┼íitev za postavitev va┼íe dvignjene grede. Ja. Ni nujno, da je ravno lesena. Moderne in lepe so ALU visoke grede.┬áALUMERO visoka greda je izdelek iz ─Źistega aluminija iz visokokakovostnih korozijsko obstojnih zlitin, zato jih odlikuje izjemna trajnost. Na voljo so pri podjetju Alumero.┬áCenik in ve─Ź informacij najdete TUKAJ!┬áOb enem boste na┼íli tudi nasvet o tek, kako napolniti visoko gredo za bogat pridelek.

 

 

­čĄę Lepa okolica in ni─Ź ve─Ź neuglednih zabojnikov za smeti!┬áSimpati─Źen je Alumero BOKS.

Nov dom za va┼íe zabojnike za smeti. Neugledni zabojniki za smeti so no─Źna mora za mnoge stanovalce hi┼í in stanovanjskih blokov. Z uporabni┼íko prijaznim, modernim boksom za zabojnike za smeti VASTITAS + iz aluminija bodo neugledni zabojniki izginili in poskrbeli ne le za red, ampak tudi za prijazno in lepo okolico va┼íega doma. Odpiranje pokrova zabojnika je avtomatsko. Ve─Ź najdete TUKAJ.

 

 

Fantasti─Źne ALU ograje iz programa ALUMERO. Trajna re┼íitev ograjevanja ­čĹç

Moderne ALU ograje podjetja ALUMERO odlikuje visoka korozijska obstojnost in visoka trdnost uporabljenih materialov, vsi vezni elementi so iz nerjave─Źega materiala. Na voljo 8 razli─Źnih modelov. Razli─Źne mo┼żnosti monta┼że omogo─Źajo prilagajanje razli─Źnim podkonstrukcijam.┬áALU ograje ne potrebujejo nikakr┼ínega vzdr┼żevanja, so izjemno stabilne in nudijo lep estetski videz. njihova ┼żivljenska doba je dolga! Preverite ┼íe ve─Ź. KLIK TUKAJ.

 

Vse predstavljene re┼íitve so na voljo pri podjetju ALUMERO d.o.o.. Alumero visoke grede, Alumero BOXI in Alumero┬ásistemi dvori┼í─Źnih in balkonskih ograj in vrat prepri─Źajo s preprosto obliko in elegantnim videzom, vsi izdelki so zelo trpe┼żni in zelo stabilni.

 

 

Kontaktirajte ponudnika: Alumero d.o.o., Kolodvorska ulica 39, 2310 Slovenska Bistrica

02 8055 700 I┬áalumero@alumero.si I┬á┬á ┬áObi┼í─Źi spletno stran KLIK TUKAJ

 

 

 

 

 

 

­čĹÇ┬áPrelistajte tudi revijo na povezavi TUKAJ┬á

POZOR!┬áZa vas smo na 48 straneh zbrali ┼íe ve─Ź trenutno najbolj aktualnih re┼íitev za var─Źno, enostavno in sodobno obnovo va┼íega doma. Dobro si jih je ogledati┬á­čśë

 

 

Vas zanimajo ┼íe druge prakti─Źne re┼íitve? Priporo─Źamo tole:

Enostavna rešitev postavitve škarpe.

7 poletnih idej za ureditev vaše terase

­čśŹ Generalna obnova kamnite povr┼íine. Vrhunsko!

Fasadne obloge, ki navdušujejo!

3 izvedbe nadstreškov, ki so nas navdušile

Skriti zabojniki za smeti. ALUMERO BOX ­čĹî

 

­čĹî┬áZa ┼íe ve─Ź edinstvenih re┼íitev obi┼í─Źite vstopno stran.┬áKLIK TUKAJ.

Avtor: Tanja Gosten─Źnik, urednica spletnega mesta

Deli ─Źlanek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: