petek, 2 decembra, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaOgraje po naročilu

Ograje po naročilu

V podjetju Hiša ograj izdelujemo vse vrste notranjih in zunanjih ograj narejenih iz najbolj kakovostnih materialov.

Medtem, ko uredite vso dokumentacijo in se seznanite s pravnimi določili pa se je potrebno še odločiti kateri tip boste izbrali. Izbrati inox ograjo, WPC ograjo ali alu- ograjo?

Če se odločate za inox ograjo vas lahko dodatno prepričajo te prednosti: izjemna kvaliteta materiala, statična trdnost materiala, odporen na vremenske vpliv, neomejena življenjska doba, odporen na temperaturna nihanja.

Woodcore oz. WPC ograje so narejene iz bambusovih vlaken in recikliranega polietilena. Gre za tehnologijo ograj, ki je praktično brez vsakršnega koli vzdrževanja. Material je izjemno odporen na vremenske razmere. Na voljo je več različnih barvnih kombinacij in oblik desk. Tehnologija WPC ograj je na videz zelo podobna pravim lesenim ograjam in dajejo naravni videz. Prednosti pred lesenimi ograjami so v tem, da jih ni potrebno lakirati in barvati, prav tako pa so bolj obstojne pred vremenskimi vplivi.

Alu ograje se odlično obnesejo na balkonih in terasah, stopniščih ter dvoriščih, njene prednosti pa so: izjemna kvaliteta materiala, velika barvna izbira materialov, odporen na vremenske vpliv, neomejena življenjska doba, odporen na temperaturna nihanj, cenovno dostopna ograja.

Kakovost izdelave zagotavljamo s 15-letno garancijo na obstojnost barve in nekorozivnost.

Vaša zamisel o tem, kakšnega videza naj bi bila ograja ali stopnišče, je vodilo pri naši izvedbi.

Naše izkušnje vam bodo pomagale, da jo uresničite.

Svetovali vam bomo pri izbiri ustreznega materiala in oblike

 

Prispevek podjetja:

Hiša ograj d.o.o. izdelovanje ograjnih sistemov d.o.o.

Maistrova ulica 16, 1241 Kamnik

051/606-440

 info@hisa-ograj.si

 www.hisa-ograj.si

 

Preberite tudi: 

6 razlogov, zakaj imeti hišo iz hlodov!

Dekorativno senčenje

 

 

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...