nedelja, 27 novembra, 2022
DomaMoj domEdinstvena vhodna varnostna vrata

Edinstvena vhodna varnostna vrata [Smart system]

Predstavljamo vam vhodna protivlomna vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢. Izjemen design, tehnološka dovršenost in inovativnost proizvodnje, natančnost izdelave in vgradnje ter prava cena ta vrata postavljajo v ospredje.

Sodobna arhitektura se vedno bolj nagiba k minimalizmu in čistim linijam. Tem smernicam sledi tudi proizvajalec vhodnih vrat Smart system, ki ponuja izvedbo brez vidnih podbojev, ki se povsem zlijejo s steno. Vhodna vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙞𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 so na voljo tudi v sitemu Store, s čimer proizvajalec sledi tudi trendu optimalne izrabe prostora. sistem Store namreč nudi dodaten prostor za shranjevanje in celo kombinacijo vhodnih vrat z vgradno omaro. Oglejte si edinstvene modele varnostnih protivlomnih vrat 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢, ki jih je na slovenki trg ponudilo podjetje SMART-SYSTEM d.o.o. iz Celja  👇

SUPER ZIMSKA AKCIJA!

Le še do konca marca!
PROTIVLOMNA VRATA SMART-SYSTEM OD 1,080.00€ + DDV

Preberi več…

Wing WALL, edina varnostna vrata v seriji, ki se povsem zlijejo s steno [brez vidnih podbojev] 😍

   

Wing Wall so edina varnostna vrata v seriji, ki so ravna s steno. Vratno krilo je poravnano z ravnino stene, podboj pa je skrit. Vhodna vrata so tako popolnoma komplementarna z notranjo in zunanjo steno. Montaža je enostavna in temelji na posebni podkonstrukciji, pripravljeni posebej za takšne rešitve. Gre za tehnološko dovršena varnostna vhodna vrata izjemnega dizajna s skritimi podboji. 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 varnostna vrata so zasnovana na temeljih za zaščito vaših domov, zagotavljanje varnosti, trdnosti, odpornosti ter dolge življenjske dobe. Vsaka vrata se ponašajo z lepim dizajnom, tehnologijo in zmogljivostjo, kar ustvarja izreden rezultat, in daje vsakemu prostoru temperament in izvirnost.

Zaradi elegantnega videza se lepo podajo v vsak sodoben dom. Poleg izjemnega sodobnega videza je njihova bistvena prednost tudi v trpežnosti vgrajenega okovja, široki izbiri zapiralnih mehanizmov in neslišnosti zapiranja. Vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 s protivlomnim razredom RC3 varujejo vaš dom. Vgrajene varnostne komponente razreda RC3 otežujejo razbijanje z drugim izvijačem, lomilko, klini ali žago. Kontakt za nakup in več o sistemu varnostnih vhodnih vrat 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 najdete na povezavi TUKAJ (KLIK).

Wing BOISERIE varnostna vrata, ki navdušujejo z dodatnim prostorom za shranjevanje 👌

   

Wing Boiserie so varnostna vhodna vrata, ki poleg dovršenega videza nudijo tudi dodaten prostor za shranjevanje. Sistem varnostnih vhodnih vrat dopolnjuje stenski panel, ki se lahko nadgradi s priročno omarico in je popolnoma združljiv z izgledom vrat. S to nadgradnjo je proizvajalec na trg ponudil edinstveno rešitev, ki nudi popoln izkoristek prostora in daje nadvse priročen prostor za shranjevanje plaščev, senčnikov, čevljev, kap ali ključev. Stranski paneli so prilagodljivi glede dimenzij in jih zato lahko načrtujemo v prav vsak prostor. Za vgradnjo takšnih vrat se lahko odločimo tudi pri prenovi oziroma menjavi starih vhodnih vrat.  Potrebno je le upoštevati, da se pripravijo širše zidne odprtine. Ker pa je podboj vrat skrit za omet ali mavčno steno, je razlika pri vgradnji napram klasičnim vhodnim vratom le ta, da moramo podboj namestiti še pred ometi in slikopleskarskimi deli, torej pred vsemi zaključnimi deli. Vsa varnostna vhodna vrata iz programa 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 so primerna za novogradnje in adaptacije, okvir pa je zasnovan tako, da ga je mogoče vgraditi v vse vrste sten, tako v zidane kot mavčnokartonske. Kontakt za nakup in več o sistemu varnostnih vhodnih vrat 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 najdete na povezavi TUKAJ (KLIK).

Sistem varnostnih vhodnih vrat 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 nudi tudi nadgradnjo po sistemu “vrata z vgradno omaro”

  

Proizvajalec vhodnih varnostnih vrat 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 je pri dizajnu in načrtovanju vhodnih razmišljal še korak dlje. Na trg so tako ponudili premišljeno zasnovano celoto “vhodna vrata z vgradno omaro”. Na ta način so povsem zadostili trendu sodobne arhitekture, ki se nagiba k minimalizmu in čistim linijam. Tem smernicam sledi tudi sistem varnostnih vhodnih vrat Wing STORE saj ponuja izvedbo, ki se povsem zlije z arhitekturno zasnovo prostora. Stranski profil se lahko med namestitvijo prilagodi na želeno dimenzijo in globino od 10 do 60 cm. Kontakt za nakup in več o sistemu varnostnih vhodnih vrat 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 najdete na povezavi TUKAJ (KLIK).

Osupljiva varnostna vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢, so poleg odličnih tehničnih lastnosti tudi dizajnerska. Varnostna vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 so vrata s slogom in barvo po vaši izbiri. Na voljo je preko 100 različnih vzorcev in barvIzbirate lahko med štirimi sistemi 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 varnostnih vrat: Wall, Boiserie, Store in Ali. Varnostna vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 niso le varnostna vrata, ki lahko izboljšajo slog in oblikovanje vašega doma, temveč predstavljajo tudi najboljše med varnostnimi vrati, saj so testirane pri najpomembnejših evropskih institucijah.

In kaj se skriva v notranjosti vhodnih varnostnih vrat 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 ?

Varnostna vhodna vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 zagotavljajo:

  • najvišjo varnost: Class 3, opcijsko tudi Class 4
  • najboljšo termično izolacijo: 1,0W / (m2Xk)
  • protihrupno zaščito: 34dB, katero lahko povečamo, da dosežemo 40-42 dB.
  • protipožarno varnost (modeli MAGMA)

👀 Oglejte si še video predstavitev varnostnih vhodnih vrat 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢. Nas so očarale!

Ker so notranja vrata zelo viden in pogosto uporabljen predmet v našem domu, si njihova izbira zasluži precej pozornosti. Kvalitetna vrata bodo leta in leta kljubovala posledicam vsakodnevne uporabe, zmanjšala prenos zvoka med prostori in dodala nekaj značaja v zasnovo videza notranjosti. Posebnih omejitev za vgradnjo skoraj ni – primerna so za novogradnje in adaptacije, okvir pa je zasnovan tako, da ga je mogoče vgraditi v vse vrste sten, tako v zidane kot mavčnokartonske.  Zasnovana so tako, da zagotavljajo odlično zmogljivost z vseh stališč, od protivlomne učinkovitosti, zmanjševanja hrupa do odlične toplotne zaščite (vrata imajo dvojno izolacijo). Vhodna vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 posedujejo vse  certifikate o visoki protivlomni zaščiti, toplotni prehodnosti in zvočni izolaciji, ki jih izdajo najpomembnejši preizkusni inštituti, priznani v Evropi.

Varnostna vhodna vrata 𝙎𝙢𝙖𝙧𝙩 𝙨𝙮𝙨𝙩𝙚𝙢 je na slovenki trg ponudilo podjetje SMART-SYSTEM d.o.o. iz Celja, ki poskrbi tudi za kakovostno vgradnjo izbranih varnostnih vhodnih vrat. Izjemen design, tehnološka dovršenost in inovativnost proizvodnje, natančnost izdelave in vgradnje ter prava cena ta vrata postavljajo v ospredje. Obišči spletno stran ponudnika na www.smart-system.si

Kontaktirajte ponudnika in se dogovorite za izdelavo ponudbe:

Kontaktna telefonska številka  ☎️  03 42 55 800

 info@smart-system.si   I  www.smart-system.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...