3 izvedbe nadstreškov, ki so nas navdušile

Avtomobilski nadstrešek. Razlogov za postavitev je več. V kolikor iščete rešitev za zaščito dodatnega avtomobila, načrtujete energijsko varčno gradnjo hiše, kjer prizidek za garažo lahko pomeni moteči element zaradi toplotnih izgub ali ocenjujete, da je gradnja garaže v hiši ali ob njej negospodarna, potem obvezno preverite tole ponudbo nadvse kakovostnih jeklenih nadstreškov. Nadstrešek prav gotovo je ena izmed najbolj optimalnih rešitev za zaščito vaših avtomobilov. Nas so očarali tile:

 

Fotografiji: Nadstrešek Armat , izvedba na štirih stebrih po meri

 

Nadstrešek z lopo. Nadvse funkcionalna rešitev.
Poglejte tole izvedbo. TOP!

Nadstrešek z lopo, rešitev dva v enem. V lopi, ki je oblikovno del nadstreška, lahko shranite različno orodje, kolesa, manjše strojne naprave, igrače ipd., in jih imate tako vedno pri roki. Hkrati so vaši avtomobili varno parkirani in zaščiteni pred neželenimi vremenskimi vplivi. Nadstrešek z lopo Armat je zasnovan po najnovejših modnih smernicah. V eni izvedbi združuje estetsko dovršenost in funkcionalnost. Osnova nadstreška je jeklena konstrukcija iz pocinkanih profilov, jekleni nosilci pa so lahko različnih dolžin/dimenzij, zato je višino nadstreška mogoče enostavno prilagajati glede na višino terena. V kombinaciji z lesom je njihov videz izjemen.

Fotografija: Nadstrešek ARMAT z vrtno lopo

Najbolj enostavno je parkiranje pod konzolni nadstrešek

Konzolni nadstreški zagotavljajo udobno in enostavno parkiranje, saj na uvozni strani nimajo stebrov, ki bi oteževali dostop z avtomobilom. Zato so nadvse praktični tudi tam, kjer smo prostorsko omejeni. Zelo praktičen primer postavitve je na primer parcela oz parkirni prostor, ki je že ograjen s škarpo ali drugo ograjo in bi postavitev dodatnih stebrov še bolj omejila parkirni prostor. Konzolni nadstrešek Armat je dobavljiv v različnih izvedbah, tako za parkiranje enega kot za parkiranje več avtomobilov. Med nosilnimi stebri konzolnega nadstreška Armat je dodana aluminijasta profilirana pločevina z dekorjem, s čimer so pri Armatu zelo lepo popestrili izgled tega nadstreška. Na voljo so različni vzorci. Kaj pravite na povsem individualnega s hišno številko ali vašim priimkom?

Fotografija: Konzolni nadstrešek Armat z dekorjem

 

V kolikor si želite nadstrešek izdelan po sodobnih trendih priporočamo nadstrešek ARMAT.
Obiščite www.armat.si in www.avtomobilski-nadstreski.si

 

Kaj pa vaša terasa?

Tudi terasni nadstreški Armat so izjemni in sledijo vsem modnim smernicam. Kaj pravite na takšnega?

Fotografija: Terasni nadstrešek Armat

V kolikor je sama terasa ustrezno zasnovana in predvideva še kaj več kot le prijetno senco, potem je tale nadstrešek lahko tudi večstransko uporaben. Toča! V kolikor boste za vaš terasni nadstrešek predvideli ustrezno dimenzijo, lahko le ta služi tudi kot zaščita pred točo. Pod ustrezno zasnovan nadstrešek lahko na varno umaknete tudi vaš avtomobil. Osnova terasnega nadstreška Armat je jeklena konstrukcija, ki jo je mogoče dimenzijsko prilagoditi glede na teren in želeno višino. Streha je lahko iz polikarbonatnih plošč, pokrita s strešnim sendvič panelom, iz profilirane pločevine, iz lepljenega kaljenega stekla ali ravna.

Kontaktirajte ponudnika: ARMAT d. o. o., Krmelj 37A, SI-8296 Krmelj
Uprava in prodaja: Kočevarjeva ulica 2, SI-8000 Novo mesto
armat@armat.si  I  07 39 33 400  I   www.armat.si www.avtomobilski-nadstreski.si

 

 

 

 

 

Vas zanimajo še druge praktične rešitve s področja gradnje in obnove doma?
Posebej za vas smo na kar 48 straneh zbrali ideje, nasvete in ponudbe za gradnjo, obnovo in dom.
Na povezavi TUKAJ lahko prelistate revijo.

 

 

 

 

 

 

7 poletnih idej za ureditev vaše terase

Grill hiške.

Celostna 3D prenova na konkretnih projektih

Suženj ključev – nič več!

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: