Strešna kritina – novosti in priporočila

Predstavljamo 2 izjemni strešni kritini, ki sta prav gotovo vrhunska izbira. Kritina Tilcor, ki jo na slovenskem trgu zastopa podjetje Bonmark je ena boljših na trgu. Prav tako se po odličnih lastnostih in sodobnemu izgledu zelo dobro odreže tudi betonska strešna kritina, slovenskega proizvajalca Strešniki Golob. Za učinkovito izolacijo strehe priporočamo vgradnjo izjemne Superfoil izolacije, ob enem pa predstavljamo še posebno rešitev za obnovo stare strešne kritine. Preverite 👇

 

👉 Izjemna strešna kritina iz JEKLA in KAMNA 😮

Tako je! Predstavljamo vam izjemno kritino Tilcor 100 % made in New Zealand, kar pomeni najboljše, saj je Nova Zelandija pri proizvodnji pločevinastih strešnikov vodilna na svetu. Pločevinasta kritina Tilcor je novost na našem tržišču in ima za kar 10 let daljšo pričakovano življenjsko dobo od drugih znamk te vrste strešnih kritin. Je izjemno odporna, izdelana je iz najčistejše železove rude. Posip je izdelan iz naravno obarvanih kamnin! Več o kritini in dobavitelju preverite TUKAJ.

 

 

😍 Strešniki Golob na modernem objektu, linija prestiž v antracit barvi 👇

 

Vodilni slovenski proizvajalec betonskih strešnikov podjetje STREŠNIKI GOLOB, kjer je izdelovanje strešne kritine že več kot 50 letna tradicija, na trg ponuja trdno streho, varno v vseh vremenskih razmerah in streho, ki je estetska, a kljub vsem prednostim in 30 letni garanciji še vedno cenovno ugodna. Na voljo so moderne, sodobne in tradicionalne linije strešnikov. Glavna prednost betonskih strešnikov Golob je ta, da vpijajo bistveno manj vode od glinenih, zaradi česar je manjša verjetnost nastanka poškodb zaradi vlage in zmrzali. Preverite katere so 4 KLJUČNE PREDNOSTI betonskih strešnikov in si prenesite najnovejši katalog strešnikov Golob KLIK TUKAJ 

 

 

👌 S premazom ISONIT lahko streho tudi obnovite. Preverite TOLE:

Do nove strehe z obnovo stare. Tako je. Predstavljamo praktično in kakovostno rešitev. Zelo učinkovit premaz ISONIT za obnovo in zaščito vaše strehe. Novost, s katero lahko vašo streho, v kolikor res ni močno uničena, enostavno obnovite in ji povrnete tako osnovno funkcijo zaščite objekta, kot tudi lep izgled. torej, v kolikor vaša streha deluje dotrajana, čeprav je stara šele 10 let in je namesto opečno rdeče vse bolj rjava rešitev najdete TUKAJ.

 

👉 Za učinkovito toplotno izolacijo STREHE priporočamo TOLE!

 

Superfoil izjemna in energetsko zelo učinkovita izolacija za strehe. SuperFOIL SF19 je večplastna toplotna izolacija, ki se uporablja tudi za izolacijo streh. Ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Sestavljena je iz vrhnjega sloja SuperFOIL in ostalih vmesnih slojev, ki se sestojijo iz folije in termo pene v večih plasteh. Je izredno učinkovita in zavzame zelo malo prostora! Montaža je preprosta tako za profesionalce kot domače graditelje. Prihaja iz Velike Britanije, kjer so standardi izolacije postavljeni zelo visoko. Je lahka, učinkovita in cenovno sprejemljiva z življenjsko dobo daljšo od 50 let. 👀 Oglejte si video o tem, kako učinkovita je in preverite kako enostavno se vgrajuje  Klik TUKAJ!

 

Partnerji teme:

           

 

 

 

 

 

👀 Prelistajte še revijo: 48 strani najbolj aktualnih rešitev za gradnjo ali obnovo👇

 

V ogled pa nedvomno priporočamo tudi TOLE 👇

Epoksidni tlaki vse večji trend! 👀

Sodoben dom in AKTUALNI TRENDI

7 poletnih idej za ureditev vaše terase

Obnova asfaltnih površin je lahko enostavna!

Notranja vrata in aktualni trendi 🤩

Novost za ogrevanje in prezračevanje notranjih bazenov

💪 Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo Vašega doma obišči VSTOPNO STRAN!

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: