nedelja, 27 novembra, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaSodobne ideje za vgradnjo PVC ograje

Sodobne ideje za vgradnjo PVC ograje

Iščete trajno rešitev za postavitev ograjnega sistema? PVC ograjni sistemi to prav gotovo so. Njihova prednost se kaže predvsem v vzdrževanju, saj se izognemo problemom kot so: rjavenje, trohnenje, vpijanje vlage, periodično obnavljanje z barvo. Prednost PVC ograje je tudi cena, ki je napram ostalim ograjnim sistem ugodna. Ker so na voljo različne širine letev, je tudi možnost kreative pri sami zasnovi PVC ograje izjemna. V uredništvu smo za vas na spletu poiskali nekaj zanimivih idej za postavitev letev in izjemen videz vaše ograje.

 

Enostavna in popolnoma sodobna ograja iz ravnih letev 👌

Ograjni sistem na fotografiji zgoraj odlično zastira poglede, je lahkega videza, sodobna, model zasnovan iz ravne letve pa se lepo poda sodobni arhitekturi. Videz zgornje ograje lahko dosežete z izbiro bele ali sive letve ponudnika PROFIL d.o.o., širine 9 cm. Razmak med letvami se lahko poljubno izbira, glede na to, v kakšni meri želite zastirati poglede. PVC letev, za vgradnjo v predstavljen idejni koncept ograje, je trajna rešitev. Vzdrževanje takšne ograje je preprosto – ograjo po potrebi obrišemo z vlažno krpo, občasno pa jo lahko speremo s curkom vode pod tlakom. PVC letve ponudnika PROFIL d.o.o. so lahko poljubnih dolžin. Montaža na zidane stebre je preprosta, izgled odličen.

 

Montaža letvic na betonske stebre je možna horizontalno ali vertikalno:

Letve ponudnika Profil d.o.o. so izdelane iz trdega PVC-ja, ki je odporen proti ultravijoličnim žarkom, ni ga treba barvati, po uporabi pa lahko vse dele recikliramo. Letve so na voljo z ravnim ali polkrožnim zaključkom s katerim dosežemo izgled, kot na fotografiji ponudnika Profil d.o.o. (zgoraj). PVC ograje so trajne in odporne na različne vremenske vplive, kot so vlaga, mraz ali UV žarki. PVC letve (bela, siva, rjava) so dobavljive pri podjetju Profil d.o.o.. Kontakt: 051 499 949, 01 429 30 00, profil.doo@siol.net

 

 

Postavitev letev za popolno intimo na vašem vrtu ali terasi 😍

V urbanih naseljih se to vrstna postavitev letev vgrajuje pogosto, saj zagotovi popolno intimo. Letve dobavljive pri ponudniku Profil d.o.o. so lahko poljubnih dolžin, v treh osnovnih barvah: beli, rjavi in sivi barvi. Pritrjujemo jih lahko na betonske stebre ali na stebre iz nosilne kovinske konstrukcije (ta je lahko oblečena tudi v plastiko).

 

 

In kaj pravite na tole izvedbo in kreativno barvno kombinacijo ter postavitev letev. Izjemno!

Podobno ograjo si lahko sestavite tudi iz PVC letev dobavljivih pri ponudniku Profil d.o.o. Njihove ograje so graje namenjene za vrtove, terase, balkone… Letve so lahko poljubne dolžine. Letve so dobavljive v treh osnovnih barvah: beli, rjavi in svetlo sivi barvi, te izvedbe so tudi najbolj obstojne, cenovno ugodne in priporočljive. Izgled ograje, kot na idejnem predlogu zgoraj, lahko dosežemo s kombinacijo letev 45/30 (ožje letve, širina 4,5 cm) in letev 90/12 (širše letve, širina 9 cm).

 

Pregled nad dimenzijami letev, ki so dobavljive pri podjetju PROFIL: 

45/30: Votla letev 45/30 je izdelana iz trdega PVC-ja, ojačana z dvema prekatoma.
Letev je široka 4,5 cm, debela 3 cm, z ravnim ali piramidnim zaključkom. Letev
je namenjena tudi za fasadni sistem, katera nadomesti lesene fasadne obloge.

90/12: Votla letev 90/12 je izdelana iz trdega PVC-ja, ojačana z štirimi prekati.
Letev je široka 9 cm, debela 1,2 cm, z ravnim ali polkrožnim zaključkom.

120/20: Votla letev 120/22 je izdelana iz trdega PVC-ja, ojačana z osmimi prekati.
Letev je široka 12 cm, debela 2 cm, z ravnim ali polkrožnim zaključkom.

 

Kontakt za naročilo (Profil d.o.o.): 051 499 949, 01 429 30 00, profil.doo@siol.net

 

 

PVC ograja je odlična tudi za ograjevanje večjih zemljišč, kot je tole 👇

Na fotografiji zgoraj, ograja PROFIL s polkrožnim zaključkom, letve širine 9 cm. Za ograjevanje večjih zemljišč in parcel je PVC ograja ena izmed pogostejših izbir, saj je pri večjih ograjnih površinah ključno to, da PVC ograje ne potrebujejo vzdrževanja in so trajne. Mnoge prepriča tudi cena, ki pri ograjevanju večjih zemljišč s PVC ograjnimi letvami, prav gotovo zagotavlja izvedbo z optimalnim stroškom.

 

 

 

 

Simpatična je tudi ta izvedba ograje PROFIL 🤩

Ograjni sistem iz PVC letev PROFIL 120/20: Votla letev 120/22 je izdelana iz trdega PVC-ja, ojačana z osmimi prekati. Letev je široka 12 cm, debela 2 cm, z ravnim zaključkom.

Kontakt za naročilo: 051 499 949, 01 429 30 00, profil.doo@siol.net

 

 

 

 

Kako pripraviti temelj za ograjo?

Globina in velikost temeljev sta odvisni od višine ograje, ki jo želimo postaviti. Temelj je v povprečju širok 30 in globok 50 do 60 centimetrov, kar velja za večino ograj. Za višje, ki segajo tri, štiri ali pet metrov visoko, pa naj bodo temelji širši in sicer 50 ali več centimetrov in globoki do 80 centimetrov. Vsi stebri naj bodo v enaki višini. Sama montaža letev je razmeroma preprosta. In jo lahko montirate samostojno.

 

V podjetju Profil d.o.o., nudijo dobavo PVC letev po celotnem slovenskem trgu. Izvedejo tudi montažo, na področju celotne Osrednje Slovenije, Gorenjske, Goriške in Primorske regije.

 

 

Kontaktirajte ponudnika: Profil d.o.o.

051 499 949  I 01 429 30 00  I  profil.doo@siol.net  I  www.profildoo.si

 

 

 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

Čaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

 

V ogled priporočamo tudi tele aktualne REŠITVE za ureditev okolice ali obnovo vašega doma 👇

https://gradnjainobnova.si/2020/09/19/lope-za-orodje-biohort-evropa/

Sodobne in trendovsko oblikovane linije tlakovcev 😍

https://gradnjainobnova.si/2020/09/23/saci-zari-in-vrtna-kurisca-top/

Vrtne pipe Gala

Rešitev za zatravitev povoznih površin in enostavno polaganje tlakovcev

Okrasni zbiralniki deževnice

https://gradnjainobnova.si/2020/04/20/10-atraktivnih-trendov-za-prenovo-ali-gradnjo-vase-hise/

 

Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo Vašega doma obišči VSTOPNO STRAN!

 

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...