Toplotna črpalka Biblock spada med najtišje toplotne črpalke na tržišču 😮

Weishaupt toplotne črpalke že v osnovi spadajo med najučinkovitejše in najtišje toplotne črpalke na tržišču. Ne glede na to, ali je zajem toplote iz zraka, zemlje ali podtalnice, lahko pričakujete varčno in absolutno zanesljivo obratovanje Vaše naprave. Ampak PAZITE! Weishaupt je na trg plasiral še bolj dodelano toplotno črpalko Biblock, ki zagotovo spada med NAJTIŠJE naprave na tržišču! Predstavljamo vam nov sistem toplotnih črpalk za eno- in več družinske hiše.

 

👌 Odlična toplotna črpalka Biblock, proizvajalca Weishaupt.

Odlikuje jo izjemno tiho in učinkovito delovanje ter eleganten in moderen dizajn. 😍

Weishaupt je na trg ponudil novo toplotno črpalko Biblock WWP LB 12-A. Gre za na novo razvit proizvod na področju toplotnih črpalk zrak/voda. Novo modulacijsko toplotno črpalko odlikuje zelo tiho in učinkovito delovanje ter izjemno eleganten in moderen dizajn.

 

Brez težav jo lahko namestite tudi v gosto naseljenih območjih

Posebna značilnost Weishauptove Biblock toplotne črpalke je ventilator zunanje naprave. Oblikovan je po vzoru sovjih peruti, z nizkim številom vrtljajev in aerodinamično optimizacijo izpusta zraka (usmerjanje toka), kar ji omogoča izjemno tiho delovanje. Napram SPLIT toplotnim črpalkam pri Biblock toplotni črpalki kompresor ni nameščen v zunanji, temveč v notranji enoti. Nova TČ Biblock tako spada med najtišje naprave na tržišču. Raven zvočnega tlaka je pri oddaljenosti 1,5 m samo 35 dB(A) in ustreza tudi najstrožjim zahtevam iz predpisa TA Lärm (mejne vrednosti v stanovanjskih naseljih in zdraviliščih). To pomeni, da lahko zunanjo enoto Biblock brez problemov namestite tudi v gosto naseljenih območjih.

 

💪 Nova Biblock toplotna črpalka je resnično zelo učinkovita!

Z Biblock toplotno črpalko lahko toploto zunanjega zraka učinkovito izkoristimo za ogrevanje in pripravo tople vode do minus 22 stopinj Celzija. Ker doseže temperaturo predtoka do 65 stopinj Celzija, je primerna tudi za sanacijo obstoječih objektov z radiatorskim ogrevanjem. Iz okolja pridobi več kot štirikrat več energije, kot jo porabi za svoje delovanje. Nova toplotna črpalka deluje intuitivno prek sistemske naprave z barvnim zaslonom in LED funkcijsko vrstico.

 

 

👀 Več o edinstveni toplotni črpalki Biblock

je zbrano tukaj: KATALOG BIBLOCK

 

 

 

 

Kontaktirajte ponudnika:  Weishaupt d.o.o, Teharje 1, 3000 Celje, telefon:  +386 3 425 72 50

 

Gradite, urejate ali obnavljate Vaš dom? 

👀 Prelistajte revijo na povezavi TUKAJ 

POZOR! Za vas smo na 48 straneh zbrali še več trenutno najbolj aktualnih rešitev za varčno, enostavno in sodobno obnovo vašega doma. Dobro si jih je ogledati 😉

 

SPLIT toplotna črpalka, ki greje in hladi 👌

Intelegentni kamini M-DESIGN

Suhomontažni estrih z utorom za talno ogrevanje

 

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: