četrtek, 28 septembra, 2023
DomaMoj domInterierProtivlomna vrata SMART-SYSTEM po neverjetni ceni!

Protivlomna vrata SMART-SYSTEM po neverjetni ceni!

Elegantna protivlomna vrata vam omogočajo, da uresničite svoje želje in si naredite svoj sanjski dom. Reference podjetja SMART-SYSTEM dokazujejo kakovost, zanesljivost in trajnost njihovih varnostnih vrat.

Podjetje SMART-SYSTEM d.o.o. iz Celja, ponudnik protivlomnih vrat to zimo preseneča z akcijsko ponudbo. Protivlomna vrata Steel C, ki so v Sloveniji navdušile že preko 1.500 zadovoljnih strank in se ponašajo z odlično protivlomno zaščito, termično prevodnostjo in zvočno izolacijo, si lahko zagotovite po izjemni ceni. Namesto redne cene 1.490 € + DDV boste zanje odšteli od 1.164,00 € + DDV.  

Glede na to, da so količine po akcijski ceni omejene si svojo ponudbo zagotovite čimprej, izpolnite obrazec in kontaktiral vas bo prijazen svetovalec, ki vam bo s poučnimi nasveti pomagal pri izbiri vrat za vaš dom.

Protivlomna vrata Smart-System, model CACTUS. Sodobni vzorci vhodnih vrat – KLIK ZA OGLED.
Protivlomna vrata Steel
Protivlomna vrata Steel. Sodobni vzorci vhodnih vrat – KLIK ZA OGLED.
Protivlomna varta Smart-System, model Listen. Sodobni vzorci vhodnih vrat – KLIK ZA OGLED.

Protivlomna vrata Steel so odlična izbira za stanovanja in večstanovanjske hiše. Vrata nudijo najboljše med protivlomnimi vrati, saj so testirane pri najpomembnejših evropskih institucijah. Zagotavljajo najvišjo varnost Class 3 ter opcijsko možnost Class 4. Najboljšo termično izolacijo: 1,0W / (m2Xk) in protihrupno zaščito 34dB z opcijo vse do 44dB. Več o standardnih merah in kakšne kljuke so vključene v ceno si lahko pogledate na spletni strani.

In kaj se skriva v notranjosti vhodnih varnostnih vrat 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 ?

Zakaj izbrati SMART SYSTEM protivlomna vrata?

Smart system protivlomna vrata so zasnovana na temeljih za zaščito vaših domov, zagotavljanje varnosti, trdnosti, odpornosti ter dolge življenjske dobe. Vsaka vrata se ponašajo z lepim dizajnom, tehnologijo in zmogljivostjo, kar ustvarja izreden rezultat, in daje vsakemu prostoru temperament in izvirnost.

👀 Oglejte si še video predstavitev protivlomnih vhodnih vrat 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢. Nas so očarale!

Osupljiva varnostna vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢, so poleg odličnih tehničnih lastnosti tudi dizajnerska. Varnostna vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 so vrata s slogom in barvo po vaši izbiri. Na voljo je preko 100 različnih vzorcev in barvIzbirate lahko med štirimi sistemi 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 varnostnih vrat: Wall, Boiserie, Store in Ali. Varnostna vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 niso le varnostna vrata, ki lahko izboljšajo slog in oblikovanje vašega doma, temveč predstavljajo tudi najboljše med varnostnimi vrati, saj so testirane pri najpomembnejših evropskih institucijah. Več o posameznih modelih si lahko preberete na povezavi Edinstvena vhodna varnostna vrata [Smart system]

Kontaktirajte ponudnika in se dogovorite za izdelavo ponudbe:

03 42 55 800  I   info@smart-system.si   I  www.smart-system.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA