sobota, 25 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaDekorativno senčenje

Dekorativno senčenje

S premišljeno izbiro barve in sistema upravljanja pridobite ne le senčilo, temveč tudi lep kos okenske dekoracije. Senčilo lahko z barvo in svojo obliko hitro spremeni vaš prostor v eleganten in moderen dom. 

Na tržišču se danes ponujajo številne možnosti senčenja steklenih površin. Tudi na področju senčenja trendi narekujejo razvoj inovativnih in tehnološko dovršenih rešitev saj so okenske površine čedalje večje.  Senčila zato vedno bolj pridobivajo tako na pomenu dekorative kot tudi na pomenu osvetlitve in energetske učinkovitosti objekta. Dobro izbrana senčila nam izboljšajo kakovost bivanja, estetski videz objekta, zmanjšajo porabo energije in osvetlijo prostor z dnevno svetlobo.

Predstavljamo vam najnovejše trende dekorativnega senčenja. V podjetju Interlux, ki je  vodilni dobavitelj dekorativnih senčil na območju Slovenije in Hrvaške, stalno sledijo poslanstvu po ustvarjanju notranje lepote bivanja. V letošnjem poletju so na trg lansirali nov, izredno inovativen, modularen sistem za roloje, ki omogoča rešitev senčenja za še tako zahtevno situacijo.

Video prispevek: Sistem Absolute 2.0

https://www.youtube.com/watch?v=M88taMhTWgI

Sistem Absolute 2.0 bo, z izjemno velikim izborom platen,  zadostil tudi najzahtevnejše dekorativne smernice in trende. Raznolikost sistemov od velikosti XS do L omogočajo izdelavo rolojev od 0,3 m pa vse do 5 m širine v enem kosu. Široka paleta barv odlikuje tako odprte PVC in kovinske sisteme kot tudi pol kasetne in kasetne sisteme.

Na voljo so različne možnosti upravljanja (verižica, vzmet ali motor). Možne izvedbe sistema (enostavne in napredne) pa prilagajajo tudi cenovni rang sistema, ki je zato prijazen vsakomur. Motorni sistemi, nam preko domotica boxa omogočajo krmiljenje senčil tudi preko pametnih inštalacij.

 Ključne prednosti sistema Absolute 2.0

  • neskončne možnosti prilagajanja sistemov,
  • velika izbira barv PVC in kovinskih sistemov,
  • enostavno prilagajanje z nastavljivim kontra pinom,
  • možnost povezovanja več sistemov in preprosto upravljanje,
  • možnosti upravljanja z verižico, vzmetjo ali električnim motorjem in
  • možnost vključevanja senčil v sistem pametne hiše.

Možnih je več kot 400 konfiguracij sistema, vključno z dvojnim valjčkom in Day & Night. Sistem Day & Night je sistem z dvema valjčkoma (rolojema), na prvem je nameščeno blago za dnevno senčenje (prosojno in lahko platno) na nočnem valjčku pa zatemnitveno platno. Inovativen sistem tako v enem senčilu ponuja dvojno (dnevno in nočno) opcijo senčenja oziroma zatemnitve.

Tako  montaža, kakor tudi uporaba sistema sta povsem enostavni. Možnost povezovanja več sistemov (v eni kaseti je lahko nameščenih več ločenih valjčkov s platnom) daje senčilu izjemno funkcionalnost, prostoru pa lep izgled. Posamezna platna, ki so ločeno nameščena v enem sistemu, lahko spuščate in dvigate povsem ločeno in si tako ustvarite prijeten ambient po vaši meri. Z vgradnjo dekorativnega senčila Absolute 2.0 pridobite ne le senčilo, temveč tudi lep kos okenske dekoracije, ki bo z barvo ali obliko posodobil, poživil ali umiril vaš prostor.

V podjetju Interlux, d. o. o., stalno. Z izkušnjami in prefinjenim okusom v svoj nabor produktov dekorative interierja, sprejemajo le tiste, ki zagotavljajo najvišje standarde kakovosti in estetike. Za dodatne informacije OGLED CELOTNE PONUDBE SENČIL obiščite spletno stran www.sencila-dekorativna.si

Izdelek zastopa in prodaja podjetje Interlux d.o.o.

Cesta v Gorice 2, 1000 Ljubljana

T +386 1 423 3263

F +386 1 423 3264

info@interlux.si

Oglejte si tudi video prispevek o najnovejših trendih na področju uporabe dekorativnega kamna na voljo na povezavi TUKAJ.

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

Prejšnji članekKakovostna izvedba fasade
Naslednji članekGradnja eko hiše

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...