nedelja, 27 novembra, 2022
DomaStrokovnjaki svetujejoSezona piknikov je pred vrati!

Sezona piknikov je pred vrati!

Sezona piknikov bo kmalu v polnem teku. Poletje, ki se počasi nagiba v zgodnjo jesen nas poziva, da sončne žarke še izkoristimo in preživimo v objemu narave ter v dobri družbi. In če si poletja brez piknikov ne moremo predstavljati, si teh ne moremo predstavljati brez določene obvezne opreme. spodaj smo za vas zbrali kar nekaj idej za postavitev letne kuhinje, kamina na prostem ali idejo za izjemen vrtni žar.  👇 TOP!!

 

😍 Štiri sodobne in unikatne letne kuhinje pečarstva Hrovat:

Unikatno projektiranje in izvedba letnih kuhinj, žarov, vrtnih kaminov ter pizza peči pomeni, da se prav vsaka podrobnost prilagodi naročniku.

 

V pečarstvu Hrovat nudijo izdelavo celotne letne kuhinje s pozidavo pulta in dobavo ter vgradnjo kamnite delovne površine.

 

In kaj pravite na tole? Waw. Izjemno. Odprto kurišče je unikatni projekt pečarstva Hrovat! Pri njih torej lahko dobite celotno storitev »na ključ« Več preveri TUKAJ.

 

👌 Iščete enostavnejšo rešitev za postavite na teraso ali vrt? V ospredje postavljamo tele modele TIPSKIH letnih kuhinj in vrtnih žarov 👍

Predstavljen modularni sistem letne kuhinje priznanega italijanskega proizvajalca je na voljo pri pečarstvu Hrovat! Poleg unikatnih produktov, kot so zidane letne kuhinje, vrtni kamini in pizza peči ponujajo tudi modularne vrtne kuhinje, tipske kamine in pizza peči priznanih italijanskih podjetij PALAZZETTI ter ALFA PIZZA, ki imata dolgoletno tradicijo izdelovanja vrtnih kaminov.

 

 

Izjemen vrtni kamni sodobnega videza. Številni dodatki, ki jih nudijo predstavljene rešitve in premišljena oprema omogočajo izjemno doživetje pri uporabi in peki. Postavitev je enostavna, kakovost pa na visokem nivoju! Za nakup se obrnite na pečarstvo Hrovat. KLIK TUKAJ.

 

 

Očarljiv sestav letne kuhinje proizvajalca Kaufmann je dizajnerski izdelek vrhunske kakovosti, dobavljiv v sestavih po želji naročnika, so nam zaupali v pečarstvu Hrovat.

 

Za konec pa nikar ne spreglejte še izjemnih modelov vrtnih žarov ALFA PIZZA. Njihov izgled navdušuje tudi kadar niso v uporabi 🙂 V podjetju pečarstvo Hrovat se lahko pohvalijo s številnimi uspešno izvedenimi projekti roštiljev in ražnjev oziroma žarov, odprtih ognjišč, letnih kuhinj ter pizza peči za domačo in profesionalno gostinsko rabo. Odprta ognjišča, letne kuhinje ali vrtni kamini za peko so na voljo v različnih velikosti.

 

 

👉 Kvaliteten žar in letna kuhinja

Kvaliteten žar ni pomemben zgolj zato, da se meso in zelenjava kvalitetno spečeta, veliko bolj pomemben je njegov tehnični vidik, dimenzioniranje in kvaliteta materialov, ki se pri zidanih izvedbah nanaša predvsem na dober pečarski šamot, ta mora zdržati vse toplotne obremenitve. Pri kvaliteti moramo predvsem paziti pri lepilu, še posebej na zunanji strani, da zadrži zmrzal pozimi in vlago.

Pri dimenziranju zidanega žara je predvsem pomembna višina dimnika, ta mora biti dovolj visok za optimalno odvajanje dim, za napo pa je pomembno, da je meter nad kuriščem. Odprtina za dim naj ne bo previsoka, kajti dim se ne bo kadil skozi odprtino, ki je zato namenjena, ampak vam v obraz.

 

😍 👌 Postanite mojster žara ali najboljši picopek!

Pri tem vam bodo pomagali vrtni kamini in pizza peči iz ponudbe pečarstva Hrovat. Široka izbira kakovostnih materialov za obzidavo omogoča unikaten dizajn, ki ustvari izvrsten ambient v vašem domu ali na vrtu. Strokovno delo mojstrov pečarjev v kombinaciji z najnovejšimi tehnologijami in materiali pa so zagotovilo za kakovostno delovanje, obstojnost ter užitek ob uporabi. predstavljeni vrtni kamini in žari  so vrhunske kakovosti. Poiščite še več idej poišči : Klik TUKAJ

 

 

Ne spreglejte še tale TOP IZDELEK 💪

 

Šamotna plošča za vse domače kuharske mojstre! Komplet PIZZA CASA za peko pizze ali kruha v kaminu ali peči, za več informacij ali nakup KLIK TUKAJ! 

 

 

 

 

👀 Oglejte si še video. Fantastično!

 

Široka izbira dimenzij, oblik, kaminskih vložkov in dodatkov omogoča individualno prilagajanje kamina ali letne kuhinje vašim željam. V pečarstvu Hrovat vam svetujejo pri izbiri ponujene rešitve tudi strokovno vgradijo. Več o vrtnih kaminih in letnih kuhinjah Hrovat lahko preverite tudi TUKAJ.

 

Kontaktirajte ponudnika: Splošno pečarstvo HROVAT, Grobeljska cesta 2, 1234 Mengeš

031 706 009  I  info@pecarstvo-hrovat.si  I  www.pecarstvo-hrovat.si

 

 

 

Gradite, urejate ali obnavljate Vaš dom? 

👀 Prelistajte revijo na povezavi TUKAJ 

POZOR! Za vas smo na 48 straneh zbrali še več trenutno najbolj aktualnih rešitev za varčno, enostavno in sodobno obnovo vašega doma. Dobro si jih je ogledati 😉

 

TOP 5 vrtnih kreacij, ki so nas navdušile!

https://gradnjainobnova.si/2018/02/12/vrtne-pipe-gala/

Moderen sistem visoke grede

https://gradnjainobnova.si/2018/03/05/gotovi-nadstreski/

 

Oljenje lesene terase, da ali ne?

 

👀 Za še več idej in trenutno najbolj aktualnih rešitev za opremo ali obnovo doma obišči vstopno stran. KLIK TUKAJ.

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...