Električno taljenje snega in ledu [nepogrešljiva REŠITEV]

Prednost električnega taljenja snega in ledu je takojšnje taljenje snega ob padavinah, ki preprečuje tudi zaledenitev površine oziroma poledico.

Odpade potreba po zakasnelem odstranjevanju snega in škodljivim posipanjem soli ali drugih kemičnih sredstev.

Vgradnja grelnih kablov na zunanje tlake in površine je enostavna in nudi izjemno ugodje. Zagotavlja takojšnje taljenje snega ob padavinah in preprečuje nastanek poledenelih zunanjih površin. Odpade potreba po zakasnelem odstranjevanju snega in škodljivem posipanju soli ali drugih kemičnih sredstev. Čiščenje snega in ledu tako ne bo nikoli več potrebno. Preverite.

Vgradijo se lahko na praktično vse pohodne in povozne površine

Zahvaljujoč enostavni zasnovi, je vgradnja grelnih kablov hitra in enostavna. Polagamo jih lahko v podlago iz peska, pod asfalt, ploščice ali tlakovce. Rešitev je namenjena za vse pohodne in povozne površine. Vgradnja se tako izvaja na stopnišča, terase, pohodne poti, dvorišča, parkirišča. Rešitev se pokaže kot odlična rešitev tudi za dovoze in klančine. Za izvedbo pišite na blaz@egro.si ali pokličite 041 683 216.

Grelne instalacije so prirejene za vrste zunanjih tlakov:

  • za asfaltne površine, tip GDA – grelni kabel za direktno vgradnjo v asfalt, prenese do 250°C,
  • za betonske, kamnite in opečne tlake, tip GD,
  • za tlakovane površine, tip GD.

Učinek je takojšen, udobje zagotovljeno

Vgrajeni električni grelni kabli uspešno odtalijo zasnežene površine in preprečujejo nastanek ledu. Z vgradnjo se povsem izognete poledici in odstranjevanju snega po padavinah. Vgradnja je možna ob sanacijah ali ob novogradnjah. Vse grelne instalacije so po vsej dolžini ozemljene z zaščitnim vodnikom in dodatno varovane pred električnim udarom s samodejnim odklopnikom na diferenčni tok 30 mA, so ATESTIRANE in popolnoma varne. Za izvedbo pišite na blaz@egro.si ali pokličite 041 683 216.

Temperaturna regulacija je enostavna in natančna. Za upravljanje in krmiljenje talnih grelnih instalacij je glede na namen in potrebe na voljo več možnih izvedb:

  • ročno upravljanje s časovnim izklopom,
  • stikalni blok s temperaturnim regulatorjem,
  • elektronski sklop EM-T s talnimi tipali za samodejno delovanje ob sneženju ali poledici.

Namestitve grelnih kablov je priporočljivo tudi za ogrevanje žlebov in odtokov meteorne vode, ogrevanje cevovodov v objektih in zunaj. Tako se lahko izognete tudi nastanku ledenih sveč in ledu v žlebovih ter odtokih.

Za izvedbo pišite na blaz@egro.si ali pokličite 041 683 216.

V podjetju EGRO Zorman vam bodo svetovali, sprojektirali in tudi izvedli grelni sistem, ki si ga želite in ki bo najbolj ustrezal vašim potrebam. Svetovali vam bodo glede varčnosti, uporabe in ustreznosti grelne opreme, ki bi bila za vas najbolj primerna. V spletni trgovini pa je možen nakup grelnih kablov in dodatne opreme, v kolikor se odločite za samo vgradnjo.

 

NAKUP ZA SAMOSTOJNO VGRADNJO: SPLETNA TRGOVINA

 

Kontakt za informacije in izvedbo vgradnje: EGRO Zorman d.o.o.
01 83 41 583  I  041 683 216  I  041 633 096  I  blaz@egro.si www.ogrevam.si

 


Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title