četrtek, 30 junija, 2022
DomaNa terasiHotSpring masažni bazeni

HotSpring masažni bazeni

Kombinacija masaže, toplote in vode vam omogoča, da se sprostite in odpočijete od napornega vsakdana, ter se tako osredotočite na tisto, kar vam pomeni največ življenju.

Vemo, da naši uporabniki cenijo trenutke preživete v svojem masažnem bazenu. Ravno to nas žene naprej, da želimo take trenutke ustvariti vsak dan v letu čim večim slovenskim družinam. Odkrijte prednosti HotSpring masažnih bazenov in prepričali se boste, da z novostmi, ki nas postavljajo na vodilno mesto v industriji masažnih bazenov, že nekaj časa ostajamo na prvem mestu najbolj prodajanih masažnih bazenov na svetu.

Raznolika masažna mesta
Masažni bazeni HotSpring® vam ponujajo raznolika masažna mesta. Le ta izkoriščajo vse možnosti namestitve v samem masažnem bazenu. Visokozmogljive in sektorsko nastavljive masažne šobe delujejo po načelu mešanja zračnega in vodnega curka. Prepoznavni znak masažnih sistemov HotSpring® je MotoMassage DX, ki je patent družbe Watkins Co.

100% filtracija brez by-passa
Vaše zadovoljstvo z masažnim bazenom bo predvsem odvisno od filtrirnega sistema vode.Masažni bazeni HotSpring® preko visokozmogljivih keramičnih TriX filtrov in bakterioloških filtrov z vložkom srebrovih ionov Ag+ in ozonatorja, filtrirajo vodo neprestano, 24ur na dan. Tudi v stanju pripravljenosti voda nenehno kroži skozi filtrirni sistem s pomočjo 39 W obtočne črpalke. Le ta zagotavlja, da se vsa bazenska voda v 24urah skozi filtrirni sistem prečisti vsaj petkrat. Tako je v masažnem bazenu ves čas kristalno čista voda brez mikroorganizmov in ni pogojev za razraščanje bakterij. Za dodatno svežino poskrbi ozon, ki se stalno sprošča.

 

VIDEO PRISPEVEK: Kaj pravijo uporabniki masažnega bazena HotSpring?

Kako je z vzdrževanjem masažnega bazena, kakšnega so izbrali drugi in še več mnenj uporabnikov masažnih bazenov HotSpring lahko preverite TUKAJ.

 

Prihranite denar, varčujte z energijo
Masažni bazeni HotSpring so vodilni v oblikovanju, inovativnostih in proizvodnji energijsko varčnih masažnih bazenov. Vsak masažni bazen HotSpring je izdelan z Energy Smart® sistemom, ki združuje več energijsko varčnih funkcij. Le te vam omogočajo izjemno nizke stroške obratovanja.

 

 

  • Masažni bazeni HotSpring Highlife® linije so popolnoma izolirani z več plastmi poliuretanske pene visoke gostote.
  • Vsi masažni bazeni HotSpring so opremljeni s pokrovom z visoko stopnjo izolacije in z jedrom iz goste pene, ki zagotavlja učinkovito tesnjenje in optimalno zadrževanje toplote.
  • Vsi modeli so opremljeni z LED-osvetlitvijo z možnostjo senčenja, ki potroši manj energije kot standardne žarnice.
  • Toplota, ki se ustvarja ob delovanju črpalk v strojnici se prenaša v vodo, s tem se zmanjša možnost hlajenja vode in omogoči nižjo porabo energije.
  • Samo kvaliteto potrjuje 7 letna garancija.
  • Lahko ste prepričani, da bo masažni bazen HotSpring vaši družini prinašal veliko veselja in užitkov, tako kot dosedanjim uporabnikom več kot 1000 masažnih bazenov v Sloveniji.

 

Predstavljamo vam tudi masažne bazene Freeflow, po sistemu priklopi in uživaj. Cenovno izjemno dostopni masažni bazeni.

Masažni bazeni Freeflow ponujajo odlično uporabniško izkušnjo, kot tudi ogromno vrednost vašemu domu. So energijsko varčni in omogočajo nizke mesečne obratovalne stroške. Vsi modeli so v celoti izolirani s termoizolativno peno, katera zagotavlja minimalno toplotno izgubo. Masažni bazeni Freeflow so izdelani z rotacijskim vlivanjem, kar zniža materialne stroške in stroške dela. Pri izdelavi se uporablja polietilenska smola, ki zagotavlja zelo trpežen masažni bazen v enem kosu, brez dodatnega ogrodja. Posledično so cenovno dostopnejši od preostalih masažnih bazenov. Več informacij najdete TUKAJ.

 

Kontaktirajte ponudnika: JOB PLUS d.o.o., 080 88 68, 041 638 019, www.jobplus.si, www.freeflow.si

Razstavni salon: Celovška cesta 366, Ljubljana Šentvid

Video “To smo mi”: oglejte si predstavitev podjetja in salona na povezavi TUKAJ. 

https://gradnjainobnova.si/2019/04/16/letne-kuhinje-cookout/

Talne in stenske kamnite obloge

https://gradnjainobnova.si/2018/02/06/360-virtualna-predstavitev-prostorov/

Kako izbrati pravi les

 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...
Alpod talne obloge